• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

lydiaa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
24
4
8
Ankara
Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur :(

Neden gitmesi gerekti ki, kız bir tanıdık filan mıydı?

Size önermiyorum ama ben şimdiye kadar bin kere ortalığı yıkmıştım nerede bu adam diye.

Bende aynısını söyledim ama dinlemedi kız istemeye geliceklerdi şimdi böyle olması beni çok kızdırıyor napcağımı bilmiyorum sizce napmalıyım

Yüzük takıcaktık biz tamda bu olay öncesi böyle birşey yaşandı.Bu yüzdende aklım karışık böyle bi durumda napıcağım ben

Bende aynısını söyledim ama dinlemedi kız istemeye geliceklerdi şimdi böyle olması beni çok kızdırıyor napcağımı bilmiyorum sizce napmalıyım

Peşimi bırak ben evlenicem diye gözünü korkutmaya gitmek derdi olacağına - muhtemelen alacağınız yanıt bu olur-evleneceği insanın lafını dinlesin o zaman. Sadece iş yerinden tanıdığın insana, iş yerinden cevabını verirsin veya iletişim kurmaya çalıştığı mecradan. Ben bilemem, inanmazdım her hangi bir lafına bundan sonra, eski kız arkadaşlarından mesaj geldiğinde cevap vermeden engelleyen biri olması mühim benim için.

Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur :KK43:

belkide virüs falan bulaşmıştır.kendi kendine atıyordur videoyu.belkide facesi başkasının eline geçmiştir kızın.her şey olabilir.

Back
X