• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım bir fikir verin

sevgilim en son 10 yaşındaykenki halini hatırlıyor :) diğer arkadaşımından liseden arkadaşı 5 yıl sonra görüşüyorlar o da pek anlamadı birde fotodaki kıyafetlerini sorduğumuzda memlekette arkadaşımın yanında falan diye bahaneler buluyordu hep ortaya çıkınca fark ettik daha önce böyle bişi görmediğimiz için konduramadık hiç..senin arkadaşında fena boyuttaymış dolmuş şoforu falan :1::1:

Yok aynı eğitim firmasının servis şöförüydü. Ama ben bakıştınız filan diyince saçmalama beni servis şöförüne mi layık görüyorsun demişti bi de :9: Ortaya çıkınca da ulaşım müdürü o dedi :1:

bizden başka kimsele görüşmez ama anlattığına göre çok arkadaşı varmış ayrıca sevgiliside var ve sevgiliside fotolarını falan bgeniyor onu da anlamadık insan sevgilisini anlar en azından bu kıyafetler nerde diye sormazmı:44:

sevgilisini tanıyomusunuz siz?

Öncelikle o kıza üzüldüğümü söylemek isterim, ciddi psikolojik sorunları var demek ki..

aslında söylemek daha önemli, sarsılıp kendisine gelmesini sağlayabilirsiniz. ama ben de emin olamadım, nasıl söylenir, tepkisi ne olur, işe yarar mı bilemedim..
bence sizin verdiğiniz değerle ilgili, gerçekten seviyorsanız bu huyları dışında gelecekte iyi bir arkadaş - dost olabileceğini düşünüyorsanız, sakin sakin söyleyin.
ama yok çok önemli biri değil diyorsanız, yavaş yavaş uzaklaşın, mesafe koyun. kendi dünyasında takılsın. illa bir söyleyen çıkar. yeterli değeri vermiyorsanız, siz uğraşmayın derim ben.

şahsı öylece bırakmak çok da iyi bi durum değil bence hem tek başına da değilsin durumu birinden yardım alarak su düğümü bi yerden çözmeye başmalasınz bence hem bu sizin için büyük bi adım olur çünkü çokça böyle insanlarla karşılaşabilrsinz

sevgilisi fotogradları begeniyor felan diyosunuz sizde anlamamışsınız bi süre zaten bu fotograflar o kadar benzermi anlamıcak kadar enteresan açıkcası :)))

sevgilisi fotogradları begeniyor felan diyosunuz sizde anlamamışsınız bi süre zaten bu fotograflar o kadar benzermi anlamıcak kadar enteresan açıkcası :)))

inan çok dikkatlı bakmadıkça anlaşılmıyor çünkü hep ya aşağı bakmış ya arkadan ya yandan birde o kızla aynı bir gözlüğü var onu takınca fotoyuda karartınca hiç belli olmuyor biz okadar güzel kıyafetlerini gördükki resimlerde ister istemez soruyorduk hiçbirinide çıkarıp göstermedi hep bahane buldu

bi süre sonra bu durumdan sıkılıcaktır yada fotografın asıl sahibine ulaşmayı denesiniz başka fake bir profilden bu daha uygun :) lisede benimde bir arkadaşım onun durumu daha farklıydı oda insanlara gerçek annesini üvey diye anlatıyordu felan filan sonra çıktı rezil olduguyla kaldı :))

evet aynen öyle.çok farklı sitelerden resimler var ama özellikle bir blog sayfasından çok resim almış o kızın yaşadıklarını tatile gitmesini falan kendiymiş gibi anlattı bize yani blog sahibinin dedesinin aldığı çiçeği bile benim dedem çiçek almış bana diyip ınstagramda paylaşmış o boyutta :)

:53::53::53:
Yaa fox ta bir dizi vardi bilirmisiniz dinle sevgili diye
hande'nin en yakin arkadaşi ceren o kiz aklima geldi.

Kiz cok zengin ama hirsiz.bir adamin masasindan kalemini çalmişti
ve handenin cantasina koymustu ve hande icin hasta falan diye aciklamisti.

Bu bir hastalik eminim kk bayanlari biliyordur bu hastaligin ismini(ben unuttum)
Arkadasin bana bu cereni hatirlatti.olmayan dünyasinda yaşiyor.bence tedavi sart.

İsin garibi bu tur insanlar yaptiklari seyin hastalik oldugunu kabullenmiyorlar.

Belli ki bu konularda kompleksi var...
Sadece arkadasliginiza mesafe koyun, bu mevzuyu da soyleyip, budaklandirmayin...
Ben vardir bir gerekcesi, yazik der, konuyu hic konusmaz kapatir, ama mesafemi de koyardim...

Psikolojik sorunlari var gibi.sanki farkli bi dunyada yasiyor.bilerek yalan soyluyorsa bilemem ama gercekten o blogtakileri kendi yasamis saniyorsa acil tedavi olmali.

Back
X