Ne yapmalıyım çok mutsuzum

Bence izin verme sonuçta sen gece 2lere 3 lere kadar gezmiyorsun ve bunu eşinden istemeye hakkın var diye düşünüyorum.tamam ewlilik yapışık ikizlik değil ama 15 gunde bir yada haftada bir açıkçası bana çok fazla geldiii belki eşiniz sizin bu konuda yüzünüzün yumuşadıgını görürse onlar haftada 3 e kadar çıkar önleminizi tatlı dille alın derim.yada haftada bir sizinle dışarı çıksın arkadaşlarıyla oldugu yerlere sizi de götursun sonuçta o evli birisi yada sizde dışarı çıkın 9a 10 a kadar gezin o rahatsızlıgı hissetsin ki kendisi de yapmasın.hem her tartışmada küs olduktan sonra alttan aldıgınızı yazmışsınız neden haklı oldugunuz bir konuda bile özürdileyen taraf siz oluyorsunuz kii??anlamadım böyle yaparak eşinizi alıştırıyorsunuz bi tartışmanız daha olsa ki umarım olmaz içinden amaann benim birşey yapmama gerek yok nede olsa gelip özürdiliyo şeklinde düşünmediğini nerden bilebilirsiniz.verdiğiniz degerin aynısını bekleyin derim umarım bir daha küsmezsiniz

aynı şey başıma gelse delirirdim heralde..

10,11 de gelebilir ama saat 2,3 ne demek?

otelmi burası canım?

sürekli mesaj atarak getiremezsiniz..

dışarı çıkınca arayıp sormayın..

eve geldiğinde sakince, beni 2,3 e kadar yalnız bırakmaya gönlün nasıl razı oluyor deyin, ben tek başımayken sen eğlenebiliyormusun? gibi biraz dramatikleştirin..11 de gelsen yatağımıza birlikte girsek vs vs.. kadınlığınızı kullanın.. olaya inatla girerseniz inatla biter..

Valla ben karşıyım ark. böyle evliliklere korkmaktada haklısın yani alıştımı sürekli gidicek dışarı buda hiç hoş degil niçin evleniyoruz birlikte bir hayat kuruyoruz arada olur sende ark. görüş oda görüşsün ama bunu alışkanlık haline dönüştürmesine müsade etme neler yapa bilirsin mesela bunlardan bahsedelim biraz kendimi örnek veriyim oturdugum apartmanda kadınlar bütün akşam kapı önünde lak lak yapar kocaları kahvede oturur gece yarılarına kadar çogu böyle bizim evliliğimiz böyle degil akşam eşim gelene kadar sofra hazır olur yemegimizi yeriz hemen balkona masamızı hazırlarım tavla oynarız biz her akşam yanında kahvemiz günü konuşuruz ve ark. bilg. yeni filme takıldık lost ondan iki bölüm izleriz bu arada oğlum uyumuş olur gece istegimize göre devam edeer düşünsene bende o kadınlar gibi çıksam kapıya laklak nolur eşimle ilgilenmesem nolur oda ark. takılmaya başlar ve devamı gelir 10 yıllık evliyim ve evliliğimdeki heyecanı taze tutmaya çalışıyorum napar kocan dışarda - nelerden hoşlanır maçmı sevmesende izle yeterki dışarı çıkmasın - onaylamasamda içermi hazırla evinde içsin yeterki dışarı gitmesin vs vs vs bunalrı çogaltmak mümkün bide hatasını o anlasın adımı sen atma güzelim hata yapan üzen özür dilemesini bilsin yoksa hep böyle üzülürsün evlilik özen istiyo işte ilgi istiyo yaratıcılık istiyo en zor iş kadın olmak yuvayı ayakta tutmak saygıyı kaybetmediğin sürece bunu başara bilirsin üzülme düzelir temkinli ol uyanık ol

