inanın bene anlamıyorum neden needen neden diye beynimi yiyorum .kendi açımdan düşünüyorum bir erkeğe yan gözle bile bakamıyorum bakmıyorum ama o nasıl bu kadar rahat oluyo anlamıyorum.
Linç yemeye gelmedim ay bu bi tercih meselesi kimi kaldırır kimi daha basit bile olayı kaldıramaz herkesin bakışı farklıdır bende okuduğum bir kitaptaki bilgileri paylaştımYaaa bu nasıl zihniyet
Ahahaha şaka gibi yorumlar. Gönül eylendiriyorsa problem yok yani?Tabi ki eksik kalır. Ayrıca sanaldan yapmış ne yaptıysa bence bunun için boşanma sen bilirsin tabi ki ama o kadar emek vermişsin yuvan orası senin eşin bildiğini bilse ödü kopardı emin ol. Ayrıca evli olmasam alırdım demiş yani adam evli olduğunu onu almayacağını söylüyor. Açık açık sizinle gönül eğlendiriyorum diyor o kadınlara. Asıl bu o kadınların da yüzsüzlüğü
Gelip geçici bir heves mi? Elin Rus karısı mı? Neyin kafası bu?Ben bi kitapta okumuştum bu devirde aldatmayan erkek Yok acı ama gerçek bu yazıyordu. Özellikle hamilelikten sonraki dönemlerde çok aldatmaya meyilli oluyorlarmış. Kitapta birde sanal olaylar çok arttı herkes sanalda önüne gelenle konuşuyor diyor. Elin Rus karıları için yıkma yuvanı kocanın gelip geçici bir hevesliktir. Birde söyleme şakın bu sefer hem bildiğini bilir daha çok cesaret alır
Tamam ben susuyorum verin gazı sanalda hiçbi erkek yapmaz böyle şeyler senin kocan namussuz ayrıl boşan terket diyin ben susuyorum artıkHayda...
Hırsızın hiç suçu yok yani.
Adamın ödü mü kopacak ç.kü mü kopacak ne koparsa kopsun böyle şey mi olur?
Ay bu da aldatılıp boynuzları uzaydan görünen kadın rahatlığı sanırım. Kadınların cevap verdigi ne malum kaldı ki verseler dahi konu sahibinden onlara ne? Emek emek kurduğunuz yuvanın tepesine pisliyo adamlar size verdiği sözü tutmayan onlar ama suçladıklarınız yine kadınlar. Ne güzel dünya rabbim aklı başkasında bedeni yanınızda kocişkolarınıza zeval vermesinTabi ki eksik kalır. Ayrıca sanaldan yapmış ne yaptıysa bence bunun için boşanma sen bilirsin tabi ki ama o kadar emek vermişsin yuvan orası senin eşin bildiğini bilse ödü kopardı emin ol. Ayrıca evli olmasam alırdım demiş yani adam evli olduğunu onu almayacağını söylüyor. Açık açık sizinle gönül eğlendiriyorum diyor o kadınlara. Asıl bu o kadınların da yüzsüzlüğü
Küt diye boşan diyen kaç kişi olmuş?Tamam ben susuyorum verin gazı sanalda hiçbi erkek yapmaz böyle şeyler senin kocan namussuz ayrıl boşan terket diyin ben susuyorum artık
Kesinlikle biz kadınlara değil ama böyle düşünen kişilere müstehak.Aldatmayan erkek mi vardan başlayıp onu boşayıp başkasına gitsen yapmayacak mıdan
çıkmışsınız maşallah.
Biz kadınlara müstehak, bazılarımız kendini kandırıyor.Yetmiyor başkasını da kandırmaya
çalışıyor.
Biraz saygınız olsun kendinize.Hayatının merkezinizde hep bi adam olmak zorunda değil.
İyi de konu sahibesi boşanmak istemiyor ki şu durumdaAldatmayan erkek mi vardan başlayıp onu boşayıp başkasına gitsen yapmayacak mıdan
çıkmışsınız maşallah.
Biz kadınlara müstehak, bazılarımız kendini kandırıyor.Yetmiyor başkasını da kandırmaya
çalışıyor.
Biraz saygınız olsun kendinize.Hayatının merkezinizde hep bi adam olmak zorunda değil.
