• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bırakmalı mıyım

Bundan 10 sene önce ilk sevgilim herşeyin ilkini yaşadığım kişi beni terletti evlenicez deyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı
Evlerden Irak Yarabbim. Madde bağımlısı ve cezaevine girmiş bir insan karşınızdaki. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz merak ettim

Yorum yapmaya bile gerek yok aslında. 6 yıldır cezaevinde olan bir adam ağır suç işlemiştir. Bizim ülkemizde 3-5 ay yatıp çıkarlar normal şartlarda.

Her gün sizin gibilerle karşılaşıyorum. Adam içerde, kadın perişan, çocukların %80’i engelli. Berbat bir hayat yaşıyorlar. Çoğu şiddet görüyor, yokluk çekiyor, hocam fitre zekat diye ağlıyor. Böyle bir hayatı kendine layık görene diyecek söz yok.

ne desek evleneceksin cezaevinde olup madde kullanması bile senin için önemli değil bari o adamdan çocuk yapıp üremesine izin verme

Her cümlenize katılıyorum bir insana doğru bildiğinizi söylersiniz nasihat edersiniz size yakisanda budur ama "size üzülmüyorum varoşlar" diye ezikleyemezsiniz insan hata yapabilir bu kadın bı yerde tecavüz edilip oldurulse hak ettimi diyeceksiniz
Göz göre göre böyle biriyle evlenen birine hak etti denilmez ama asla üzünülmez de yani ben üzülmem açıkcası

Bundan 10 sene önce ilk sevgilim herşeyin ilkini yaşadığım kişi beni terletti evlenicez deyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı
Neden hapiste? 10 yil once 15 yasindayken cinsel iliski yasamissaniz bu adam o zaman kaç yaşındaydi? Hapsi geciyorum (gecmiyorumda belliki siz umursamiyorsunuz) sizi evlilik vaadiyle kucucuk yasinda kandiran adamla nasil guzel bi gelecek hayal ediyorsunuzda derdiniz anne ve kiz kardeslerinin sizi umursamamasi oluyor?

Ve cidden merakimdan soruyorum, infazini yakip hapse dustugune gore ilk sucu degil bu adamin, neden cezaevinde? Uyusturucu satmak ve temin etmek mi? Darp ve yagma sucu mu? Gasp mi? Nedir bu adamin sucu?

Yeni kadın cinayeti yükleniyor.Bile bile uyuşturucu bağımlısı hapiste bir adamı beklemek ilerde çocuklarına böyle bir babayı layık görmek, kendi kaderini doğmamış çocukların kaderini şuursuzca çizmek ve bunu o benim ilkimdi gibi iğrenç,pis bir zihniyetle yapmak.Arkadaşlara katılıyorum lütfen adınızı net yazın ki ilerde boşuna size üzülüp adalet aramayalım,bile bile öldü çünkü bu onun tercihiydi diyelim😔😔😔

Göz göre göre böyle biriyle evlenen birine hak etti denilmez ama asla üzünülmez de yani ben üzülmem açıkcası
Zaten oldurulen kadinlarin bir cogu tamda bu yanlis erkek seciminde israr etmelerinden kaynakli olduruluyorlar, tabiki istisnasi durumlar fazlasiyla var ama bu sebeple öldürülen kadin sayisida az degil.

Ancak yinede ben kizamiyorum bu kadinlarada cunku nasil bi aileden geldiklerini bilemiyoruz, duzgun bi ailede sevgiyle buyumus bir kiz cocugu boyle adamlara yan gozle bile bakmaz, ayni sosyal ortamda dahi kesisemez.

Yani iyi bir ailenin sevgiyle buyumus kizinin bu adamlarla ayni ortamda dahi bulunmasi neredeyse imkansiz, o yuzden ara ara yazdigim gibi kiz cocuk anneleri babalari evlatlarinizi cok sevin, cok sevinki boyle tiplerden sevgi aramasinlar.

Zaten oldurulen kadinlarin bir cogu tamda bu yanlis erkek seciminde israr etmelerinden kaynakli olduruluyorlar, tabiki istisnasi durumlar fazlasiyla var ama bu sebeple öldürülen kadin sayisida az degil.

Ancak yinede ben kizamiyorum bu kadinlarada cunku nasil bi aileden geldiklerini bilemiyoruz, duzgun bi ailede sevgiyle buyumus bir kiz cocugu boyle adamlara yan gozle bile bakmaz, ayni sosyal ortamda dahi kesisemez.

