Madem boşanma durumu şu an için uygun değil,burnundan fitil fitil getir o zaman bunları.Surundur iyice.Hatta şu anda evlatlarım küçük,onlar biraz daha büyüsün aticam seni kapının önüne de
Allah yardım etsin size
Çalışıyor musunuz?
Rus İranlı vs olduğuna göre.merhaba kızlar çok moralim bozuk.bügün eşimin telefonunda kadınlarla yazışmalar gördüm.iranlı rus türk hepsine yavrum canım şekerim seksisin gibi şeyler yazmış.bitanesine evli olmasaydım seni alırdım yazmış.resmen başımdan aşağıya kaynar su dökülmüş gibi hissediyorum oturdum ağladım.2 evladım var çocuklarım olmasa hiç düşünmez giderdim.çocuklarım büyük olsa yine giderdim.biri bebek 11 aylık boşansam yuvamı dağıtsam çocuklarla büyük şehir tek başımayım ailem yılın 8 ayını memlekette geçiriyo boşanmasam bu adamla ömür geçermi diyorum .şuan geldi hiçbişey söylemedim ama çocuklar uyusun konuşucam neden arayış içinde anlamıyorum.siz olsanız napardınız çocuklarımın biride ilkokulu yeni başladı nolur fikir verin
İşe dönün, iyi bir bakıcı tutun sonrası kolay.evet çalışıyorum mesleğimde var çok şükür ama bebekten dolayı ve büyük oğlumda yeni okula başlıyo diye ara verdim şimdi işe dönsem onlarla ilgilencek kimsem yok anca bakıcı bulmam gerekecek.
Hiç söyleme çünkü bir dağdakine cesaret alır.birde sanalda her erkek yapıyor gibi bişi artık boşansan ne olacak ki sanki başka birine sevdalansan yapmayacak mıboşanmayacaksam hiçmi konuşmuyum böylede devam edememki şuan patlıcam büyük oğlum herşeyi anlıyo onun yanında tartışmak istemiyorum ama içimdede tutamam ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?