Amacım ona yıkmak değil bnm ceyizim yok bir sürü eksiğim vsrİki kişi evleniyorsunuz farkında mısınız? Eşyaları erkek tarafı almıyor mu ne demek? Tüm ev eşyasını karşı tarafa mı yıkacaksınız?
Benim de çeyizim yoktu, çeyiz dediğiniz ne allah aşkına, iki tabak çanak iki nevresim.Amacım ona yıkmak değil bnm ceyizim yok bir sürü eksiğim vsr
Beraber hayat kuracaksınız herşeyi sevdiğiniz kişiye yüklemeyin
Annemde televizyon yada bulaşık makinesi al diyorBeraber hayat kuracaksınız herşeyi sevdiğiniz kişiye yüklemeyin
Çeyizi hafife alma dünyanın parasiBenim de çeyizim yoktu, çeyiz dediğiniz ne allah aşkına, iki tabak çanak iki nevresim.
Biliyoruz annem yatak odası Alicak bana da televizyonu sen al.diyorNe çeyizmiş arkadaş… ben insanlardaki bu çeyiz dizme merakını anlamıyorum gerçekten. Çeyiz adı altında lüzumsuz havlu çarşaf pijama vb alınacağına, mutfak eşyalarınızı, ufak tefek elektronik cihazları, yatak odası takımını alabilirsiniz. Anneniz mantıklı kadınmış, onu dinleyin.
2 kişi evleniyorsa eve 2 kişi eşya alır. Neden sadece erkek tarafı alsın? Çeyize önem verecek kadar gelenekçisiniz ama kız tarafının alması gereken şeylerin olduğunu bilmiyorsunuz
Bn eksikleri tamamlayim gerisini altın yapayım dedim annem yatak odası alicak televizyonu sen al diyorÇeyiz gibi ıvır zıvırlarla uğraşma. Kendine altın al, kenara koy. Ev eşyasının ucuzu da var pahalısı da zamanla tamamlarsın.
Öyle hazırlık yapmadan önce oturun bir konuşun müstakbel nişanlınla ne kadar bütçeniz var ev için ne alabilirsiniz. Siz anlaşılan hiç düzgün konuşmadan, plan yapmadan nişan yapıp, düğün tarihi belirlemişsiniz. Garip olmuş sizin durum.Bn eksikleri tamamlayim gerisini altın yapayım dedim annem yatak odası alicak televizyonu sen al diyor
Oturup konuşuldu ayın 23 ünde nisanim olacak daha olmadı oda ev almayı düşünüyor benimkiyle kredi seninkiyke ev gecindiririz dediÖyle hazırlık yapmadan önce oturun bir konuşun müstakbel nişanlınla ne kadar bütçeniz var ev için ne alabilirsiniz. Siz anlaşılan hiç düzgün konuşmadan, plan yapmadan nişan yapıp, düğün tarihi belirlemişsiniz. Garip olmuş sizin durum.
Ek olarak böyle sen eksiklikleri tamamlamaya çalışıp böyle parano harcarken eğer karşı taraf hiç masraf yapmadıysa sende sakın yapma. Önce kendini düşün. Gerekirse evlenince 5 liraya değil 10 liraya alırsın ama kafan rahat olur, tüm paran şimdiden çeyize gitmemiş olur.Bn eksikleri tamamlayim gerisini altın yapayım dedim annem yatak odası alicak televizyonu sen al diyor
Kendiside promosyon alicak bı kenara atarım dediBu parayı ne yapacağınızı nişanlınızla konuşmalısınız sonuç olarak artık yaşamınız ortak olacak, en baştan bütçenizi birlikte yönetirseniz ileride aile olma bilincine daha rahat varırsınız
ileride aileniz için mi atacak kendi için mi?Kendiside promosyon alicak bı kenara atarım dedi
Ztn ceyizim var ufak tefek eksikler var onlarda bize ait illaki alıncak zam gelmeden alıp koyayım.dedim.annem onları alma yerine televizyon al diyorEk olarak böyle sen eksiklikleri tamamlamaya çalışıp böyle parano harcarken eğer karşı taraf hiç masraf yapmadıysa sende sakın yapma. Önce kendini düşün. Gerekirse evlenince 5 liraya değil 10 liraya alırsın ama kafan rahat olur, tüm paran şimdiden çeyize gitmemiş olur.
İlerisi icinileride aileniz için mi atacak kendi için mi?
onları evlenince kullanmayacak mısınız illa kumaş alınca mı çeyiz sayılıyorAnnemde televizyon yada bulaşık makinesi al diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?