- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur![]()
Hangi hastaneymiş o? Ya arayıp hastaneyi filan sorun, gidin acilde hemşireye derdinizi anlatın, bi' öğrenin bakalım neymiş.Az önce aradı.şarım bitti demedi ama hastanedeydim fenalaştım dedi artık yalanmı gerçekmi ayırt edemiyorum![]()
Sanırım yapmam gereken en mantıklı şey bu.Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinHangi hastaneymiş o? Ya arayıp hastaneyi filan sorun, gidin acilde hemşireye derdinizi anlatın, bi' öğrenin bakalım neymiş.
Ay Allah aşkına üzülen smileyi bırakın da şu adamın önünü arkasını anlayın bir![]()
hayır hiç bir rahatsızlığı yok tahlil yaptırdığınıda söylediHep boyle fenalasirmi kendisi? Rahatsizligi falan varmi?
Kız ev boş demiş, erkek arkadasın da gitmis. Yazdiklarindan sadece bunu cikarabiliyorum maalesef.Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur![]()