- Konu Sahibi kader57899
Çok arıyor musunuz böyle tipleri? Hayır aileniz nasıl bir şey demiyor yüzük falan takmalar orayı hiç anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzınıza sağlık ne güzel anlatmışsınız.Ben annem ve kardeşlerim güzel bir hayat yaşamadık ama elhamdülillah yine de.Annem bize hem anne oldu hem baba.Ortalığa düşmedik en azından ya da baba evinden kurtulmak için evlilikler yapmadık.Rabbim kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı eylesin inşallah+1
Allah ve melekleri şahittir daha 15 veya 16 li yaşlarımda sabah uyandığımda kendime derdim ki acaba gece nerde yatacağım
Annemle babam ben 2 aylıkken ayrılıp annem beni terk ettiği içi beni babaannem büyüttü ama nasıl büyüdüm bir Allah bir ben biliyorum keske de yetimhanede buyuseydim çok çalışkan onur öğrencisi dereceli mezundum okullarimdan
Velhasıl kelam babaannemde uyanırdım ama gün içinde evde bir kavga çıkabilirdi babannem beni 1 sokak yanda oturan ve yeniden evlenmiş babamın evine kovabilirdi oraya giderdim üvey annem gövdesinde kapıyı içeri girmeyeyim diye kapatmış şekilde aralayıp benle konuşurdu ama girmek zorundaydım gidecek yerim yoktu ve sokaklar tehlikeydi korkardım bu halde bile düşünmedim kaçmayı yada apar topar bir evlilik yapmayı lise bitsin iş hayatım olacak diye hep hayal kurdum öyle de oldu şükürler olsun derken evlendim vs vs
Yani demek istediğim kötü şartlar esittir kötü kararlar değil her zaman
İnsan aklını mantığını kullanmalı
İnsan bence biraz korkmalı
Kim korkar tehlikeyi hesap edebilen korkar
Simdi bu konu sahibi bizim ay evlerden ırak Allah 7 sülalemize göstermesin dediğimiz biriyle güle oynaya hayatını paylaşmaya hazırlanıyor yetmiyor kayinvalide beni aramıyor diye üzülüyor yüzükler takılmış kizin ailesi bilinçsiz mi ya da kız mı onları dinlemiyor nerden baksanız kanayan yara diyelim her şeyi yolunda gitti bunlar evlendi bunların yetiştir(emeye)ceği çocuk senin benim çocuğuma tehlike teşkil edecek adına da suça suruklenmis çocuk diyecekler silsile halinde devam edecek
Ne kadar üzücü gerçekten
Sen ağlayacağına o ağlasın bunu düşünemiyor musun gerçektenBende bişeyler in yanlış olduğunu biliyorum cevrem de konuşacağım kimse yok ailem de bişey demiyor zengin diye bırakma ya kalktigimda ağlıyor vicdan azabi çekiyorum sadece bırakmak istiyorum ama nasıl işte
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim sizede sevdiklerinizle güzel günler uzun afiyet içinde bir ömür nasip etsin aminAğzınıza sağlık ne güzel anlatmışsınız.Ben annem ve kardeşlerim güzel bir hayat yaşamadık ama elhamdülillah yine de.Annem bize hem anne oldu hem baba.Ortalığa düşmedik en azından ya da baba evinden kurtulmak için evlilikler yapmadık.Rabbim kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı eylesin inşallah
Siz de çok zorluk çekmişsiniz.Önemli olan o zorlu yılları en az hasarla atlatabilmek.Eşinizle evlatlarınızla mutlu ve huzurlu bir ömrünüz olsun![]()
Sıkı sıkı sarılın müptezel ex ve ailesine! Ya bazı kadınları asla anlayamıyorum küçükken ne yaşadınız çayınıza çamaşır suyu mu attılar? Havaya atıp tutmadılar mı? Nedir bu canınızdan vazgeçişinizin sebebi??? İnsan göz göre göre ateşe neden yürür. Başlarım böyle aşkın ızdırabına ya tövbe estağfurullah azıcık aklınızı başınıza alın gazetelerde 3. Sayfa haberi olacaksınız hiçmi kestiremezsiniz?Bundan 10 sene önce ilk sevgilim herşeyin ilkini yaşadığım kişi beni terletti evlenicez deyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı
Ya kendisine 18 yaşındayken tanıdım 2017’de o zamanlar o 25 yaşındaydı ilişkimiz bayağı iyiydi ama o madde bağımlısıymış ben bunu çok sonra öğrendim ilk cinsel deneyimim onunla oldu sonrasında kaçalım dedi bana tabi ozamanlar bir şeylerin yanlış gittiğini anladım olmaz dedim ailemden iste istemedi bıraktı beni sonrasında hayatta başka bir kızı aldı hemen annesiyle beraber kaldığı evde o kızda kaldı o kızla beraber aynı dövmeyi yaptırdılar bol bol fotoğraf attılar o zamanlar çok acı çekmiştim hatta intihar bile ettim çok beddua ettim ona aradan yıllar geçti hapse girdi beş yıldır hapiste tabi o süreçte benim hayatıma birileri girdi bu hapisteyken iki sene öncesinde beni sordurmaya başlamış bulun onu rüyalarıma giriyor diye söylediği kişiler de bana ulaştı ilk baş kabul etmedim sonra görüşüne gittim özür diledi pişman olduğunu söyledi çıktığında bir yuva kuracağımızı söyledi bekler misin beni dedi bir yıl cezası kalmış bu arada yasa gelirse ekimin sonunda çıkacak yasaklı maddeyi de bırakmış benden bir şans daha istedi sizce o şansı ona vermeli miyim
Evli misin değil misin şimdi sen?Ben de zaten ona ölüp bitmiyorum
Zaten ben bu süreçte hayatıma baktım evlendim onun maddi durumu çok iyi yani oldum olası bir iş sahibi değildi ama şu anda bir iş kurma hayali de var tamam hata yaptı çok da büyük hatalar yaptı küçük değil ama onun da aile hayatı hayatında bir takım sıkıntılar vardı hatta çok zor sıkıntılar vardı Sadece kafama takıldı düzelmiş olabilir mi şans vereceğim demedim ayrıca görüşüne gittim diye
Affettim anlamına gelmiyor
Abla sen iyi misinBundan 10 sene önce ilk sevgilim herşeyin ilkini yaşadığım kişi beni terletti evlenicez deyip ortada bıraktı o dönemler madde bağımlısıymış sonra cezaevine düştü 6 yıldır içerde bi şekilde bana ulaştı 9 aydır onu bekliyorum ailesiyle tanıştım 3 ablası var yurtdışında annesi var annesi bana saygısızlık yaptı konuşmuyorum ablaları annem yaşlı boşver diyor içerdeki sevgilim de öyle diyor ya ben bekliyorum kadın bir kez olsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ablaları da öyle içerdeki de öyle görüşlerine hep gidiyorum kafaya takmaktan çok yoruldum lütfen biryol gösterin buarada aile arasında yüzükte takıldı ailelerimiz tanıştı