Size cidden sanalda elalemin karısına kızına herkesin yazdığını düşündüren ne ya? Evet hepsi yazmıyolar sizin kocanız yazıyor diye milyonlarca erkeği sizin kocanızla aynı kefeye koyamazsınız. Tıpkı bunu bilmesine ragmen sindirmeyen milyonlarca kadınla kendinizi aynı kefeye koyamayacağınız gibi...Tamam ben susuyorum verin gazı sanalda hiçbi erkek yapmaz böyle şeyler senin kocan namussuz ayrıl boşan terket diyin ben susuyorum artık
Tabi ki eksik kalır. Ayrıca sanaldan yapmış ne yaptıysa bence bunun için boşanma sen bilirsin tabi ki ama o kadar emek vermişsin yuvan orası senin eşin bildiğini bilse ödü kopardı emin ol. Ayrıca evli olmasam alırdım demiş yani adam evli olduğunu onu almayacağını söylüyor. Açık açık sizinle gönül eğlendiriyorum diyor o kadınlara. Asıl bu o kadınların da yüzsüzlüğü
Benim kocam yazıyor muydu yazmıyor muydu bilmiyorum Allah var hiçbi zaman görmedim ama ben şiddette uğradığım ilk anda boşanma davası açtım benim babam bile bir fiske vurmadı bana kimse el kaldıramazdı da dediğim gibi bu aldatma meseleleri kişiye bağlı kimi kaldırır kimi kaldırmaz.Size cidden sanalda elalemin karısına kızına herkesin yazdığını düşündüren ne ya? Evet hepsi yazmıyolar sizin kocanız yazıyor diye milyonlarca erkeği sizin kocanızla aynı kefeye koyamazsınız. Tıpkı bunu bilmesine ragmen sindirmeyen milyonlarca kadınla kendinizi aynı kefeye koyamayacağınız gibi...
Arkadaş erkeklerden intikam almak için sanalda onlarca erkekle görüşen biriymiş sanırım konusunda belirtmiş. Herhalde ona çok evli erkek denk geldi-üzmeyin kocalarınızı ne olmuş iki flörtleştiysek diyor.Size cidden sanalda elalemin karısına kızına herkesin yazdığını düşündüren ne ya? Evet hepsi yazmıyolar sizin kocanız yazıyor diye milyonlarca erkeği sizin kocanızla aynı kefeye koyamazsınız. Tıpkı bunu bilmesine ragmen sindirmeyen milyonlarca kadınla kendinizi aynı kefeye koyamayacağınız gibi...
Bunun dinle ilgisi yok. Ahlakla ve kişiliğini oturtmuşlukla alakası var! Ahlakı olan insan ister dindar olsun isterse de olmasın böyle rezillikler yapmaz.Sen dogru olani yapiyosun dinini bilen insan kendini bilen insan zaten böyle birsey yapmaz canim.. bence al karsina konuş..senin icinde yara olacagina ona olsun. Belki utanir cocuklarindan senden
Kimsenin kocası ile flörtleşmedim sevgilisi ile görüşmedim de edebinizi takının duygusal boşluktan dolayı pişmanlığımı dile getirdiğim bi çıkış yolu aradığım konumu burda bana karşı kullanamazsınız siz haddinizi bilinArkadaş erkeklerden intikam almak için sanalda onlarca erkekle görüşen biriymiş sanırım konusunda belirtmiş. Herhalde ona çok evli erkek denk geldi-üzmeyin kocalarınızı ne olmuş iki flörtleştiysek diyor.
Herkesin sanalda aldatmasını normal olarak gören ve bu yazıyı yazan kişi ancak bunu tecrübe etmiştir diye düşündüm. Evlilerle görüşmediyseniz iyi yapmışsınız. Evlilerle görüştüğünüzü ima ettiğim için özür dikerim ancak sanal aldatma ile ilgili olan görüşüm değişmedi.Kimsenin kocası ile flörtleşmedim sevgilisi ile görüşmedim de edebinizi takının duygusal boşluktan dolayı pişmanlığımı dile getirdiğim bi çıkış yolu aradığım konumu burda bana karşı kullanamazsınız siz haddinizi bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?