• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım. gitmeli miyim?

Merhaba kızlar,
size bir sorum var. uzun yıllar birlikte olduğum ve bundan 2 yıl önce ayrıldığım bir sevgilim var.
aradan bu kadar seneler geçmesine rağmen malesefki onu hala unutamadım. üzerine bir sürü yeni insan tanıdım, çıktım ama olmadı.
nasıl ayrıldınız derseniz. benim hatalarım yüzünden olduğunu söylüyordu kendisi. yani evlenmek için benim doğru insan olmadığımı ona karşı anlayışsız ve sabırsız davrandığımı ve ailesine karşı bazı kötü davranışlarımdan dolayı bir an önce bitmesi gerektiğini söyledi ve bitti. ben o dönem çaba sarfettim ancak ne yaptıysam geri dönmedi. ve beni bir daha hiç aramadı.
kendisi astsubay. yani askeriyede çalışıyor. şu zamanlarda onu çok göresim geldi. çalıştığı yeri telefonla aradım ve yeni öğrendim ki istanbul a çok uzak bir şehre gitmiş :( ben onu hala istanbulda zannediyordum.
aramalarıma, maillerime hiç bir şekilde cevap vermiyor hala. face den hala bekar olduğunu anlıyabiliyorum.
çok ama çok üzülüyorum. benim tüm hayallerim ona dairdi. ve denedim gördümki başka bir olmuyor. yıllar geçti ve onsuz olmuyor.
istanbul a 10 saatten fazla uzak bir yerde :( size sorum, siz olsanız kalkıp yanına gidermiydiniz ikna etmek için, en azından son kez de olsa şansınızı yüzyüze denemek için? yoksa bu onursuzluk gurursuzluk mudur?

Aşk konusunda gurur yapmayı gereksiz bulurum ama burada tek taraflı bir aşk var sanırım.

Yani, ben olsam gitmezdim, bir sonuç alınamaz gibi geliyor bana.

gitme konusunda cesaretim yok, o yüzden yardım almak istedim.
ve kimsede git, savaş dememiş :(
etrafıma bakıyorum kızlar, sevdiği adam için savaşan, ailesine katlanan, adam bi şekilde kötü davransada ne bilim çalışmak istemiyor kadın zorla çalışmasını istediği için çalışanlar hertürlü fedakarlığı yapan kadınlar var.
ve ben bunları gördükçe kendimin ona karşı bir fedakarlıkta bulunmadığımı düşünüyorum.
sevdiğim adam gerçekten evlenmek niyetinde olan, hatta gezip tozmak bana göre değil, bir an önce yuvamızı kuralım diyen tarzda bir adam. benim zerre kadar parama göz dikmemiş, adam gibi adamdı.
diceksiniz ki neden madem ayrılmasına sebep oldun, işte anlaşmazlık herkeste olur, elbette tek hatalı ben değilim ama ben daha çocuksu davrandım o ise daha çok ciddi bakan ilişkiye daha oturaklı bir ilişki ve sonundada evlilik olan bir ilişki istiyordu. laylam davrandım ben ona göre malesef ama aklım yeni yeni başıma geliyor.
şimdi geldiğim noktada sevdiğim adamdan daha kötülerine ne bilim hem fiziksel olarak olsun, hem maddi olarak olsun, hem karakter olarak olsun daha kötülerine kız arkadaşların nasıl sabrediyorlar, nasıl alttan alıp adamlara değer veriyorlar ben şaşırıp kalıyorum. ve sonunda da kendime yükleniyorum. işte bunlar yaşadığım çelişkiler. onun beni hala sevdiğini düşünüyorum. belki ulaşmıyor bana ama sebebin tamamen evliliği beceremeyeceğimi düşündüğü için. sevgi olarak gönlünün bende olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum

