• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım bılmıyorum...

Yatılı misafir mi var. Kaç günlüğüne geldiler.[/QUOTE

3 ay ıcın geldıler kısı burda gecırmek ıcın zaten yaslı bı dedem ve nınem var onlar benım canlarım kısın cok soguk oluyor ıkımızınde dedesı ve nınesı yanı esımle akrabayız ben bunu sıkıntı yapmıyorum tabıkı

evet cok haklıısnız aktıvıte yapıyorum tabı kı hayatımın merkezınde esım var dogru ama evde mısafırlerım var cıkamıyorum kı evden esımın ustune gıden bı kadın degılım kı oyle olsam sıktım dıcem bıde memleketten cok uzaktayım yalnızım yanı bebegım den baska
Disari cikmayi kastetmedim.surejli aradi aramadi diye aramalarini saymayin. Azcik nefes alin. Bir durun. Icinizdeki merkezden onu atin.

Bi isle mesgul olsaniz böyle olmaz..rahatmissiniz iste..ondan böyle iste bunlar hep
surucu kursuna gıdıyorum. acıkogretım sınavlarına gırıyorum. dıkıs nakıs ogrenıyorum.vakıt buldukca cızım yapıyorumve evımdede gayet rahatım yalan soyleyemem ama bunlar dısında evden cıkamıyorum

bende hamileyim ve eşim çok ilgili inanın buda benim midemi bulandırıyor... özlemek istiyorum herşeyime karışmasın istiyorum senin iyiliğin için diyor alnımdan vuruyor benı:)

surucu kursuna gıdıyorum. acıkogretım sınavlarına gırıyorum. dıkıs nakıs ogrenıyorum.vakıt buldukca cızım yapıyorumve evımdede gayet rahatım yalan soyleyemem ama bunlar dısında evden cıkamıyorum

Adam aksama kadar calisiyor..calismak farkli bir sey..ne isle ugrasiyor bilmiyorum ama sizin o evde yaptiklariniz gibi degil mesela..cok rahatina düskün olsa o saatlere kadar calismaz..

Istiyorsaniz isi biraksin..dizinizin dibinde otursun..sonra da esim calismiyor diye konu acarsiniz belki

Demek istedigim su: kaybetmekten korkmaya basladiginiz an kaybedersiniz.
Iliskinizin ilk anlarindaki halinizi dusunun. Ne kadar kendinize guveniyordunuz degil mi? Kaybetme korkunuz yoktu. O da size ilgiliydi. Simdi ise arama sikligi azaldi haliyle siz de oanik oldunuz. Panikleneyin. Rahat nefes alin. Ilk hallerinize donun. Ozguveninizi yeniden kazanin. Ustune dustukce daha cok uzaklasir. Kendinize odaklanin. o kendine odaklandikca siz ona daha cok cekiliyorsunuz. Siz de kendinize odaklansaniz onu kendinize cekeceksiniz.

Demek istedigim su: kaybetmekten korkmaya basladiginiz an kaybedersiniz.
Iliskinizin ilk anlarindaki halinizi dusunun. Ne kadar kendinize guveniyordunuz degil mi? Kaybetme korkunuz yoktu. O da size ilgiliydi. Simdi ise arama sikligi azaldi haliyle siz de oanik oldunuz. Panikleneyin. Rahat nefes alin. Ilk hallerinize donun. Ozguveninizi yeniden kazanin. Ustune dustukce daha cok uzaklasir. Kendinize odaklanin. o kendine odaklandikca siz ona daha cok cekiliyorsunuz. Siz de kendinize odaklansaniz onu kendinize cekeceksiniz.

dogru haklısınız :KK54: kendıme odaklanıyım barı

öyle ama inanki sitede yeniyim başlık açmayı beceremedim ben de benzer bir başlık açacaktım eşimden soğuyorum yardım die..... bu hamileleğin cilvesi galiba

Adam aksama kadar calisiyor..calismak farkli bir sey..ne isle ugrasiyor bilmiyorum ama sizin o evde yaptiklariniz gibi degil mesela..cok rahatina düskün olsa o saatlere kadar calismaz..

Istiyorsaniz isi biraksin..dizinizin dibinde otursun..sonra da esim calismiyor diye konu acarsiniz belki

ben bencıl degılım kı ısı bıraksın dızımın dıbınde olsun deyım zaten esımle calısmayı dusunuyorum oyle evımde oturayım ekmek elden dıyen bırıde degılım cok rahatına duskun olsa evlenmezdım zaten. konu acınca sızde yorum yaparsınız artık :KK14:

ben bencıl degılım kı ısı bıraksın dızımın dıbınde olsun deyım zaten esımle calısmayı dusunuyorum oyle evımde oturayım ekmek elden dıyen bırıde degılım cok rahatına duskun olsa evlenmezdım zaten. konu acınca sızde yorum yaparsınız artık :KK14:

Su ana kadar niye calismadin o zaman?iyi ki bencil degilsin..

sagol canım tesekkur ederım benım en guzel gunlerımde olmadıktan sonradunyanın en cok parasını kazansa benım bu yalnızlıgımı alabılır mı benım korkum bebegım babasındanilgi görcek mi :KK17:
Uzulmen normal insan sevdiginden istediklerini gormemk tabiki cok uzuyor ama napalim hayat iste olmadimi olmuyor iste malesf:cry:fazla beklenti buyuk hayal krikligi malesef hele boylelerinden

evet sızde sacma konustugumu dakkasında anladınız dımı surda bı sorun paylasıyorum yorum ıstıyorum tabıkı yazmayın demıyorum yazın tabıkı ıllakı bırısı benı elestırmelı empatı kurarak. LITTLEMOTHER

Back
X