• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bırakmalı mıyım

kader57899

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-15
Puanlar
1
Bundan 10 sene önce ilk sevgilim ideyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı

Son düzenleme:
Bundan 10 sene önce ilk sevgilim herşeyin ilkini yaşadığım kişi beni terletti evlenicez deyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı
Yazik olan bir hayat hikayesi sizin anlattiginiz

Konuyu okurken 15 16 yaşlarında ergen sandım ama 26 yaşındaymışsınız yazık olmayan kafanıza sizin gibiler için asla üzülmüyorum üzülmeyeceğim de varoşlar eski konunu da okudum göz göre göre ölüme gitmez bi insan yazık size ya

Son düzenleme:
@birrozlem neyi beğenmedin? 26 yaşında koca kadının bir mahkum ile birlikte olmasını desteklemediğim için mi? kavgalardan ve uyuşturucudan 6 sene hapis almış birisini savunmadığım için mi beğenmedin? Aklı başında olan 26 yaşında kadının bunu bile bile adamın peşinde koşmasını desteklemediğim için mi beğenmedin? Böylelerine ÜZÜLMÜYORUM dediğim için mi beğenmedin?

Son düzenleme:
@birrozlem neyi beğenmedin? 26 yaşında koca kadının bir mahkum ile birlikte olmasını desteklemediğim için mi?

Her cümlenize katılıyorum bir insana doğru bildiğinizi söylersiniz nasihat edersiniz size yakisanda budur ama "size üzülmüyorum varoşlar" diye ezikleyemezsiniz insan hata yapabilir bu kadın bı yerde tecavüz edilip oldurulse hak ettimi diyeceksiniz

Her cümlenize katılıyorum bir insana doğru bildiğinizi söylersiniz nasihat edersiniz size yakisanda budur ama "size üzülmüyorum varoşlar" diye ezikleyemezsiniz insan hata yapabilir bu kadın bı yerde tecavüz edilip oldurulse hak ettimi diyeceksiniz
Bu üyenin daha önceki konuları da var. Her şeyin farkında olduğu halde buna devam ediyor. Bu üye henüz ergenlik aşamasında olan kanı hızlı kaynayan bir çocuk değil. 26 yaşında bir birey. Kendisi bunu göz önüne alarak bu herifle görüşüyor hatta ailesine bile yaranmaya calısıyor farkında mısınız? Uyuşturucudan ve kavgadan içerideymiş sevgilisi. Ve bunu yeni fark etmiyor en başından beri biliyor. Böyle bir durumda bu kadın hala o adamı bırakamıyorsa kimse kusura bakmasın haberlerde adını duysam ÜZÜLMEM. BİLE BİLE LADES DEMEKTİR BU!

Burda size kimse aman çok iyi yapmışsın her insan ikinci şansı hak eder felan yazmayacak hapishanelerde ne var bilmiyorum ama çıkan yeniden girmek için resmen özel çaba sergiliyor her gün bir kadın cinayetinin yaşandığı bir ulkedeyiz ömründe karınca incitmemis adamlar bile bu ülkede katil olabiliyorken siz hem madde bağımlısı hemde hapse düşmüş bir adama nasıl güvenip evlenecek belkide ondan çocuk yapacaksınız şu adamın iyi bir baba olacağına size kim inandırdı şuan sen hapisteki adam için bulunmaz bir nimetsin adam yarın çıkınca kiymetinde kalmayacak ömrünü şöyle insanlara heder etme yol yakınken dön bu sevdadan kurtar kendini yoksa üzülen sen olursun

Yaşık gerçekten bu kadar kör olamazsiniz. Hayır başka hiç kimse karşınıza çıkmadı mi dönüp dolaşıp geri oldunuz. Hapisten bir şekilde size nasıl ulaştı acaba

Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Madde bağımlısı bir suçludan ne gibi bir beklentiniz var merak ediyorum? Mesela size çok iyi bir eş, çocuğunuza çok iyi bir baba olacağını nasıl düşündünüz?
Sırf bir şeyler yaşadınız diye hayatınızı yaktığınızın farkında değil misiniz?
Size tek bir yol göstermek istiyorum, lütfen üremeyin, bu adamdan çocuk dünyaya getirip onun da hayatını yakmayın.

Back
X