sevgiden çok o seni terkettiği için bu düşüncelerin. Kendini suçlaman 'o beni hala seviyor' düşüncelerin.. yanlış çok yanlış. Yaşandı bitti diye düşün. 2 yıl olmuş , adam belki senin üstüne kaç ilişki yaşadı. Sende kendine bir yol çiz, hayatına yeni biri girince aklına bile gelmeyecek. Ortada bir ilişki yok, 2 yıl geçmiş üstünden, sen yalnız olduğun için kafanda keşkeleri dolaştırıyorsun ve onun da seni sevdiğine kendini inandırıyorsun, birlikte misiniz hayır? aileniz mi karşı çıkmış hayır,maddi sorunlar mı olmuş hayır? neyin savaşı neyin fedakarlığı? yaşanmış, anlaşamamışsınız bitmiş, üstünden de 2 yıl geçmiş.

Tabiki oralara kadar gidip kendini yorma. Oda seni sevseydi mutlaka mesajlarina sevinip geri
Dönerdi. Oluru yok bu isin, bosver..

aradan baya zaman gecmıs cnm senı unutmus bıle olabilir . ben olsam gıtmezdm o bıyerde hayatına devam etmek ıstemıs sende bunu kabullen ve hayatına devam et. tabıkıde asla unutamazsn ama alışırsın. ınsan yalnızlıga zamanla alışır ama mutlaka alışır. gitme sakın hem 2 yıl gecmıs

Merhaba kızlar,
size bir sorum var. uzun yıllar birlikte olduğum ve bundan 2 yıl önce ayrıldığım bir sevgilim var.
aradan bu kadar seneler geçmesine rağmen malesefki onu hala unutamadım. üzerine bir sürü yeni insan tanıdım, çıktım ama olmadı.
nasıl ayrıldınız derseniz. benim hatalarım yüzünden olduğunu söylüyordu kendisi. yani evlenmek için benim doğru insan olmadığımı ona karşı anlayışsız ve sabırsız davrandığımı ve ailesine karşı bazı kötü davranışlarımdan dolayı bir an önce bitmesi gerektiğini söyledi ve bitti. ben o dönem çaba sarfettim ancak ne yaptıysam geri dönmedi. ve beni bir daha hiç aramadı.
kendisi astsubay. yani askeriyede çalışıyor. şu zamanlarda onu çok göresim geldi. çalıştığı yeri telefonla aradım ve yeni öğrendim ki istanbul a çok uzak bir şehre gitmiş :( ben onu hala istanbulda zannediyordum.
aramalarıma, maillerime hiç bir şekilde cevap vermiyor hala. face den hala bekar olduğunu anlıyabiliyorum.
çok ama çok üzülüyorum. benim tüm hayallerim ona dairdi. ve denedim gördümki başka bir olmuyor. yıllar geçti ve onsuz olmuyor.
istanbul a 10 saatten fazla uzak bir yerde :( size sorum, siz olsanız kalkıp yanına gidermiydiniz ikna etmek için, en azından son kez de olsa şansınızı yüzyüze denemek için? yoksa bu onursuzluk gurursuzluk mudur?

Senin aklına düşmüş bir kere bugün gitmesen yarın gidersin .. ama gerçekten fikir istiyosan gitme arkadaşım. bu zamana kadar karşına gerçekten kalbini çarptıracak biri çıkmadığı için hala o aklında. ama emin ol çıkacak çıkmazsa gel burda kız bana :)) zaten isteseydi o zaman ki çabalarına karşılık verir ,olmadı 2 sene geçmiş aradan maillerine cevap verirdi. Birini sevdiğin için gösterdiğin çaba onursuzluk mu gurursuzluk mu bunun yargılamasını yapamayız diye düşünüyorum ama onun gözünde evet bu böyle yer görecek. diyelim barıştınız sanıyor musun çok mutlu olacaksın? sırf 2 sene sonra aramalarına cevap vermediği halde yanına gittiğin için bile sana asla saygı duymayacak..

