Ne yapmalıyım? Fikirlerinizle ihtiyacım var..

Sizce şimdi ne yapayım?

• Tüp bebek yaptır

OY: 0 0,0%
  • Aşılama yaptır

• Çatlatma iğnesi ile dene

• Ankete Katılan
    2

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.263
133
Günaydın herkese. Gece kafaya takmaktan düşünmekte uyuyamadım. Ben 3 senelik evliyim. Eşimde problem yok, bende ise yumurtlama tembelliği var. Adetlerim düzenli. 6 ay önce 2 aşılama oldum devlette. Tutmadı tabi. Sonra özele geçtim 2 kez çatlatma iğnesiyle denedik. Özellikle son ay gonal f ile yapılan takipte yumurtlama çok çok kaliteli gerçekleşti. Doktorum hem ultrason hem kandan takip etti. Progesteron 17.9 çıktı. Bugün iğnenin 14.günü dün test yaptım negatif .
Şimdi muhtemelen yine olmadı. Sizce ben artık ne yapayım ? Bu ay doktora gidersem aşılama diyecek öyle konuşmuştuk. Ama kafam karışık çünkü sperm lerde sorun yok . Dolayısıyla aşılama bana sanki gereksiz geliyor.
Yerimde olsanız ne yaparsınız ? Lütfen fikir verin

Aşılama ile hatta ilk aşılama ile hamile kaldım sonuç kürtaj oldum eşinde problem yoksa aşılama gereksiz benim tercihim aşılama yaptıranlarda genelde eşlerde sperm ileri hareketlilik düşük olanlarda aşılama tercih ediliyor ki sadece hareketli olanları seçiyorlar şans yükseliyor bizdede ileri hızlı sorunumuz çokda olmasa biraz düşüktü ilk aşılama ile gebelik elde ettik ama bu sederde kalbi durdu kürtaj oldum sende problem varsa bence aşılama ile uğraşma maddi gücün el veriyorsa direk tüp bebek yaptır yaşın kaç bu arada?

Cocuk yapma stresinden olmuyordur belki. Biraz ara verin düsünmeyin cocuk falan rahat olunca bi bakmissiniz gelivermis bebi

Aşılama ile hatta ilk aşılama ile hamile kaldım sonuç kürtaj oldum eşinde problem yoksa aşılama gereksiz benim tercihim aşılama yaptıranlarda genelde eşlerde sperm ileri hareketlilik düşük olanlarda aşılama tercih ediliyor ki sadece hareketli olanları seçiyorlar şans yükseliyor bizdede ileri hızlı sorunumuz çokda olmasa biraz düşüktü ilk aşılama ile gebelik elde ettik ama bu sederde kalbi durdu kürtaj oldum sende problem varsa bence aşılama ile uğraşma maddi gücün el veriyorsa direk tüp bebek yaptır yaşın kaç bu arada?
27 yaşındayım .. İğneyle yumurtlamam çok güzel gerçekleşse de döllenme olmuyor. Eşimin testini yükleyeyim bide bakın olur mu

Eşimin testi

Eklentiler

• 152974613423137423253075652649.webp
    152974613423137423253075652649.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu da devamı

Eklentiler

• 15297461738116550362072650276952.webp
    15297461738116550362072650276952.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 63
Canım sperm testinden çok anlamam ama ileri hareketli %40 ken hareketsiz %60 dı aşılama oldum ayrıca eşim 3 gün sigara perhizi yapıp ceviz pekmez yedi aşılama yapıldığında %89 du canlı sperm

Canım sperm testinden çok anlamam ama ileri hareketli %40 ken hareketsiz %60 dı aşılama oldum ayrıca eşim 3 gün sigara perhizi yapıp ceviz pekmez yedi aşılama yapıldığında %89 du canlı sperm
Sizde problem yok o zaman değil mi

Sigara çok etkiliyormuş dün doktora gittik ve birşey daha öğrendim canlı spermin içinde kalitesiz sperm hasarlı spermde olabiliyormuş ben derdim ki ileri hareketli iyi olsun yeter o da önemli değilmiş o hareketlinin içinde hasarlı çoksa yine tutmazmış tutsana benim başıma geldiği gibi gebelik ilerleyemezmiş

Aah ah çok zor işler .. Abim 3 aylık evli. Eşi hamile. Abim Çok sigara içiyor hem de. Oldu mu oluyor işte..

Evet işte eşimlede biraz atıştık herşey sigara mı yanı sigarayı bıraksam olacak mı dedi bırakırım bakalım olacak mı olmazsa görüşürüz deyip topu üstüne attı bende bilmiyorum çok moralim bozuk korku çok

İnslh tez zamanda olur :) eşinizin testlerine baktm gerçekten güzel sayılar sorun yok bncede . Yumurta tembelliği içinde siz alternatif tıp deneseniz?

İnslh tez zamanda olur :) eşinizin testlerine baktm gerçekten güzel sayılar sorun yok bncede . Yumurta tembelliği içinde siz alternatif tıp deneseniz?
İşte incir dışında bildiğim bişey yok. Bide şöyle düşündüm, kaliteli yumurtlama gerçekleşince de tutmadı. Yani sanki yumurtlamak da kesin çözüm olmuyor :(

Günaydın herkese. Gece kafaya takmaktan düşünmekte uyuyamadım. Ben 3 senelik evliyim. Eşimde problem yok, bende ise yumurtlama tembelliği var. Adetlerim düzenli. 6 ay önce 2 aşılama oldum devlette. Tutmadı tabi. Sonra özele geçtim 2 kez çatlatma iğnesiyle denedik. Özellikle son ay gonal f ile yapılan takipte yumurtlama çok çok kaliteli gerçekleşti. Doktorum hem ultrason hem kandan takip etti. Progesteron 17.9 çıktı. Bugün iğnenin 14.günü dün test yaptım negatif .
Şimdi muhtemelen yine olmadı. Sizce ben artık ne yapayım ? Bu ay doktora gidersem aşılama diyecek öyle konuşmuştuk. Ama kafam karışık çünkü sperm lerde sorun yok . Dolayısıyla aşılama bana sanki gereksiz geliyor.
Yerimde olsanız ne yaparsınız ? Lütfen fikir verin

Peki Amh, FSh, Lh, Prolaktin değerleriniz nasıl? Tüp bebekte bunlara da bakılıyor diye biliyorum.Tüp bebek deneyebilirsiniz ama bu değerlere baktırın. Çok iyi araştırın düşünürseniz de,)

Peki Amh, FSh, Lh, Prolaktin değerleriniz nasıl? Tüp bebekte bunlara da bakılıyor diye biliyorum.Tüp bebek deneyebilirsiniz ama bu değerlere baktırın. Çok iyi araştırın düşünürseniz de,)
Evet bu değerlerim normal. 2 gün önce çip bebek yöntemiyle aşılamamı oldum sonuç bekleyeceğim artık

Back
X