herkes kendi yorumunu yazmis ama ben diyorumki bir erkegin gece 2 de eve gelmesi normal degildir...evinde karin oturuyo sen git arkadaslarla geceleri gez cok sacma...bu duruma razi olan kadinlarda noluyo ya aldatiliyo yada iliskileri siradanlasiyo.cok ilginc geliyo bana koca gecelere kadar gelmiyo ve bu durum bazi kadinlara cok normal geliyoo.arkadaslariylami takilmak istiyo hafta sonu gitsin gecede evine gelsin gece gece seni tek basina birakmaya ne hakki varki..benimkide bazen yapiyordu öle gece gezmeleri...bi iki konusmamla ikna ettim sadece ayda bir cikiyo ve en gec 9 da evde..kadinlar nasil gece gezemiyorsa erkekte gezmemeli...
Kadın erkek eşit diyoruz .. Hani eşitlik göremiyorum ...
Hangi evli kadın , kız kardeşleriyle gece 2 lere , 3 lere kadar dışarıda geziyor ... Erkekler bunu yapıyor ama .. Ve siz olması gerekeni söylediğinizde, bir de size ağır kelimeler sarfedip , haksızmışsınız gibi davranıyor...
Bunu ben tasvip edemem , yapım buna çok ters.. Benim yapmayacağım şeyi , eşim "ERKEK" olduğu için yapma lüksünü kendinde göremez, görmemeli...
Kaldı ki özür dileyip oturacağı yerde , ağır laflar söylemiş...Çok kararlı davranman lazım arkadaşım , başka türlü zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?