- 15 Eylül 2009
- 503
- 28
- 118
Arkadaşlar ben bundan 3 ay öncesinde bir kızla tanıştım hem memleketlim hemde ünv okudugum sehirde kız.sevgilimin ilkokul arkadaşı ve çok yakın oldugum bir dostumunda arkadaşı.bu dostum bana bu kızın fotograflarını falan gösteriyordu kızın yüzden çekilmiş 3-4 fotografı dışında resmi yok hep yandan arkadan falan ama gayet iyi neyse tanıştığımızda kızda bir olay görmedim resimlerdeki gibi tarz falan değildi baya takıldık buluştuk ettik bir çantaya bin lira verdiğini fotograflarının çoğunu fransada italyada çekildiğini falan anlatırdı bize ama onun dışında bir kötülüğünü görmedik.biliyorsunuz şuan bütün görseller sosyal medyada izlediği filmler kısacası yaşam tarzı diyim baya kaliteli gözüküyordu ta ki ben bu kızdan şüphelenene kadar gorsel aratmadan bu kızın facebookundaki resimlerinden birkaç tane arattım ve gözlerime inanamadım çeşitli bloglardan saçı boyu kendine benzeyen insanları kendi gibi anlatıyor ve resimlerini paylaşıyormus! evinde yaptıgını idda ettiği yemek fotografları bileklik fotografları v.b. herşey bloglardan çalıntı şimdi biz bu kızdan korktuk açıkcası hani söylesek ne tepki verir bilmiyoruz bu olaydan sonra görüşmekte istemiyoruz ama anlıyormuş gibi çatkapı geliyor arayıp duruyor aslında karşısına geçip çatır çatır yaptığının bir eziklik oldugunu bize attığı havaların fos oldugunu demek istiyoruz ama korkuyoruz tepkilerinden.ne yapar bu durumda bilmiyoruz ve çok bağlantımız var.bu durumla karşılaşan oldumu?