BN gayet.normalım ısyerıme gelmesın dıye konusmam sarttıYanı Akillan
Yani akillanmadim diyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BN gayet.normalım ısyerıme gelmesın dıye konusmam sarttıYanı Akillan
Yani akillanmadim diyorsunuz
EVı ısyerumın karsısında bılerek ısyerının onunden gecıyorO önemli detayı atlamışım![]()
Ee tamam düşünmeyebilir, görüşmezsin sana uymazsa olur biter
Bn ıstemedım ılla arkadas kalalım sohbet.guzel dedı arkadas olarak nıye sohbet edeyımkıBn bıtırdım o c
Bayan bayanayız destek yerıne lınclıyosunuzBen her lafı söylemiyorum. Üyelerin mesajlarda size ne dediklerinin farkında mısınız?
off bınkere anlattım 3 senedır tanıdıgım bırı yuzyuze gorusmemıstım olay bu yenı bırı olsa gıtmemSize taktığını nasıl anladınız?
Vallahi çok cesursunuz, ben olsam çekinirim.
Daha yeni boşanmışım kafam zaten allak bullak, İşyerine gelen biri var, ben de onu konuşmaya çağırıp niyetini soruyorum.
Bir şey olsun diye değilse neden? Her bakıp göz süzene gidip konuşmuyor ya insan.
Adam durmadan msj atıyor benı.begendıgını soyledı durmadan ınstagramdn bnm fotomu ıstedıTanıdığınız biri olması yine konudaki absürtlüğü gidermiyor ki. Tanıdığınız bir adamı işyerinin orada iki kere görüp de nasıl size taktığını düşündünüz? Bunu düşündürecek ne yaptı?
Burda kimse sizi linclemiyor aslında zaten talihsiz bir evlilik yapmissiniz 2. Defa bu durumu yaşamayın diye sizi hiç tanımayan insanlar burda kendini yirtiyo. Adam hiç adım atmadan gidip konuşalım diyebiliyorsaniz adım atan biri olsa sanki hemen nikah masasına oturacak gibisiniz. Bi enkazdan çıkıp diğerine girmeye hiç gerek yok. İlerde ne olur Allah bilir ama akista kalın zaten olacağı varsa bi sekilde olacak.Lutfen bianlik bi boslukla hata yapmayın.Bayan bayanayız destek yerıne lınclıyosunuz
Doğrudur.EVı ısyerumın karsısında bılerek ısyerının onunden gecıyor
Yok bn ztnn korkuyorum olmucak bırının pesınden gıdememBurda kimse sizi linclemiyor aslında zaten talihsiz bir evlilik yapmissiniz 2. Defa bu durumu yaşamayın diye sizi hiç tanımayan insanlar burda kendini yirtiyo. Adam hiç adım atmadan gidip konuşalım diyebiliyorsaniz adım atan biri olsa sanki hemen nikah masasına oturacak gibisiniz. Bi enkazdan çıkıp diğerine girmeye hiç gerek yok. İlerde ne olur Allah bilir ama akista kalın zaten olacağı varsa bi sekilde olacak.Lutfen bianlik bi boslukla hata yapmayın.
Konu sahibesi cidden bir sıkıntı var sizde ama ne olduğunu anlamadım. Bozuk plak gibi aynı sözleri yazıp duruyorsunuz. Cidden enteresan bir ruh haliniz var. Aynı mesajımı 2 gündür alıntılayıp duruyorsunuz. Birine hak verdiniz, birine normal cevap verdiniz. Kafanız mı dağınık bilemedim. Çok garip birisiniz.off bınkere anlattım 3 senedır tanıdıgım bırı yuzyuze gorusmemıstım olay bu yenı bırı olsa gıtmem
Çk haklisinz burasi mlsf boyle hep. Kac kere yazdnz hala kimse anlamyrBayan bayanayız destek yerıne lınclıyosunuz
Adamın senle uzaktan yakından alakası yok, kendin çalmış kendin oynamışsın. Adım atmamış adama "olmaz" konuşması yapmak için görüşme ayarlamak neyin nesi mesela? Geç bence bu ayakları, adamı resmen yoklamışsın. Zaten kendi kendine "olmaz" demeye gittiysen "arkadaş olarak görüyorum" demesine niye takıldın ki?Isyerının dısında motorla bekledı gordum olmaz dıye konusalım ddm aksam arkadas olarak goruyorum dedı otururken boyle degıldı
Yok artık adam evinden çıkıyor yaniEVı ısyerumın karsısında bılerek ısyerının onunden gecıyor
E evet. Zaten size bir teklifle gelseydi de bunu anlardınız. Adam duruyo orada, arada ilişki yok bir şey yok "sen gelsene benimle vakit mi geçiriyorsun" demek de ne bileyim.
Hiç oralı olmazsınız, gönlü olan gelir zaten.
Ne oldu şimdi yani nereye vardık.
Ben anneme bakıyorum evlilik filan ııh benim işim değil dedi. Bitti gitti. Bunun artık sorgulanacak tarafı mı kalmış.
Evet ama arkadas olarak gorıyorYok artık adam evinden çıkıyor yani
Oncedn tanısıklık var dısarıya davet ettı gıtmedım bnde salak degılımAdamın senle uzaktan yakından alakası yok, kendin çalmış kendin oynamışsın. Adım atmamış adama "olmaz" konuşması yapmak için görüşme ayarlamak neyin nesi mesela? Geç bence bu ayakları, adamı resmen yoklamışsın. Zaten kendi kendine "olmaz" demeye gittiysen "arkadaş olarak görüyorum" demesine niye takıldın ki?
Sizin gibi kafalar çok tehlikeli oluyor ya, laftan sözden de anlamıyorsunuz, "yanımdan yürüyerek geçti, kesin bana aşık ", olayınız tamamen bu.
Nıyetın ne duye sordum evlılık dusunmuyorum dedu ama benı begendını her hareketınden belluÇk haklisinz burasi mlsf boyle hep. Kac kere yazdnz hala kimse anlamyrhalbki ztn tanidignz adamms, e dvmli isyernze de geliyr. Tabii ki soracaksnz derdi neymis.
Peki sz bulustgnzda ne ddniz adama? Yani nsl sordnz?
Anladm cnm. Erkk iste, dengesz. Bosver gtsn. Yol yknken ogrendin.Nıyetın ne duye sordum evlılık dusunmuyorum dedu ama benı begendını her hareketınden bellu
Olay şu.Ahahhah. Anlaşmanın yolu buymuş demek ki.
Merak ettiğim ayrıntıları lütfen sen sorar mısın.![]()