• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım bılmıyorum...

rain love

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
40
13
3
merhaba hamıleyım ve esım bana karsı cok ılgısız.ıslerı dolayısıyla sabah gıdıp gece gelıyor o saate kadar gorusmuyoruz telefon harıc zaten gunde 1 2 defa arıyor.hamıle oldugum ıcın hassas davrandıgını soyluyor ama benımle ılgılenmemesı benı daha cok yoruyor. aglıyorum konusuyorum onunla 3 gun ılgı gosterıyor sonra yıne aynı..telefonla ıkı dk fazla konussam ısım var kapat dıyor valla ısyan etcem en son gece yorgun oluyor yarın sohbet edelım dıyor sabah erken kalkıyor sınırlı oluyor acelesı varmıs! gun ıcınde arasam aynı ben hep yalnız mı kalıcam boyle... hamıle kalmadan once de boyle davranıyordu oysa nısanlıyken her gun arar saatlerce konusurduk aynı sehırde bıle degıldık.sesımı duymadan edemezdı.herkesten kıskanırdı.hep benı sevdıgını soylerdı. cok fazla gorusmuyorduk sevgıyı tadında bırakıyorduk sadece yanı bırbırımıze kavusunca daha cok heveslı ve sevgı dolu olmamız gerekmez mıydı? ben kızınca karanfıller alıp gelıyor mutlu oldugumu gorunce eskı halıne gerı donuyor surat assam nıye ılgısızsın dıyor ustune dussem sıktın dıyor valla cok sıkıldım ıkı canlıyım zaten ne yapıyım bılemedım.canım cok sıkkın

Nişanlığınız ve hamilelik arasında bir zaman dilimi yok mu onla karşılaştırmışsınız?

Hemen hamile mi kaldınız?

yok 2 sene nısanlı kaldık hamılelık dugunden 4 ay sonra oldu yanı ıkımızde ıstedık bebegımız olsun

Okadrda vahim bir durum yok hamilelginden dolayi daha cok hassasin belliki daha kotuleri var, adam gene seninle konusup aciklama yapiyor tabiki eskisi gibi olmuyor hersey birazdaha sabir veya arktaslarini ara zaman gecir belliki adamin isi cok canim allah kolaylik versin:KK24:

Bence hormonların etkisiyle kocaniza sarmissiniz. Aktivite bulun kendinize.

Okurken bunaldim..esiniz yine sabirliymis..

Ne zannediyorsunuz adam isini gücünü birakip sizinle saatlerce konussun mu?bi mesgaleniz yok galiba..adama sarmissiniz

sarmıs olsam hergun defalarca ararım ben onu hıc aramıyorum. eve geldıgı zaman guler yuzlu davranıyorum cok konusmuyorum yanı esımle onu sıkacak bısey de yapmıyorum kı

Kac yillik evlisiniz? Esinizi hayatinizin merkezinden cikarin. Merkeze kendinizi, onu da merkeze yakin bir yere koyun. Uzerine dustukce daha da ilgisizlesecektir. Bir durun. Nefes alin. Kendinize ve bebeginize odaklanin. Zaten digumdan sonra tum ilginiz bebege kayacaktir. Unutmayin neyi cok severseniz onunla sinanirsiniz. Adami merkezinizden cikarin.

Okadrda vahim bir durum yok hamilelginden dolayi daha cok hassasin belliki daha kotuleri var, adam gene seninle konusup aciklama yapiyor tabiki eskisi gibi olmuyor hersey birazdaha sabir veya arktaslarini ara zaman gecir belliki adamin isi cok canim allah kolaylik versin:KK24:

kendı dukkanını ıslettıgı ıcın gece gec saatlerde gelıyor normal bı saatte gelse neyse dıycem :eek: hayatından memnunmusun dıyorum hayır dıyor evlıyım ama esım yanımda degıl kım evlenıp yalnız kalmak ıster kı

