• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

Ben olsam kiza ulasirdim bi anlatsin bakin neymiş bu durum..

Erkek arkadasina hiiicc güvenme bir kaç saat sonra arayip"sarjim bitti, arkadaslardaydm, onla konuşmam bitince şuraya gittim" diye palavralara başlayacak cünku

"Cama taş attılar aaa dur bakayım neden atmış,kim atmış?" gibi bir meseleye çevirmiş sizinki ama zaten belli kızın niyeti.O da onaylamaya gitti sanırım.

Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur :KK43:

Erkek arkadasin kac yasinda?

Aklin hic karismasin, isi bitince gelecek...
Hala kuzu kuzu beklemeyi dusunuyor musun?

Neden gitti peki yani niye izin vermesende gizli giderim demiş
bu saate kadar sesi de çıkmamış bence bir ara sor bakalım

belkide virüs falan bulaşmıştır.kendi kendine atıyordur videoyu.belkide facesi başkasının eline geçmiştir kızın.her şey olabilir.

mevzu o videonun nasıl geldiği değil ki, mevzu konu sahibinin erkek arkadaşının nasıl güle oynaya olaya atladığı .

ne akıl verelim geçmiş olsun şuan iş üstünde olabilirler , metin ol sakın kendini bırakma buda geçeck : )

Hayır hala haber yok.Ben 22 yaşındayım o da 25.Ayrılmasına ayrılırım ama herşey hazır ailem açısındanda öyle şimdi ayrılırsam ailemlede aram bozulacak ama ayrılmazsamda kafayı yemek üzereyim

Back
X