Dereyi görmeden pacalari sivamayin arkadaslar; hayat ihtimaller üzerine yürütülemez...
Konu sahibi arkadadasimizin esi gayet sinirlarini iyi bilen birisi; yorumladiginiz gibi öyle sIk sIk gece disariya cikan birisi degil...eger öyle olsaydi kesinlikle haklisiniz...
Sehir disindan akrabalari gelmis, kardesi yaninda..."sen de gel" dediklerinde, ne diyecekti peki? "yok ben gelemem, esim izin vermez!" mi?! Anne, Baba degil ki es!
Konusulur, istekler ve arzu edilmeyen seyler aktarilir ve orta yolda bulusulur; seven ve saygi duyan es de bunlari dikkate alir...yoksa izin almak gibi birsey yoktur bana göre...!
Bence konu sahibi arkadasimiz bu durumda ayip etmis durmadan mesaj cekmekle ve aramakla...
Bana göre bu esine ve yanindaki insanlara saygisizliktir...
Esi kendince izin almis ve gitmis...saat 22, hele bu mevsimde cok cocukca...
Bu devirde ne yazikki kötüyle kiyaslamak gerekiyor: öyle erkekler varki, her gece her gece disarida, hem de gece 1e 2ye kadar degil sabahlara kadar... bunlarin yaninda esin arada sirada, hem de akrabalariyla kardesiyle cikmis cok görme bence...
Eger cok azinlikla, yani esinin dizinin dibinden ayrilmayan erkeklerle kiyaslarsan daha cok üzülürsün böyle...
Ayrica evlilikte eslerin biraz nefes almalari cok yararli...
Aramayin, mesaj atmayin ciktigi zaman... birakin o meraklansin biraz da "a aaa neden beni aramadi acaba, ne oldu neden degisti?" diye o merak etsin...
Siz onu aradikca pesinden kosuyor gibi oluyorsunuz ve bu ona büyük bir ihtimalle itici geliyordur; vazgececegi yere daha da cazip geliyordur...
Evde oturan ve esinden süphlenen, durmadan cocuk gibi kontrol etmeye calisan, onu kaybetmekten cok korkan bir es gibi davranmayin bence...istediginizin tersini elde edersiniz...
Ilk adimi atmaniz isabet olmus bu olayda...ama hakli oldugunuz konularda onun cabalamasini bekleyin...yoksa sizi avucunda emin olarak görecektir hep...
Son olarakta: eger siz saat 22 de gel dediginiz de kabul ettiyse ve buna ragmen gelmediyse ona birdaha bastan yapmayacagini bildigi halde sirf izin alabilmek icin yalan yere söylediginiz seyi kabul etmemesini söyleyin...acik kartlarla oynasin ki siz de ona göre tavrinizi koyun...

Son düzenleme:

Hayatta her şey karşılıklı canım.Sen ona birşeyler vereceksinki oda sana verecek.Benim eşimde çıkmak istediğinde arkadaşlarıyla çıkar dışarıya,saatinide kendisi ayarlar.Bu beni aldatmak oluyorsa,markete diye çıktığındada aynı endişeyi duymalıyım ben ozaman.İlişkinizde güven yoksa adam kapıdan burnunu çıkardımı için içini yer.Önce güvene ihtiyaç var.Bende arkadaşlarımla buluşacağım zaman onada saygıyla yaklaşır eşim.Öyle birbirine lokal 2 kişilik bir hayat yok.İnsanlar an gelip arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir.Hem bu ilişkiyi sıralandıştırmaz,bilakis hareketlendirir.24 saatini sizinle geçiren bir adamdan çok yaratıcı şeyler beklemeniz hayal kırıklığına yol açar sonra

bence hata yapıyosunuz..esınız hafta bır vs.dısarı cıkıyosa bunu esınıze zehır etmeyın uzulen sız olursunuz..

Canım her akşam olmuyorsa böyle şeyler arada sesini çıkarma sende sıkma onu bence.Eğer sıkarsan onu daha çok bu yola itersin yani kavgalar tartışmalar sonuç olarakta dışarılar....

bu şekilde yaparak daha çok dışarı itersiniz kendinizden uzaklaştırırsınız eşinizi
her zaman olan bişey değilse büyütmeyin bence

Eşinizle birbirinizin hassasiyetlerinizi bilmelisiniz ve bunları konuşmalısınız.Nereye ,kiminle gittiğini biliyorsanız bence aramamalısınız.Bu en hassas oldukları noktadır diye düşünüyorum.Kavga ederek veya tartışarak problemler çözülmüyor,sakinleştiğiniz bir zamanda oturup konuşun...:jeyyar: Allah mutluluğunuzu daim etsinopuyorumnanaktan

bence adam haklı be güzelim
kendin söyledin arkadalarıyla çıkmamaya çalışıyormuş
fransadan gelmiş kardeşi durum geçici herzaman değil ya
güvenilir bir yerdeyse kalsın 2 ye kadar nolacak

