• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bılmıyorum

Size taktığını nasıl anladınız?
Vallahi çok cesursunuz, ben olsam çekinirim.
Daha yeni boşanmışım kafam zaten allak bullak, İşyerine gelen biri var, ben de onu konuşmaya çağırıp niyetini soruyorum.
Bir şey olsun diye değilse neden? Her bakıp göz süzene gidip konuşmuyor ya insan.
off bınkere anlattım 3 senedır tanıdıgım bırı yuzyuze gorusmemıstım olay bu yenı bırı olsa gıtmem

Tanıdığınız biri olması yine konudaki absürtlüğü gidermiyor ki. Tanıdığınız bir adamı işyerinin orada iki kere görüp de nasıl size taktığını düşündünüz? Bunu düşündürecek ne yaptı?
Adam durmadan msj atıyor benı.begendıgını soyledı durmadan ınstagramdn bnm fotomu ıstedı

Bayan bayanayız destek yerıne lınclıyosunuz
Burda kimse sizi linclemiyor aslında zaten talihsiz bir evlilik yapmissiniz 2. Defa bu durumu yaşamayın diye sizi hiç tanımayan insanlar burda kendini yirtiyo. Adam hiç adım atmadan gidip konuşalım diyebiliyorsaniz adım atan biri olsa sanki hemen nikah masasına oturacak gibisiniz. Bi enkazdan çıkıp diğerine girmeye hiç gerek yok. İlerde ne olur Allah bilir ama akista kalın zaten olacağı varsa bi sekilde olacak.Lutfen bianlik bi boslukla hata yapmayın.

Burda kimse sizi linclemiyor aslında zaten talihsiz bir evlilik yapmissiniz 2. Defa bu durumu yaşamayın diye sizi hiç tanımayan insanlar burda kendini yirtiyo. Adam hiç adım atmadan gidip konuşalım diyebiliyorsaniz adım atan biri olsa sanki hemen nikah masasına oturacak gibisiniz. Bi enkazdan çıkıp diğerine girmeye hiç gerek yok. İlerde ne olur Allah bilir ama akista kalın zaten olacağı varsa bi sekilde olacak.Lutfen bianlik bi boslukla hata yapmayın.
Yok bn ztnn korkuyorum olmucak bırının pesınden gıdemem

off bınkere anlattım 3 senedır tanıdıgım bırı yuzyuze gorusmemıstım olay bu yenı bırı olsa gıtmem
Konu sahibesi cidden bir sıkıntı var sizde ama ne olduğunu anlamadım. Bozuk plak gibi aynı sözleri yazıp duruyorsunuz. Cidden enteresan bir ruh haliniz var. Aynı mesajımı 2 gündür alıntılayıp duruyorsunuz. Birine hak verdiniz, birine normal cevap verdiniz. Kafanız mı dağınık bilemedim. Çok garip birisiniz.

Çocuğunuz varmış lütfen ona odaklanın.Illa ki birisi olması gerekmiyor bi zaman tanıyın kendinize mutsuz bi evlilikten cıkmışsınız zaten.3 yıldır tanıyorum peşimde diyorsunuz adam resmen ciddi düsünemem takılalım demiş( Dul nasılsa düşüncesi var) Ağzının payını gerektiği gibi verirseniz oradan geçmeye cesaret edemez biraz sizde cesaretlendirmişsiniz sanki.

Isyerının dısında motorla bekledı gordum olmaz dıye konusalım ddm aksam arkadas olarak goruyorum dedı otururken boyle degıldı
Adamın senle uzaktan yakından alakası yok, kendin çalmış kendin oynamışsın. Adım atmamış adama "olmaz" konuşması yapmak için görüşme ayarlamak neyin nesi mesela? Geç bence bu ayakları, adamı resmen yoklamışsın. Zaten kendi kendine "olmaz" demeye gittiysen "arkadaş olarak görüyorum" demesine niye takıldın ki?
Sizin gibi kafalar çok tehlikeli oluyor ya, laftan sözden de anlamıyorsunuz, "yanımdan yürüyerek geçti, kesin bana aşık ", olayınız tamamen bu.

E evet. Zaten size bir teklifle gelseydi de bunu anlardınız. Adam duruyo orada, arada ilişki yok bir şey yok "sen gelsene benimle vakit mi geçiriyorsun" demek de ne bileyim.
Hiç oralı olmazsınız, gönlü olan gelir zaten.
Ne oldu şimdi yani nereye vardık.
Ben anneme bakıyorum evlilik filan ııh benim işim değil dedi. Bitti gitti. Bunun artık sorgulanacak tarafı mı kalmış.

Yok artık adam evinden çıkıyor yani
Evet ama arkadas olarak gorıyor

Adamın senle uzaktan yakından alakası yok, kendin çalmış kendin oynamışsın. Adım atmamış adama "olmaz" konuşması yapmak için görüşme ayarlamak neyin nesi mesela? Geç bence bu ayakları, adamı resmen yoklamışsın. Zaten kendi kendine "olmaz" demeye gittiysen "arkadaş olarak görüyorum" demesine niye takıldın ki?
Sizin gibi kafalar çok tehlikeli oluyor ya, laftan sözden de anlamıyorsunuz, "yanımdan yürüyerek geçti, kesin bana aşık ", olayınız tamamen bu.
Oncedn tanısıklık var dısarıya davet ettı gıtmedım bnde salak degılım

Çk haklisinz burasi mlsf boyle hep. Kac kere yazdnz hala kimse anlamyr :( halbki ztn tanidignz adamms, e dvmli isyernze de geliyr. Tabii ki soracaksnz derdi neymis.

Peki sz bulustgnzda ne ddniz adama? Yani nsl sordnz?
Nıyetın ne duye sordum evlılık dusunmuyorum dedu ama benı begendını her hareketınden bellu

Ahahhah. Anlaşmanın yolu buymuş demek ki.
Merak ettiğim ayrıntıları lütfen sen sorar mısın.😂😂
Olay şu.
Adamla konu sahibi onceden tanisan, iyi kotu muhabbeti olan kisiler. Adam daha once konu sahibine goruselim demis.
Evi, konu sahibinin isyerinin oradaymis.
Birkac kere konu sahibi isteyken is yerine gelmis, camdan konu sahibine bakmis etmiş.

Daha once goruselim de dedigi icin konu sahibi adama instagramdan mesaj atmis. Gel goruselim konusalim demis.

Gorustuklerinde de senin niyetin ne demis. Adam da iste anam demis, kimseyle evlenemem demis. Arkadas olarak goruselim demeye baslamis.

Back
X