İstememesinin asıl sebebi ne o zaman? Kürtlük bahane diyorsunuz çünkü.
Anneniz ters bir şey mi gördü onlarda. İstemediği bir özelliğe mi sahip?
Madem bu kadar seviyorsunuz, güveniyorsunuz. Nasıl bir anne kızının böylesine sevdiğini görür de çabalamaz.
Çünkü anlattığınıza göre çok iyiler. Eminim o kadının kalbi çok fazla kırılmıştır. Irkçı insanlardan nefret ediyorum.
ben o kızın gideceği ailede kızın,kadının,annenin değer görüyor mu, kızlar okutıluyor mu, yüksek tahsil görüyor mu ona bakarım , bunlar önemli,ailem ikna olm,adanda asla evlenmezdim, nice aşk evlilikler boşanmayla sonuçlanıyor,
Kürt olunca ne oluyor mus ?
önemli olan insanlik degilmi ??
Her yerin iyiside var kötüsüde hayret...
insani insan olarak degerlendirmeli ne bu dil din irk ayrimi alla alla...
esas neden ne peki kürtlük bahaneyse ?
ben senin yerinde olsam annemin o saçma sapan tavrının karşısında olurdum
madem annen için senin sevginin mutluluğunun önemi yok bu durumda senin evlat olarak onun karşısında durman hiç abes kaçmaz
neymiş çocuk senden kısaymış
böyle abuk bir gerekçeyle koskoca kadına hakaret edilip evden kovulur mu
ben olsam o kv adayıma gider özür dilerim,annemi gördünüz yapacak bişeyim yok beni yine de anneme rağmen kabul ederseniz ben hazırım derdim
kıyamam ya kv adayına çok üzüldüm kovulsamda evladım için yine giderim demiş
ben senin yerinde olsam annemin o saçma sapan tavrının karşısında olurdum
madem annen için senin sevginin mutluluğunun önemi yok bu durumda senin evlat olarak onun karşısında durman hiç abes kaçmaz
neymiş çocuk senden kısaymış
böyle abuk bir gerekçeyle koskoca kadına hakaret edilip evden kovulur mu
ben olsam o kv adayıma gider özür dilerim,annemi gördünüz yapacak bişeyim yok beni yine de anneme rağmen kabul ederseniz ben hazırım derdim
kıyamam ya kv adayına çok üzüldüm kovulsamda evladım için yine giderim demiş
aynen öyle ya bu devirde böyle insanları bulmak çok zor çok annen karşı diyorsun bence bird babanla görüş babanda annenle konuşsun
Annenize saygım sonsuz ama gerçekten mantıksız bir düşünce yapısı var.Bahanesi saçma,gerçek sebep ondan saçma..
Hepimiz biliyoruz ki insanı ne boyu posu,ne de ırkı insan yapıyor.
Allah yardımcınız olsun..
dedim ya yazımda da belirtdim yakıstırmıyo bana çirkin kısa boylu tipsiz diyor asla dengi değil die yeminler ediyor vermem die dinim gavur dini olsun verirsem diyor
dedim ya yazımda da belirtdim yakıstırmıyo bana çirkin kısa boylu tipsiz diyor asla dengi değil die yeminler ediyor vermem die dinim gavur dini olsun verirsem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?