valle eşim eğer arkadaşlarını ihmal eder de görüşmezse ben hatırlatıyorum , bazen yoğun iş stresi, hayat telaşı derken vakit bulamıyor , vakti olduğu zaman da kızımla ve benimle olmak istiyor ama ben hiç değilse 15 de bir arkadaşları ile görüşmesi taraftarıyım ...... çalışan bir anne olmama rağmen ben de arkadaşlarımı ihmal etmem , en azından altın günümüz filan olur ya da alışverişe çıkar biyerlerde bi çay kahve filan içeriz arkadaşlarla ...
başka türlü hayat çekilmez arkadaşlar iş stresi, ev stresi e kocişlere bizlere de yazık değil mi

canım bak sen kendin diyorsun o gitmemek için direniyordur die
yani ortam onu gerektiriyor gitmiş adam.sen böyle sıkarsan bak sen
bağlanmasını beklerken kopar senden canım.tam sal demiyorum kocanı ama bu
kadarda fazla kız ölçüyü ayarla acıcıkvereliniortak

Kadın erkek eşit diyoruz .. Hani eşitlik göremiyorum ...
Hangi evli kadın , kız kardeşleriyle gece 2 lere , 3 lere kadar dışarıda geziyor ... Erkekler bunu yapıyor ama .. Ve siz olması gerekeni söylediğinizde, bir de size ağır kelimeler sarfedip , haksızmışsınız gibi davranıyor...
Bunu ben tasvip edemem , yapım buna çok ters.. Benim yapmayacağım şeyi , eşim "ERKEK" olduğu için yapma lüksünü kendinde göremez, görmemeli...
Kaldı ki özür dileyip oturacağı yerde , ağır laflar söylemiş...Çok kararlı davranman lazım arkadaşım , başka türlü zor...

çift olarak gelmiş kuzeni, siz neden eşlerinizle birlikte çıkmadınız ki arkadaşım?
bir eğlence olurdu sizin için de.

peşpeşe mesaj atmanıza sinirlenmiştir. tepki vermesi normal. 1-2 kere arardınız, yeterdi. erken kalkacağı varsa kalkardı.
bir eğlence ortamında, birinin eşi devamlı arıyorsa, mesaj atıyorsa ortamın da tadı kaçıyor gerçekten.

her zaman görüşemiyorlarsa biraz daha anlayışlı olun bence...

Canım olayları bize anlattığın gibi tatlı dille eşine anlatsan belki faydası olur. Sensiz dışarı çıkmasını tasvip etmediğini sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkmasının sizi yıprattığını ve geçmişte böyle olmadığınız söylesen daha doğru olur.

aynen katiliyorum......

benneyaptımkidelikafaduldenbenneyaptımkibenneyaptımki Benim eşim hemen hemen her akşam dışarda arkadaşlarıyla beraberdi ve 12 den aşaga gelmiodu ewe ve ben daha 3 senelk ewliyim .Çok kavga ettik daha doğrusu ben söyledim o dinlemedi ertık hiç umrumda dglmş gibi davranıyorum .galiba birazda eskisi kadar takmıyorum ama o şimdilerde sadece cumartesi akşamları geç gelio hemde bayağa geç sabaha karşı bundan nasıl vazgeçirebilirim hala bilmiyorum. Herşeyi denedim ama olmuyo artık bıraktım ne yaparsa yapsın nerde olduğunu ne yaptığını biliyorum tabi ama yinede zaamnında ewdw olmasını istiyorum ama dinleyen yoook bi 3 sene geçti bakalım kaç sene daha geçecek..

allah yardımcın olsun benım basımdada var aynı sorun hemde daha nısanlıyken seviyorum dıye dayanıyorum ama daha ne kadar dayanırım bılmıyorum

oyle guzel cıftler goruyorum kı sureklı dısarı cıksa bıle esıyle cıkıyor

Aile yemeğine neden siz katılmıyorsunuz da evde beklemeyi tercih ediyorsunuz anlayamadım...
Ailesinden biriyle beraberse arada bir geç kalabilir canım ya... Bence eşinizi de kızdıran benim de hatalı gördüğüm davranışınız şu; geç kalma demişsiniz tamam, sonra mesaj atmışsınız ona da tamam, ama sonra devamlı aramanın mantığı yokki canım.. Belli ki bu adam eve gelecek nihayetinde geldiğinde oturur konusurdunuz hemde daha sakin bir konusma olurdu aranızda geçen..

Alışkanlık haline getirmediyse eğer bu kadar üstüne gitmeyin derim
Zira ters tepebilir
Kontrol sizde olduğu müddetçe,nereyegittiğini kiminle beraber olduğunu b ildiğiniz müddetçe
sorun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…