• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bırakmalı mıyım

Tek şey soracağım altından mı adamınki? Bu kadar ölüyorsanız hapiste bir Johnny sins var galiba

Napcaz biz .Kendine yardım etmeyi ogretemeyiz kendini düşünmeyi sevmeyide öğretmek için temel lazım.Biraz temel olacak ki üstüne yazalım.Eee burda pişmanım okula donebilirmiyim bu haramdan sonra neler yapayım yokki.Gümbür gümbür gidiyorsunuz toz duman ortalık bizim gücümüz yok anlamak istemeyene siz çocuk yapmayın tek tavsiyem bu

Haram değil hatam olacak yanlış yazdım takılmayın

Kalp kırmak istemiyorum inan içim acıdı yazarken
Valla acımıyor artık bu kadarda mantıktan uzak olunmaz benim acıyan yerlerim buz tittu 2026 ya gelsin insanlar artık 1940 tan çıkıp evlilik de güncellensin demode oldu artık böyle beraber oldum yok çocuk oldu bilmemne sepepleri ile mutsuz çocuklar mutsuz toplum zorla olmuyor artik mantıksız olmuyor parasız olmuyor sonsuza kadar olmuyor olmuyor .Kocaman yazıp evlendirme dairesinin kapısına çaksınlar şimdi gelir acımasız siniz ben neler çektim her insanın hayatı bir değiller.

Uyuşturucuyu sadece kullanan biri 6 yıl içerde kalmaz zaten 6 yılda kaç kere af çıktı şimdiye kadar çoktan çıkardı. Bu kişi uyuşturucu ticareti yapmış. Kısacası TORBACI. Tek suç saydı da bu olmayabilir. 6 yıl (hatta hala içeride ve ne zaman çıkacağını da yazmamış) şu anki infaz düzenlemeleriyle çok uzun bir süre.

Son düzenleme:
Bundan 10 sene önce ilk sevgilim herşeyin ilkini yaşadığım kişi beni terletti evlenicez deyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı
Uyusturucuyu bırakalı 6 yıl oldu demıssınız hapiste oldugu için ulaşamadığı için bırakmış olabilir mi? Derdiniz ne de dertsiz başınıza dert alıyorsunuz? 6 yıldır hapiste olan birinin kendine hayrı var mı ki size olsun?

Bundan 10 sene önce ilk sevgilim herşeyin ilkini yaşadığım kişi beni terletti evlenicez deyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı
Allah tamamına erdirsin, biran önce kavuşun inşallah. Mutlaka evlenin çıkar çıkmaz.
Evleninde başka bir kadına musalat olmasın ordan çıktığı zaman.

Valla acımıyor artık bu kadarda mantıktan uzak olunmaz benim acıyan yerlerim buz tittu 2026 ya gelsin insanlar artık 1940 tan çıkıp evlilik de güncellensin demode oldu artık böyle beraber oldum yok çocuk oldu bilmemne sepepleri ile mutsuz çocuklar mutsuz toplum zorla olmuyor artik mantıksız olmuyor parasız olmuyor sonsuza kadar olmuyor olmuyor .Kocaman yazıp evlendirme dairesinin kapısına çaksınlar şimdi gelir acımasız siniz ben neler çektim her insanın hayatı bir değiller.
Bile bile lades olmamak lazım devir kuru aşk sevgi devri değil malesef

Varoşlarda olur ya böyle şeyleri normal karşılarlar ailen öyle canlandı gözümde nişan yaptıklarına göre. Ne yiyip ne içiyorsunuz anlamadım? Sonra burada 50 tane konu açar kafa şişirirsiniz. Nasıl bir hayata adım attıgını biliyorsun senin ağlanıp sızlanmaya hakkın mı var? Hiç üzülmüyorum senin gibilere. Karşımda ağlanıp sızlansan bir gram üzüntü duymam mesela sana. Hemen de çocuk yaparsın cefakar ana olursun demi? Püh

Seçenekler ve hayat kum neyi seçerse sonucunu yaşar yapacak birşey yok
Aynen öyle hayat dediğimiz şey doğru ya da yanlış kararlardan ibaret ama göz göre göre de yanlışa koşmak intihar. Ben eşimi seçerken hep çocuklarıma iyi baba olur mı diye bakarak seçtim açıkçası hep bunu düşündüm.

Aynen öyle hayat dediğimiz şey doğru ya da yanlış kararlardan ibaret ama göz göre göre de yanlışa koşmak intihar. Ben eşimi seçerken hep çocuklarıma iyi baba olur mı diye bakarak seçtim açıkçası hep bunu düşündüm.
Kısmet hata da yapılır da hayat zaten sadece evlilikten ibaret değil bu hayatın yüzde 50 si bile değil bitti diye ölüm acisina eşit bir acı da değil saçma sabote cümleleri bunlar .İnsanlara yemek güven sağlık daha çok gerekli.Evlat acısı diye birşey var bin kocadan boşansan o acıya eş değil onuda geç iki gözünü ver eşin için evliliğin için de bak bakalım kim veriyor.Takmayacaksın nerden devam et dedi hayat ordan devam

O kadar kötü bir babanın elinde ve deccal bir baba tarafıyla büyüdük ki bizim yerimizde kim olsa çoktan kaçıp gitmişti.Evlenmeyi ve kaçıp gitmeyi kurtuluş olarak görmedik hiçbir zaman.Evet sevgiyle büyüyen bir ailede olsaydık psikolojik olarak daha sağlıklı bireyler olabilirdik ama yine de yolumuzu şaşıırmadık .Aile elbette etkili ama bazı insanlar ın tercihinin kişisel olduğunu düşünmüyorum.Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Cok haklisin, bu verdigin ornek sadece kadin cinayetleri icin degil, olduren taraf icinde ayni sekilde gecerli, ozgur iradeyle yapilmis tercihlerde var elbette.

