• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bılmıyorum

Olay şu.
Adamla konu sahibi onceden tanisan, iyi kotu muhabbeti olan kisiler. Adam daha once konu sahibine goruselim demis.
Evi, konu sahibinin isyerinin oradaymis.
Birkac kere konu sahibi isteyken is yerine gelmis, camdan konu sahibine bakmis etmiş.

Daha once goruselim de dedigi icin konu sahibi adama instagramdan mesaj atmis. Gel goruselim konusalim demis.

Gorustuklerinde de senin niyetin ne demis. Adam da iste anam demis, kimseyle evlenemem demis. Arkadas olarak goruselim demeye baslamis.

Teşekkür ederim☺️ Sabrına, çabana helal olsun. Öyle yazmak bile büyük uğraştı gercekten😁

Çocuğunuz varmış lütfen ona odaklanın.Illa ki birisi olması gerekmiyor bi zaman tanıyın kendinize mutsuz bi evlilikten cıkmışsınız zaten.3 yıldır tanıyorum peşimde diyorsunuz adam resmen ciddi düsünemem takılalım demiş( Dul nasılsa düşüncesi var) Ağzının payını gerektiği gibi verirseniz oradan geçmeye cesaret edemez biraz sizde cesaretlendirmişsiniz sanki.
Cocuk fln yok nerden cıktı
Adamın senle uzaktan yakından alakası yok, kendin çalmış kendin oynamışsın. Adım atmamış adama "olmaz" konuşması yapmak için görüşme ayarlamak neyin nesi mesela? Geç bence bu ayakları, adamı resmen yoklamışsın. Zaten kendi kendine "olmaz" demeye gittiysen "arkadaş olarak görüyorum" demesine niye takıldın ki?
Sizin gibi kafalar çok tehlikeli oluyor ya, laftan sözden de anlamıyorsunuz, "yanımdan yürüyerek geçti, kesin bana aşık ", olayınız tamamen bu.
3 senedir tanımıyoruz

Konu sahibesi cidden bir sıkıntı var sizde ama ne olduğunu anlamadım. Bozuk plak gibi aynı sözleri yazıp duruyorsunuz. Cidden enteresan bir ruh haliniz var. Aynı mesajımı 2 gündür alıntılayıp duruyorsunuz. Birine hak verdiniz, birine normal cevap verdiniz. Kafanız mı dağınık bilemedim. Çok garip birisiniz.
Anlamadığınız ıcın yazmak zorunda kalıyorum

Back
X