- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.386
- 548
- 28
Konuştuysanız, kararlar verildiyse bizim yorumumuzun bir önemi yok kiOturup konuşuldu ayın 23 ünde nisanim olacak daha olmadı oda ev almayı düşünüyor benimkiyle kredi seninkiyke ev gecindiririz dedi
Ne demek istediğin ceyiz yerine gözle gorulcek biseyler al diyoronları evlenince kullanmayacak mısınız illa kumaş alınca mı çeyiz sayılıyor
Ortada bişey yok sadece konusulduKonuştuysanız, kararlar verildiyse bizim yorumumuzun bir önemi yok ki
Evi ikinizin üstüne alın.Oturup konuşuldu ayın 23 ünde nisanim olacak daha olmadı oda ev almayı düşünüyor benimkiyle kredi seninkiyke ev gecindiririz dedi
4*4 lük çeyizde yapsanız o eve girince zaten eksik bişeyler hep çıkıyor ya da yeni alınacak hoşunuza gidecek başka şeylerNe demek istediğin ceyiz yerine gözle gorulcek biseyler al diyor
Fazla alma derim . Ihtiyac kadar al.Çeyizi hafife alma dünyanın parasi
Her kültüre göre farklılık gösteren bir durum.bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Annenin dediğini dinleArkadaşlar çalıştığım yerde banka degiscekmis o yüzden promosyon vericekler bize bnde o paranın bir kısmıyla ceyizimin eksiklerini alıyım bir kisminida biriktireyim dedim.bir hafta sonra nisanim yaza doğru düğünüm olacak çünkü annemde o parayla evinin bir eksiğini televizyon al çocuğa katkın olsun diyo.zaten.alinan çeyizler dunyanin parası oluyor bedavaya mi alındı hiç anlamıyorum kötu günümde birikmiş olsa kötü mu olucak bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Bnde çeyiz alicam.isteEşyaları erkek tarafı alıyorsa siz napıyorsunuz?
Rahmetli anneannem olsa derdi ki bir şeyini alıp gidecek oğlan evine.
Çip krizi var dünyada. Ben olsam öncelikle fiyatlar fırlamadan bunları alırdımAnnemde televizyon yada bulaşık makinesi al diyor
Bnde eksikleri tamamlayim geri kalenini altın yapayım diye düşünüyorumHer kültüre göre farklılık gösteren bir durum.
Ben olsam evim için kullanmak üzere altın ya da döviz alırdım
Haklı kadın, elektronik ürünler beyaz eşyalar fırladı gitti yılbaşından sonra tutabilene aşk olsun. Bırak küçük şeylerle uğraşmayı, tv beyaz eşya al daha da zarara geçmedenAnnemde televizyon yada bulaşık makinesi al diyor
Bnde fiyatlar ucmadn elime nakit para geçmişten eksikleri alıyım diyorum annemde televizyon al diyorKorkmaz veya Karaca'da indirim vardı. Annem 750ye 25 kişilik şahane bir takım almıştı yemek için. Yani tabak çanak için kampanya hep oluyor
Kim atanacak kpss ye girmedi kiileride aileniz için mi atacak kendi için mi?
Eşyaların hepsini erkek tarafı almıyor. Yarı yarıya ortak alınması bence en doğrusu tabi maddi durum elveriyorsa , sizinde eliniz de bi para geçecekse tabi ki ne alabiliyorsunuz alın.Arkadaşlar çalıştığım yerde banka degiscekmis o yüzden promosyon vericekler bize bnde o paranın bir kısmıyla ceyizimin eksiklerini alıyım bir kisminida biriktireyim dedim.bir hafta sonra nisanim yaza doğru düğünüm olacak çünkü annemde o parayla evinin bir eksiğini televizyon al çocuğa katkın olsun diyo.zaten.alinan çeyizler dunyanin parası oluyor bedavaya mi alındı hiç anlamıyorum kötu günümde birikmiş olsa kötü mu olucak bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Ee doğru dıyor bir çeyiz tabak çanak mı sanıyorsunuz? Bunun beyaz eşyası var yatak odası var varda var yaniBnde fiyatlar ucmadn elime nakit para geçmişten eksikleri alıyım diyorum annemde televizyon al diyor
Gecmise bir döneyimm..Bnde fiyatlar ucmadn elime nakit para geçmişten eksikleri alıyım diyorum annemde televizyon al diyor
Olur mu hiç öyle şey?Bnde çeyiz alicam.iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?