Kadere inancımız var Elhamdülillah muslumaniz çünkü
Ama böyle konularda hep diyorum ki bile bile sinyal vere vere tün işaretleri göstere göstere uyardığı kulusun Rabbimin
Belli ki seni sonunda haberlere alt yazı geçecekler öyle bir hayatın olacak
Perşembenin gelişi çarşambadan belli derler o hesap
E şimdi bu da mu kader bu da mı kara yazı ben bilemedim ya Gerçekten

Her cümlenize katılıyorum bir insana doğru bildiğinizi söylersiniz nasihat edersiniz size yakisanda budur ama "size üzülmüyorum varoşlar" diye ezikleyemezsiniz insan hata yapabilir bu kadın bı yerde tecavüz edilip oldurulse hak ettimi diyeceksiniz
Su testisi su yolunda kırılır der geçerim şahsen. Durduk yere başına bu belayı almamış, bilerek sonunu kendi belirlemiş. Niye üzülelim yani bunu anlamadım.

Son düzenleme:
O kadar kötü bir babanın elinde ve deccal bir baba tarafıyla büyüdük ki bizim yerimizde kim olsa çoktan kaçıp gitmişti.Evlenmeyi ve kaçıp gitmeyi kurtuluş olarak görmedik hiçbir zaman.Evet sevgiyle büyüyen bir ailede olsaydık psikolojik olarak daha sağlıklı bireyler olabilirdik ama yine de yolumuzu şaşıırmadık .Aile elbette etkili ama bazı insanlar ın tercihinin kişisel olduğunu düşünmüyorum.Allah akıl fikir versin ne diyelim.
+1
Allah ve melekleri şahittir daha 15 veya 16 li yaşlarımda sabah uyandığımda kendime derdim ki acaba gece nerde yatacağım
Annemle babam ben 2 aylıkken ayrılıp annem beni terk ettiği içi beni babaannem büyüttü ama nasıl büyüdüm bir Allah bir ben biliyorum keske de yetimhanede buyuseydim çok çalışkan onur öğrencisi dereceli mezundum okullarimdan
Velhasıl kelam babaannemde uyanırdım ama gün içinde evde bir kavga çıkabilirdi babannem beni 1 sokak yanda oturan ve yeniden evlenmiş babamın evine kovabilirdi oraya giderdim üvey annem gövdesinde kapıyı içeri girmeyeyim diye kapatmış şekilde aralayıp benle konuşurdu ama girmek zorundaydım gidecek yerim yoktu ve sokaklar tehlikeydi korkardım bu halde bile düşünmedim kaçmayı yada apar topar bir evlilik yapmayı lise bitsin iş hayatım olacak diye hep hayal kurdum öyle de oldu şükürler olsun derken evlendim vs vs
Yani demek istediğim kötü şartlar esittir kötü kararlar değil her zaman
İnsan aklını mantığını kullanmalı
İnsan bence biraz korkmalı
Kim korkar tehlikeyi hesap edebilen korkar
Simdi bu konu sahibi bizim ay evlerden ırak Allah 7 sülalemize göstermesin dediğimiz biriyle güle oynaya hayatını paylaşmaya hazırlanıyor yetmiyor kayinvalide beni aramıyor diye üzülüyor yüzükler takılmış kizin ailesi bilinçsiz mi ya da kız mı onları dinlemiyor nerden baksanız kanayan yara diyelim her şeyi yolunda gitti bunlar evlendi bunların yetiştir(emeye)ceği çocuk senin benim çocuğuma tehlike teşkil edecek adına da suça suruklenmis çocuk diyecekler silsile halinde devam edecek
Ne kadar üzücü gerçekten

Su testisi su yolunda kırılır der geçerim şahsen. Durduk yere başına bu belayı almamış, bilerek sonunu kendi belirlemiş. Niye üzülelim yani buna anlamadım.
Yorumumda yazdım
Bu aslında toplumsal bir kanayan yara bu yüzden üzülüyor insan ben çok üzüldüm mesela

Yorumumda yazdım
Bu aslında toplumsal bir kanayan yara bu yüzden üzülüyor insan ben çok üzüldüm mesela
Ben üzülmüyorum gerçekten. Doğal seçilim sonuçta, doğa kendi yasasını uyguluyor. Aşağılamak için yazmıyorum tabi bunu. Evlenirsin adam sonradan uyuşturucuya bulaşır vs onlar tamamen istisna. Ama baştan uyuşturucu geçmişi var, 6 yıldır cezaevinde bu kullanıcı olmasından dolayı olmaz, ciddi bir suç işlemiş belli. Böyle biriyle evlenen doğal seçilim çarkına takılır.

Ben asıl ailen nasıl izin verdi onu anlamadım. Kendi ailemi düşünemiyorum. Yer gök inler yine onay vermez, vermedikleri gibi engellerler evlenmemi. Siz nişan falan yapmışsını ilginç gerçekten.

Bende bişeyler in yanlış olduğunu biliyorum cevrem de konuşacağım kimse yok ailem de bişey demiyor zengin diye bırakma ya kalktigimda ağlıyor vicdan azabi çekiyorum sadece bırakmak istiyorum ama nasıl işte

Back
X