Yani iyi bir ailenin sevgiyle buyumus kizinin bu adamlarla ayni ortamda dahi bulunmasi neredeyse imkansiz, o yuzden ara ara yazdigim gibi kiz cocuk anneleri babalari evlatlarinizi cok sevin, cok sevinki boyle tiplerden sevgi aramasinlar.
O kadar kötü bir babanın elinde ve deccal bir baba tarafıyla büyüdük ki bizim yerimizde kim olsa çoktan kaçıp gitmişti.Evlenmeyi ve kaçıp gitmeyi kurtuluş olarak görmedik hiçbir zaman.Evet sevgiyle büyüyen bir ailede olsaydık psikolojik olarak daha sağlıklı bireyler olabilirdik ama yine de yolumuzu şaşıırmadık .Aile elbette etkili ama bazı insanlar ın tercihinin kişisel olduğunu düşünmüyorum.Allah akıl fikir versin ne diyelim.

15 yaşındaki çocuk , 26 yaşında yine o çocuğu bekliyor akıl alır gibi değil milletin evlendıgı kocası bile 2 ayda değişiyor. “Maddeyi bıraktı temiz” 🤣şu cümlene kendin inanıyor musun içerde mecburiyetten bulamıyor çıksın ilk işi o olcak. Neyse
Sen ölmüşsün ölüye laf anlatılmaz .

ailen nasıl kabul etti kızlık zarı bo*una bunları kabul ettiler dimi yoksa hangi aile cezaevındeki madde bagımlısına kız verir

Canım öncelikle sen bu kişiyle evlilik düşünüyorsun ama nişanlın sabıkalı ve bildiğim kadarıyla ileride çocuğun eğer isterse pilot, devlet memuru, asker, polis olamayacak bu çocuğuna haksızlık değil mi çünkü sen nişanlın içerideyken ilişkiye başlamışsın bak evlenirsin çocuğun olur eşin hapse girer derim takdir-i ilahi ama sen bile bile sabıkalı bir adamla nişanlısın. Ve benim daha önceden fetöcü arkadaşım vardı 6 sene hapis yattı çıktı çocuk çok başarılı çalışkan düzgün bir çocuktu esnafa çıraklıktan garsonluktan başka iş yapamadı hiç bir yer onu işe almayacak sonunda da irtica etti kimseye hapisten çıktım diyemedi çünkü o kadar düzgün bir çocuk olmasına rağmen herkes ona kötü gözle baktı kimse demedi yattı çıktı kader mahkumu hep dışlandı. Ailesi de anladığım kadarıyla zaten seni istemiyor başka bir aile olsa oğlum içerde gelinimizi el üstünde tutalım der ama paşa oğullarına seni layık görmüyorlar ailede de iş yok çok özür dilerim yazlıklarım için hakkını helal et inş be yanılıyorumdur.

Sizin aileniz onaylıyor yani bu bekleyişinizi öyle mi…

Canım öncelikle sen bu kişiyle evlilik düşünüyorsun ama nişanlın sabıkalı ve bildiğim kadarıyla ileride çocuğun eğer isterse pilot, devlet memuru, asker, polis olamayacak bu çocuğuna haksızlık değil mi çünkü sen nişanlın içerideyken ilişkiye başlamışsın bak evlenirsin çocuğun olur eşin hapse girer derim takdir-i ilahi ama sen bile bile sabıkalı bir adamla nişanlısın. Ve benim daha önceden fetöcü arkadaşım vardı 6 sene hapis yattı çıktı çocuk çok başarılı çalışkan düzgün bir çocuktu esnafa çıraklıktan garsonluktan başka iş yapamadı hiç bir yer onu işe almayacak sonunda da irtica etti kimseye hapisten çıktım diyemedi çünkü o kadar düzgün bir çocuk olmasına rağmen herkes ona kötü gözle baktı kimse demedi yattı çıktı kader mahkumu hep dışlandı. Ailesi de anladığım kadarıyla zaten seni istemiyor başka bir aile olsa oğlum içerde gelinimizi el üstünde tutalım der ama paşa oğullarına seni layık görmüyorlar ailede de iş yok çok özür dilerim yazlıklarım için hakkını helal et inş be yanılıyorumdur.
Nıe özür diliyorsunuz doğruları söylüyorsunuz

Sizin nasıl bir aileniz var ki bu ilişkiyi onaylayıp yüzük taktırıyor?
Tüm derdiniz de kayınvalide bu saçmalıkların içinde. Kadın oğlundan da sizden uzak durmaya çalışıyordur belki. Aranızda bir akıllı çıksa hiç fena olmaz.

Hiç acımadım o arkadaşa ya keşke beter olsaydı.

Back
X