Ne yapmalıyım? Fikirlerinizle ihtiyacım var..

Sizce şimdi ne yapayım?

• Tüp bebek yaptır

OY: 0 0,0%
  • Aşılama yaptır

• Çatlatma iğnesi ile dene

• Ankete Katılan
    2
Aaaa süpermiş ilk defa duydum ben normal aşılama oldum hamile kaldım kalbi durdu DNA şüphe etti doktor tüp bebek düşünüyordum
Bunu bi araştırın bakalım. Her yer yapmıyor ama bulunduğunuz yerde illa yapan doktorlar vardır

Ankaradayım canım mutlaka vardır ama pahalı bir uygulamamı aşılamaya 3 lira gitti özel de yaptırmıştım

Ankaradayım ama İzmir’de mi yaptırsam gerçekten çok uygun geldi normal aşılamadan farkı Yok değil mi hangi hastaneye gittin canım
Evet evet normal aşılama nasıl olduysa bu da aynı. Central hospital neslihan gürbüz e yaptırdım Google a yazarsanız yorumları görürsünüz. Ben de o yorumlara bakarak tercih ettim kendisini. Çok da memnun kaldım

Evet evet normal aşılama nasıl olduysa bu da aynı. Central hospital neslihan gürbüz e yaptırdım Google a yazarsanız yorumları görürsünüz. Ben de o yorumlara bakarak tercih ettim kendisini. Çok da memnun kaldım
Yeni kürtaj oldum bugün 33.günüm acaba beklesem mi bu ay kafam çok karışık İzmir’de eşimin akrabaları var hani kafam dağılır orda yaptırsam 2 lira uygun gerçekten Allahım gönlüne göre versin inşallah hamilelik haberini alırsın

Yeni kürtaj oldum bugün 33.günüm acaba beklesem mi bu ay kafam çok karışık İzmir’de eşimin akrabaları var hani kafam dağılır orda yaptırsam 2 lira uygun gerçekten Allahım gönlüne göre versin inşallah hamilelik haberini alırsın
Amin çok teşekkür ederim. Sizin de 33 gün erkenmiş aslında. Vücut bi kendine gelsin derim ben.

Back
X