Hayatta ne olacagı hic belli olmaz, bence gidin. Erkek arkadasımla once seviyeli bi sekilde ayrıldık 6 ay kadar dostca gorusmeye devam ettik, ara sıra birbirimizin halini hatrını sorduk. derken ben bir gun buyuk bir terbiyesizlik yapıp agzıma geleni saydırdım eski mevzuları gun yuzune cıkartıp, cok kotu bir kavga yaptık ve bi daha benimle asla gorusmeyecegini soyledi. 2 sene boyunca hic gorusmedik, birbirimizden hic haber almadık derken ozlemime dayanamayıp bir mesaj attım halini hatrını sordum beni ozledigini soyledi hatalarımı bi daha tekrarlamayacagımı pismanlıgımı belirttim ve cok olumlu bir tepki aldım. o gun gururumu ayaklarımın altına almasaydım iliskimizi tekrar baslatamazdık. su an bambaska sebeplerle ayrıyız ama kesinlikle denemeye deger

Benim hatalarımı gözardı etmeyin diyosun ama azbuz değil ki koskoca iki yıl ne sular akmıştır...

İçinde kırıntı bile olsaydı yolu açık bırakırdı zaten. İnan şuan gidip emrivaki yapıp karşısına çıkman senden daha çok soğumasına neden olur.

Zaten senin şuan ki olayın ondan daha iyi birini bulamamış olman. Neticede başkalarıyla denemişsin.

Bence eğer seni sevseydi 2 yıl boyunca çoktan arardı ona ulaşmanı sağlardı ve gerçekten evlilik isteseydi yol yakınken bitirmek yerine çaba gösterirdi ve baktı olmuyo o zaman ayrılırdınız zaten senin için bir çaba göstermek istememiş. Bence şu anda sen onu çok sevdiğin için değil etrafta düzgün adam yok o düzgün biriydi kaçırdım şimdi geri kazanmalıyım mantığı. Ama sen 2 yıl önceki adamdan bahsediyorsun ve 2 yılda insanlar çok değişiyor ve gittiğindede o bıraktığın adamı bulamayabilirsin. O yüzden bence hiç gitme gerek bile yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

gitme konusunda cesaretim yok, o yüzden yardım almak istedim.
ve kimsede git, savaş dememiş :(
etrafıma bakıyorum kızlar, sevdiği adam için savaşan, ailesine katlanan, adam bi şekilde kötü davransada ne bilim çalışmak istemiyor kadın zorla çalışmasını istediği için çalışanlar hertürlü fedakarlığı yapan kadınlar var.
ve ben bunları gördükçe kendimin ona karşı bir fedakarlıkta bulunmadığımı düşünüyorum.
sevdiğim adam gerçekten evlenmek niyetinde olan, hatta gezip tozmak bana göre değil, bir an önce yuvamızı kuralım diyen tarzda bir adam. benim zerre kadar parama göz dikmemiş, adam gibi adamdı.
diceksiniz ki neden madem ayrılmasına sebep oldun, işte anlaşmazlık herkeste olur, elbette tek hatalı ben değilim ama ben daha çocuksu davrandım o ise daha çok ciddi bakan ilişkiye daha oturaklı bir ilişki ve sonundada evlilik olan bir ilişki istiyordu. laylam davrandım ben ona göre malesef ama aklım yeni yeni başıma geliyor.
şimdi geldiğim noktada sevdiğim adamdan daha kötülerine ne bilim hem fiziksel olarak olsun, hem maddi olarak olsun, hem karakter olarak olsun daha kötülerine kız arkadaşların nasıl sabrediyorlar, nasıl alttan alıp adamlara değer veriyorlar ben şaşırıp kalıyorum. ve sonunda da kendime yükleniyorum. işte bunlar yaşadığım çelişkiler. onun beni hala sevdiğini düşünüyorum. belki ulaşmıyor bana ama sebebin tamamen evliliği beceremeyeceğimi düşündüğü için. sevgi olarak gönlünün bende olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum

Bahsettiğiniz arkadaşlarınızın sevgilileri size göre sevgilinizden daha kötüler, ama arkadaşlarınıza göre öyle değiller ki. Benim eşim belki maddi açıdan, fiziki olarak size göre kötüdür ama bana göre dünyada ondan iyisi yok, bu yüzden böyle bir kıyaslama yapmanız ve kendinizi doldurmanız yersiz.

