ne yapmalıyım boşanmak çok zormuş

Herşey ne güzel giderken neden bozmak için uğraşıyo benim ne eksiğim var bende bulamadığı neyi arıyo hep kendimi suçluyorum tanıdıklara anlatamıyorum ben utanıyorum.evlenmek yuva kurmak ne kadar zor dağıtmakta çok kolay bilmiyorum hiçbişey düşünemiyorum bebğime üzülüyorum .bir yanı hep eksikmi kalıcak daha çok küçük

boşanmayacaksam hiçmi konuşmuyum böylede devam edememki şuan patlıcam büyük oğlum herşeyi anlıyo onun yanında tartışmak istemiyorum ama içimdede tutamam ki ?
Sen de haklısın. Valla konuşacaksan öyle sessiz sakin çocuklar duymadan etkili bir konuşma yapamazsın ben söyleyeyim. En iyisi çocukları yarın bi yere bırak aileden öyle konuş.

boşanmayacaksam hiçmi konuşmuyum böylede devam edememki şuan patlıcam büyük oğlum herşeyi anlıyo onun yanında tartışmak istemiyorum ama içimdede tutamam ki ?
Hayır saçnalamayın lütfen konuşmadan öyle direkt boşanma kararı alınır mı. Şuan çok kırgın ve öfkelisiniz. Belki sadece sanal geçiçi birşey. Bunu yaptı diye bir ömür boyu hep yapacak diye birşey yok. Bir oturup konuşun.

Boşanmayacağım demeyecek tabiki yazdım okumadinizmi?
Sadece bir süre daha idare edeceğim seni sonra herkes kendi yoluna desin diyorum.Adam şimdi gitmek isterse de güle güle diyecek bu kadar..

önce iyi bir plan yapın. stratejiniz olsun.özellikle de ekonomik açıdan. bu adamdan kesinlikle hayır gelmez. pisliğin teki.aç köpek.sinir oldum ya.
boşanın. donuna kadar da alın derim. hatta mesaj belge ne varsa toplayın ileride işinize yarar.

evet çalışıyorum mesleğimde var çok şükür ama bebekten dolayı ve büyük oğlumda yeni okula başlıyo diye ara verdim şimdi işe dönsem onlarla ilgilencek kimsem yok anca bakıcı bulmam gerekecek.
Şu an şartlarınız uygun değil. O zaman hiç çaktırmayın. Ama gizliden takibe devam edin. Ekran görüntülerini mutlaka alın ve kendi telefonunuza gönderin. Onun fotoğraf albümünden de silin, anlamasın. Kendinizi hazır hissettiğinizde hâlâ devam ediyorsa çaktırmadan yeniden belgeleyin yeni durumu. Sonra da ayrılın ve yüklü bir tazminat+evlilikte edinilen mallardan hakkınız+düğündeki altınlarınız (düğün cdsi veya fotolarıyla ispatlanır bu)+ yüklü bir nafaka talebiyle boşanma davası açın. Bu onur kırıcı durum ona çok pahalıya patlamalı ki ne siz mağdur olasınız ne de o sizden sonra gününü gün edebilsin.
Üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun.

İnsan çatlar ya bence söyle. Şartlarını zorlarsan ayrılırsın da. Boşanmayı tam göze alamıyor olabilirsin anlıyorum. Ancak kavganı et. Madem ailenin yanına gidemiyorsun okula başlayan evladından dolayı eşine yarın eve gelme de. Kendini affettirir mi üste mi çıkar görürsün. Üste çıkarsa affettirmez düzelmezse boşanmak için elinde bir yara daha olur.

Bence konuşun adam akıllı. Belki kendine gelir siz konuşunca. Öbür türlü konusmazsaniz siz kendinize yediremiceksiniz.. allah yardimciniz olsun. Evli cocuklu insanlar nasil boyle yaparlar anlamiyorum gercekten allah islah etsin..

Tabi ki eksik kalır. Ayrıca sanaldan yapmış ne yaptıysa bence bunun için boşanma sen bilirsin tabi ki ama o kadar emek vermişsin yuvan orası senin eşin bildiğini bilse ödü kopardı emin ol. Ayrıca evli olmasam alırdım demiş yani adam evli olduğunu onu almayacağını söylüyor. Açık açık sizinle gönül eğlendiriyorum diyor o kadınlara. Asıl bu o kadınların da yüzsüzlüğü

E

Elbette var. Dinini bilen insan kendini bilen insan zaten böyle birsey yapmaz..

inanın bene anlamıyorum neden needen neden diye beynimi yiyorum .kendi açımdan düşünüyorum bir erkeğe yan gözle bile bakamıyorum bakmıyorum ama o nasıl bu kadar rahat oluyo anlamıyorum.

Boşanmayacaksanız susun oturun bence. Aldatıldığınızı bile bile o evde durdugunuzu görürse gözünde küçük duruma düşersiniz

inanın bene anlamıyorum neden needen neden diye beynimi yiyorum .kendi açımdan düşünüyorum bir erkeğe yan gözle bile bakamıyorum bakmıyorum ama o nasıl bu kadar rahat oluyo anlamıyorum.
Anlıyorum şu am çok öfkeli ve kırgınsın

Aldatmayan erkek mi vardan başlayıp onu boşayıp başkasına gitsen yapmayacak mıdan

çıkmışsınız maşallah.

Biz kadınlara müstehak, bazılarımız kendini kandırıyor.Yetmiyor başkasını da kandırmaya

çalışıyor.

Biraz saygınız olsun kendinize.Hayatının merkezinizde hep bi adam olmak zorunda değil.

Bu ilk değil kızlar yıllar öncede 2 telefon kullanıyodu birinde yine bişeyler yakalmıştım. ozaman suçu arkadaşına attı telefonu ona vermiştim onun mesajları diye arkadaşı falan geldi konuştu yeminler ettiler salak gibi inandım belki onlarda yalandı.içim içimi yiyo

Hayda...
Hırsızın hiç suçu yok yani.
Adamın ödü mü kopacak ç.kü mü kopacak ne koparsa kopsun böyle şey mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…