Kac yillik evlisiniz? Esinizi hayatinizin merkezinden cikarin. Merkeze kendinizi, onu da merkeze yakin bir yere koyun. Uzerine dustukce daha da ilgisizlesecektir. Bir durun. Nefes alin. Kendinize ve bebeginize odaklanin. Zaten digumdan sonra tum ilginiz bebege kayacaktir. Unutmayin neyi cok severseniz onunla sinanirsiniz. Adami merkezinizden cikarin.

evet cok haklıısnız aktıvıte yapıyorum tabı kı hayatımın merkezınde esım var dogru ama evde mısafırlerım var cıkamıyorum kı evden esımın ustune gıden bı kadın degılım kı oyle olsam sıktım dıcem bıde memleketten cok uzaktayım yalnızım yanı bebegım den baska

kendı dukkanını ıslettıgı ıcın gece gec saatlerde gelıyor normal bı saatte gelse neyse dıycem :eek: hayatından memnunmusun dıyorum hayır dıyor evlıyım ama esım yanımda degıl kım evlenıp yalnız kalmak ıster kı
Madem kendi işi siz arada sırada Eşinizin yanına gidin aksamlari beraber yemek yersiniz yemekleri evden yapıp götürün yada beraber çalışmayı teklif edin.

Malesef canim kaliyorsun birsekil iste benim esim ayni firinlari var gece gidip ahsam geliyor evimin aşasinda ama oda olgisizdir ama alisiyorsun bir sekilde, basa gelen cekiliyor napcan ahlasak sizlasak care yok oyuzden kendi kendini mutlu edeceksin arktaslarinla takil derim uzulme takma okadr yalniz degilsin bukonuda:cry:

O sevgili ve ilgili yapmış hali evlendikten sonra pek kalmıyor artık demirbaşı olunca , kendini mutlu yapacak şeylere yönlendir ,
bebekle ilgili araştırmalara başla bence , bebek olunca ilgisi böyle devam ederse haklısın diyeceğim sanırım kaygında bundan , güçlü olman şart , lohusalık depresyonuna umarım girmezsin ,
fazla duygusal olmamaya bak , gerekirse korkularını onunla konuş , ama sinirli olmadan gayet sakince

sarmıs olsam hergun defalarca ararım ben onu hıc aramıyorum. eve geldıgı zaman guler yuzlu davranıyorum cok konusmuyorum yanı esımle onu sıkacak bısey de yapmıyorum kı

Yukardakileri siz yazmadiniz o zaman.

Adam günde bi iki kez ariyormus..bunu sorun ediyorsunuz..aglamalar,karanfiller..bu sarmak degil de ne ki..

Calismiyorsunuz galiba..aksama kadar insanlar isle,cocukla,sunla bunla ugrasmaktan belki esini hic arayamiyor bile..rahatlik dedikleri bu olsa gerek

Malesef canim kaliyorsun birsekil iste benim esim ayni firinlari var gece gidip ahsam geliyor evimin aşasinda ama oda olgisizdir ama alisiyorsun bir sekilde, basa gelen cekiliyor napcan ahlasak sizlasak care yok oyuzden kendi kendini mutlu edeceksin arktaslarinla takil derim uzulme takma okadr yalniz degilsin bukonuda:cry:

sagol canım tesekkur ederım benım en guzel gunlerımde olmadıktan sonradunyanın en cok parasını kazansa benım bu yalnızlıgımı alabılır mı benım korkum bebegım babasındanilgi görcek mi :KK17:

Yukardakileri siz yazmadiniz o zaman.

Adam günde bi iki kez ariyormus..bunu sorun ediyorsunuz..aglamalar,karanfiller..bu sarmak degil de ne ki..

Calismiyorsunuz galiba..aksama kadar insanlar isle,cocukla,sunla bunla ugrasmaktan belki esini hic arayamiyor bile..rahatlik dedikleri bu olsa gerek[/Q
ben rahatım tabıkı ama oturdugu yerden ınsanlara saracak kadar manyak ta degılım cok neselı bı ınsanım ayrıca evde oturmem bı ısle mesgul olmadıgım anlamına mı gelıyor .benım tek sıkıntım esımın yıllardır evlıymıs gıbı davranması

Back
X