Düşünüyorsunuz ki karşısında kanlı canlı beni görünce dayanamayıp ilişkimize bir şans daha verecektir, ama adam besbelli bu ilişkiye ikinci kez şans vermek istemiyor.
Yoksa düşündüğünüz gibi hala sizi seviyor olsaydı, illa yanınıza gitmenize gerek kalmazdı, elbet zayıf bir anında bu çabalarınıza karşılık verirdi, yanına gitmenize gerek kalmadan.
Üzgünüm ama bu adamın sizinle işi kalmamış, kendinizi kandırmaya çalışmayın ki böyle olmasa bile bir ilişki boşuna bitmez, yeniden başlasa bile yeniden bitmeye mahkumdur.

Birkaç arkadaşım söylemiş ben de öyle düşünüyorum.

Kesinlikle doğru insan henüz karşına çıkmadığı için hala onu sevdiğini düşünüyorsun.

İki yıl boyunca tek kelime edilmemiş, belki evlendi, çocuğu oldu, ayrıldı?

Belki hayatında başka insanlar var?

Ne aşkı arkadaşım? Sen sadece boşluktasın.

Emin ol bu kadar zamandan sonra senin ulaşma çabalarına cevap vermeyen bir adam için o kadar yol gidersen seni cepte görecek ve de daha çok kaçacaktır.

Pişman olursun,yapma.

hiç boşuna zorlama bence
ben olsam gitmezdim

Ben olsam gitmezdim, ama belki de gidilmesi gerek.

Bekar olduğundan eminseniz eğer, gidip son kez en azından yüz yüze konuşursanız sizin için daha etkili olur. Sonuç olumsuz olsa da en azından içinizde kalmaz.

Merhaba kızlar,

2 yıldır hiç cevap vermemiş.
bence zorlamayın.

ben biraz umut bile olsa gidin diyenlerdenimdir normalde ama 2 yıldır hiç ondan bi adım ya da cevap yok. o yüzden bitirin kafanızda...

yorumların çoğuna katılıyorum,koca 2 yılda kendi çaba sarf etmediği gibi,size de karşılık vermiyorsa kafasında kesin bitirmiş ve umut yok demektir,kendi hayatını kurmuştur bence de...

Yapma kendini küçük dusurursun bence canim tabii senin bilecegin is biraz sansin varsa dene ama kendinden odun verme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramalarına bile cevap vermemiş.
Dediğin gibi çok kibar biri olsa hiç değilse açar iyi ol hayatına bak.
Yaşadığım güzeldi ama gerçekten geride kaldı der seni rahatlatırdı.

Yani ben olsam gitmezdim ama sen çok isteklisin.
Ve şimdikinden daha çok üzülmem aptal kafam gitmez olaydım demem diyorsan git.
Dediğin gibi aşk uğruna neleri yutuyor insan..
Yemişim küçük düşmesini:ssz:

Bi ise yaramiyor ama öyle de sonra gittim.diye pişman olacaksa gitmemeli o karsidaki insana bagli tabii ama şimdiye kadarki dusuncem gitmemeli sen bilirsin caniminiici

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben gitmistim benimkide 9 saatlik yoldu. Ama ben hata yaptigimin ertesi günü gitmistim. Evet yüzyüze görüşmek etkili oluyor. Ben şimdi o insanla evliyim. Ama seninki baya uzun bi zaman sen bilirsin.

Merhaba kızlar,
aşk iki taraflıdır tek taraflı değil ki.. :( unutmalısın artık anlıyorum seni ama bak ne maillere cevap veriyomus ne de baska bisi yapıyomus.. gitmezdım ben olsam... elbet unutucaksın...

Gitmessen içinde kalicak galiba
Keşke dememek için şansınızı deneyebilirsiniz
Ama sonunda daha cokta uzulebilirsiniz ...

Back
X