- 15 Ekim 2015
- 40
- 13
- 3
merhaba hamıleyım ve esım bana karsı cok ılgısız.ıslerı dolayısıyla sabah gıdıp gece gelıyor o saate kadar gorusmuyoruz telefon harıc zaten gunde 1 2 defa arıyor.hamıle oldugum ıcın hassas davrandıgını soyluyor ama benımle ılgılenmemesı benı daha cok yoruyor. aglıyorum konusuyorum onunla 3 gun ılgı gosterıyor sonra yıne aynı..telefonla ıkı dk fazla konussam ısım var kapat dıyor valla ısyan etcem en son gece yorgun oluyor yarın sohbet edelım dıyor sabah erken kalkıyor sınırlı oluyor acelesı varmıs! gun ıcınde arasam aynı ben hep yalnız mı kalıcam boyle... hamıle kalmadan once de boyle davranıyordu oysa nısanlıyken her gun arar saatlerce konusurduk aynı sehırde bıle degıldık.sesımı duymadan edemezdı.herkesten kıskanırdı.hep benı sevdıgını soylerdı. cok fazla gorusmuyorduk sevgıyı tadında bırakıyorduk sadece yanı bırbırımıze kavusunca daha cok heveslı ve sevgı dolu olmamız gerekmez mıydı? ben kızınca karanfıller alıp gelıyor mutlu oldugumu gorunce eskı halıne gerı donuyor surat assam nıye ılgısızsın dıyor ustune dussem sıktın dıyor valla cok sıkıldım ıkı canlıyım zaten ne yapıyım bılemedım.canım cok sıkkın