ne yapmalıyım boşanmak çok zormuş

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
298
İstanbul
merhaba kızlar çok moralim bozuk.bügün eşimin telefonunda kadınlarla yazışmalar gördüm.iranlı rus türk hepsine yavrum canım şekerim seksisin gibi şeyler yazmış.bitanesine evli olmasaydım seni alırdım yazmış.resmen başımdan aşağıya kaynar su dökülmüş gibi hissediyorum oturdum ağladım.2 evladım var çocuklarım olmasa hiç düşünmez giderdim.çocuklarım büyük olsa yine giderdim.biri bebek 11 aylık boşansam yuvamı dağıtsam çocuklarla büyük şehir tek başımayım ailem yılın 8 ayını memlekette geçiriyo boşanmasam bu adamla ömür geçermi diyorum .şuan geldi hiçbişey söylemedim ama çocuklar uyusun konuşucam neden arayış içinde anlamıyorum.siz olsanız napardınız çocuklarımın biride ilkokulu yeni başladı nolur fikir verin

Konus konus da bu yaptigina nasi bi aciklama beklenir ki.. kesinlikle kabul etmezdim affedilir bi yani yok bunun.. evliligine devam etsen diyelim eskisi gibi olabilecek misin guvenebilecek misin tekrar?? Cok zooorrr..

Her aldatma konusunda da bu yaziliyor. Merak ediyorum nasil süründürüluyor? Adam aldatmis, hala yanindaysan basbaya bosamayacaksin ve affedeceksin gün gibi ortadayken bunu bilen adam niye sürünsün veya neye sürünecek onu anlamiyorum ben.

Bosanmayacaksa bildigini soylemesin en iyisi.

Aldatmayan erkek var mıdır?

Bence yok
Sadece yakalanmamış olanı vardır

Sanal alemin arkadaşlık uygulamalarının bu kadar çoğalıp
sık kullananlar oldukça
Bu tür konuları hep okuyacağız ne yazıkki

Sorunuza gelince
Karşınıza alın konuşun
Sizden af dilerse sosyal medya hesaplarını kapatmasını isteyin

Şu an aklıma başka bir şey gelmiyor
Sevgili olsanız vurun tekmeyi derdim

Allahın kırosu abazası. Şöyle sosyal medyada sağa sola mesaj atan erkeklerden tiksiniyorum.
Konuşmak için çocukların uyumasını beklediğine göre boşanmayacaksın zaten. O zaman hiç bilmiyormuş gibi yap daha iyi. Bilip de göz yumarsan daha çirkin bi duruma düşersin. Çünkü ben bu adamın burnunu sürtmeyle falan düzeleceğine inanmıyorum malesef.

Çok çok yazık gerçekten... bunları gördükten sonra nasıl eskisi gibi olabilir ki her şey? Allah yardımcınız olsun.

boşanmayacaksam hiçmi konuşmuyum böylede devam edememki şuan patlıcam büyük oğlum herşeyi anlıyo onun yanında tartışmak istemiyorum ama içimdede tutamam ki ?

Ben bi kitapta okumuştum bu devirde aldatmayan erkek Yok acı ama gerçek bu yazıyordu. Özellikle hamilelikten sonraki dönemlerde çok aldatmaya meyilli oluyorlarmış. Kitapta birde sanal olaylar çok arttı herkes sanalda önüne gelenle konuşuyor diyor. Elin Rus karıları için yıkma yuvanı kocanın gelip geçici bir hevesliktir. Birde söyleme şakın bu sefer hem bildiğini bilir daha çok cesaret alır

Rus İranlı vs olduğuna göre.
Bu bir sanal alem vakası galiba. Hemen karalar bağlamayın. Önce bir sakinleşip; eşinizle bir konuşun. Derdi fikri zikri neymiş!?
Eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz. Biz ne desek yanlış olur.
Affedip affetmemek bir şans daha vermek; sizin kararınız. Boşanmaya kesin karar verirseniz; kararınızı uygulamak için de uygun zamanı bekleyin. Hem siz hem de çocuklarınız daha az zarar görür.

Bencede boşanmayacaksaniz söylemeyin.

Sanane, yapmaya devam edecegim sen cekemeyeceksen kapı orada falan dese ne yapacaksiniz??

Adam niyeti bozmuş.

Boşanmayacaksan bu konuları dile getirme sessiz kal diyenler olmuşta bunu yanlış buluyorum.
Hem içine atması iyi olmaz hemde durumun bir nebze önüne geçebilmesi için bildiğini söylemesi adama haddini bildirmesi acisindan gerekli olabilir.Boyle birseyi bilipte susmak ne yasatir insana dusunun..Bazen bir tek kararlı bir söz yada tavır öylesine etkili olur ki..
Çocukları büyüyünce de boşanır..yine sözünde durmuş olur yani.

boşanmayacaksam hiçmi konuşmuyum böylede devam edememki şuan patlıcam büyük oğlum herşeyi anlıyo onun yanında tartışmak istemiyorum ama içimdede tutamam ki ?
Hiç söyleme çünkü bir dağdakine cesaret alır.birde sanalda her erkek yapıyor gibi bişi artık boşansan ne olacak ki sanki başka birine sevdalansan yapmayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…