• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım bılmıyorum...

tesekkur ederım.
Rica ederim sizi anliyorum. Ve gercekten uzulmeyin kimse icin kocaniz bile olsa degmiyo cunku onlar hayata dum duz bakiyo. Bizler gibi degiller. Erkeklerin dunyalari farkli calisiyo malesef. Hic uzulme ilgilenme sadece kendine odaklan bak ilgisini cekiceksin. Noluyo bu kadina hayirdir dicek. Bi sirkelinicektir dene istersen:)

Rica ederim sizi anliyorum. Ve gercekten uzulmeyin kimse icin kocaniz bile olsa degmiyo cunku onlar hayata dum duz bakiyo. Bizler gibi degiller. Erkeklerin dunyalari farkli calisiyo malesef. Hic uzulme ilgilenme sadece kendine odaklan bak ilgisini cekiceksin. Noluyo bu kadina hayirdir dicek. Bi sirkelinicektir dene istersen:)

denıcem valla :KK49:

Var..olmasa ne olacakti ki yani..bebegi olmayanlar anlayamazlar mi?su hamileligi hastalik ya da insanlara kullanilacak bi sey gibi görmeyin ya..

Böyle ayy canim haklisin tarzi yorumlari samimi bulmuyorum

Hamile ya..hasta mi?hamile olunca mantikli olunamiyor mu?
Var..olmasa ne olacakti ki yani..bebegi olmayanlar anlayamazlar mi?su hamileligi hastalik ya da insanlara kullanilacak bi sey gibi görmeyin ya..

Böyle ayy canim haklisin tarzi yorumlari samimi bulmuyorum

SAGOLUN SIKINTIM KALMADI.HAKKINDA BOLUMUNDE COCUGUM YOK DEMISSINIZ BENDE BOYLE YAZIP COCUGUM VAR DIYENLERI SAMIMI BULMUYORUM. BEN SIZIN COCUGUNUZ OLDUGUNA INANMIYORUM...AYRICA PARASUTTEN ATLAMAYAN NE BILSIN YUKSEKTEN DUSMEYI ...

evet sızde sacma konustugumu dakkasında anladınız dımı surda bı sorun paylasıyorum yorum ıstıyorum tabıkı yazmayın demıyorum yazın tabıkı ıllakı bırısı benı elestırmelı empatı kurarak. LITTLEMOTHER

Bebeginiz varmi sizin.

SAGOLUN SIKINTIM KALMADI.HAKKINDA BOLUMUNDE COCUGUM YOK DEMISSINIZ BENDE BOYLE YAZIP COCUGUM VAR DIYENLERI SAMIMI BULMUYORUM. BEN SIZIN COCUGUNUZ OLDUGUNA INANMIYORUM...AYRICA PARASUTTEN ATLAMAYAN NE BILSIN YUKSEKTEN DUSMEYI ...

Hamileyken üye olmustum..cocuguma down sendromlu olabilirler demislerdi..o yüzden bu siteyle tanismis..yorumlara bakmak icin üye olmustum..o zamanlar cocugum yoktu..hic güncellemek de aklima gelmedi..

Tutun ki cocugum yok..cocugu olmayan bayanlarin bu konuda yorum yazmaya hakki yok mu?

Var olmazmi. Ama uslubunuz cok sert ve kirici benim demek istedigim daha yumusak elestiri yapamazmisiniz. O yuzden konu sahibini anliyorum cunku su an ayni durumdayim. Hamilede degilim ustelik. Ama duygusal bi donemimdeyim ve esimden daha cok ilgi bekliyorum. Her insana olabilir. Bole donemler onu demek istiyorum. Biraz sakin arkadasim tavsiye ederjm

Hamileyken üye olmustum..cocuguma down sendromlu olabilirler demislerdi..o yüzden bu siteyle tanismis..yorumlara bakmak icin üye olmustum..o zamanlar cocugum yoktu..hic güncellemek de aklima gelmedi..

Tutun ki cocugum yok..cocugu olmayan bayanlarin bu konuda yorum yazmaya hakki yok mu?

tabi ki zaten yorum yapmaya herkesin hakkı var demistim. demekkı her ınsanın bır yerden destek almaya ıhtıyacı varmıs.

Var olmazmi. Ama uslubunuz cok sert ve kirici benim demek istedigim daha yumusak elestiri yapamazmisiniz. O yuzden konu sahibini anliyorum cunku su an ayni durumdayim. Hamilede degilim ustelik. Ama duygusal bi donemimdeyim ve esimden daha cok ilgi bekliyorum. Her insana olabilir. Bole donemler onu demek istiyorum. Biraz sakin arkadasim tavsiye ederjm

Ayy saol cnm ya..sen sakin deyince bi rahatladim..insanlar ne dertlerle ugrasiyor..rahatliktan ne dert arayacagini bilemeyenleri görünce bi an sinirim ziplamis..pardon..

Allah eslerinize sabir versin..

degıstırmeyı dusunuyordum zaten hesap verıyım yanı aa ne ayıp ne ayıp tutmayın kucuk anneyı

zaten sızın hıc derdınız yok dımı anca laf yetıstıreyım lıttlemother
sızın hıc derdınız yok anlasılan akıl bol olunca dertte olmuyor herhalde

Hakakiten ben sizin esiniz varsa ona uzuldum. Size cvp vermicem daha fazla ayni seviylerde degiliz cunku belliki kavga etmeye yer ariyosun. O firsati sana vermicem. Hee kucuk bi tavsiye bu kadar sinir iyi degil arkadasim. Sakinlik iyidir :)

zaten sızın hıc derdınız yok dımı anca laf yetıstıreyım lıttlemother
sızın hıc derdınız yok anlasılan akıl bol olunca dertte olmuyor herhalde

Canim ben simdi esine devredeyim seni..biraz da onunla ugras..(bu arada akil bol falan olmamis..silmissin..affettim)

ne farkederkı baska konuda olsanız yıne bulursunuz bulacagınız uyeyı
bır egıtımcı olarak en dogal hakkınız sivrilmek

Hakakiten ben sizin esiniz varsa ona uzuldum. Size cvp vermicem daha fazla ayni seviylerde degiliz cunku belliki kavga etmeye yer ariyosun. O firsati sana vermicem. Hee kucuk bi tavsiye bu kadar sinir iyi degil arkadasim. Sakinlik iyidir :)

Sen niye dahil oldun..onu hic anlamis degilim de bosver..bu kadar sacma bi konunun icinde mantik aramak istemedim galiba

evet sacma oldugu ıcın dahıl oldugunuz kendınızı bısey zannedıyorsunuz ayrıca ınsanların sorunlarıyla dalga gecmek sızın haddınıze degıl kı bunu yapmaya hakkınızda yok taksırlı bır durumda yok ortada bılınclı laf yetıstırme var .

Back
X