• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bılmıyorum

Bnde ıyı olsun dıye gorustum nerden bıleyım boyle olcagını
Siz kötü bir evlilikten çıkmış,kötü erkek nasıl olur deneyimlemişsiniz, tanıdıkta olsa durup durup sizi süzen adama hemen gel konuşalım denir mi? Gerçekten ciddi soruyorum denir mi?? Bırak mücadele etsin,yüz verme araya eş dostu soksun,tavlasın, sevgisini göstersin.Sen iyice sor soruştur,tanı bu kadar balıklama atlarsan çakılman çok olası değil mi??? Anasıyla yaşayan çocuk evlenelim dese koşa koşa evlenecekmiydin , dürüst ol kendine ......

Siz kötü bir evlilikten çıkmış,kötü erkek nasıl olur deneyimlemişsiniz, tanıdıkta olsa durup durup sizi süzen adama hemen gel konuşalım denir mi? Gerçekten ciddi soruyorum denir mi?? Bırak mücadele etsin,yüz verme araya eş dostu soksun,tavlasın, sevgisini göstersin.Sen iyice sor soruştur,tanı bu kadar balıklama atlarsan çakılman çok olası değil mi??? Anasıyla yaşayan çocuk evlenelim dese koşa koşa evlenecekmiydin , dürüst ol kendine ......
Hayır tabıkı emın olmadan yola cıkamam

Oda bitti

Burada yazılan bazı konuları anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten bazen. Derdini anlatamayan, kendini tanımanın yanından bile geçmeyen birine hayattan ne istediği ile ilgili ne söylenir bilemiyorum. Boşanmış biri olmak elbette artık sıradan ve hatta iki taraftan biri istediğinde kesinlikle gerçekleşmesi gereken bir şey. Ama sonuçta bir ayrılık ya, insan önce kendini dinlemeli, etrafına bir bakmalı (potansiyel koca arayışında değil elbette) ve gerçekten hayattan ne istediğini, ne beklediğini anlamalı. Konu sahibi için bunların idrakını yapamamak gerçekten üzücü...

istersen yeni bir konu aç. Durup durup eski konularına tekrar tekrar cevap veriyorsun. Yeni bir konu açarsan hem sen rahatlarsın, hem farklı görüşler alırsın.
Olur

Cevap verdigi mesajları tekrar tekrar alıntılayıp cevap veriyor ahahaha.
Haziran ayında yazılmış mesaja tutup yazıyor ocak 2026 'da :D

Back
X