• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

Allah'ım ya hızımı alamıyorum.

Kızın evini bilmiyor musunuz; mesaja yazmamış mı? Yazmadıysa nereden bilecek erkek arkadaşınız evini? Gidin dayanın kapısına, oradaysa rezillik çıkarın. Bu ne ya!

Yeminle saka gibi kizin biri ev bos diye mesaj atiyor, video yolluyor, seni coook seven sevgilinde dur bakim derdi neymis bi bakayim diye gidiyor saatlerdir haber yok, Telefon kapali vs. Sende ne yapmaliyim diyorsun :)
Ben sana söyleyeyim, adam en gec bi iki saate acar o telefonu arar seni
Sarjim bitti der.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Beraber gitseydiniz , videoyu tatbikat babında ...
Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur :KK43:

işini bitirip dönecek senin yanına.Sonrada masum masum şarjım bitti kusura bakma cnm diyecek.Bu kadar kolay olmamalı bu işler.Saf olma

Az önce aradı.şarım bitti demedi ama hastanedeydim fenalaştım dedi artık yalanmı gerçekmi ayırt edemiyorum :(

kusurabakma ama ilkkez böyle kocaman bir kahkaha attim :D hahahahahahhaha Gecmis olsunnnnnnn :D fake degilsen tabi

Neyden dolayi fenalasmis? Evini nerden biliyor muş? Daha önceden de gitmismi?Ev bossa durduk yere ne diye Kiz seninkine msj atsin ev bos diye. Bunların kesin önceden de muhabbetleri ve paylasimlari varmis canim.

Az önce aradı.şarım bitti demedi ama hastanedeydim fenalaştım dedi artık yalanmı gerçekmi ayırt edemiyorum :KK43:
Hangi hastaneymiş o? Ya arayıp hastaneyi filan sorun, gidin acilde hemşireye derdinizi anlatın, bi' öğrenin bakalım neymiş.

Ay Allah aşkına üzülen smileyi bırakın da şu adamın önünü arkasını anlayın bir:KK17:

Hangi hastaneymiş o? Ya arayıp hastaneyi filan sorun, gidin acilde hemşireye derdinizi anlatın, bi' öğrenin bakalım neymiş.

Ay Allah aşkına üzülen smileyi bırakın da şu adamın önünü arkasını anlayın bir:KK17:
Sanırım yapmam gereken en mantıklı şey bu.Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Ne için gitmiş ki hastaneye sende git yanina ogren bakalim neler olmuş

Hangi hastane olduğunu öğrenin gidip sorusturun öyle biri gelmismi diye? Ayyy ben sinir oldum burada yaaaa.

Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur :KK43:
Kız ev boş demiş, erkek arkadasın da gitmis. Yazdiklarindan sadece bunu cikarabiliyorum maalesef.
Derdini arayip sert bir dille anlatabilir ve kizi her yerden engelleyip kendinden uzaklastirabilirdi. Macera ariyor sanirim.

Back
X