tesekkur ederım ama cok korkuyorum cunku genel anlamda etrafındakıler hep eslerıyle vakıt gecırmeyı sevmeyen ınsanlar akrabalarıda oyle zaten her 15 gunde 1 cıkıyorlar herzaman bıde yurtdısından ve sehır dısından abılerı geldıgı zaman cıkıyor sadece onaylarsam kapılıcakmış gıbı gelıyo bu sefer herseyı dısarda arıcak dıye suanda o salonda ben tv odasında yemegını hazırladım verdım cay servısını yaptım bana dun gece ne soylerse soylesın ben yınede görevlerımı aksatmıyorum belkı bıraz hatasını anlar benım gıbı sızce adımı benmı atıyım yoksa beklıyımmı
herkes kendi yorumunu yazmis ama ben diyorumki bir erkegin gece 2 de eve gelmesi normal degildir...evinde karin oturuyo sen git arkadaslarla geceleri gez cok sacma...bu duruma razi olan kadinlarda noluyo ya aldatiliyo yada iliskileri siradanlasiyo.cok ilginc geliyo bana koca gecelere kadar gelmiyo ve bu durum bazi kadinlara cok normal geliyoo.arkadaslariylami takilmak istiyo hafta sonu gitsin gecede evine gelsin gece gece seni tek basina birakmaya ne hakki varki..benimkide bazen yapiyordu öle gece gezmeleri...bi iki konusmamla ikna ettim sadece ayda bir cikiyo ve en gec 9 da evde..kadinlar nasil gece gezemiyorsa erkekte gezmemeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?