Isini yapmalısın arkadasim...bu sekilde devam edersen özgüvenin yok olacak tamamen..bir ise girip eve bir yardimci alin..kazancınızla yardimciya belli bir ucret verirsiniz..hem var olursunuz hem sosyallesirsiniz...takdir edilmeyerek gitgide duygusal çöküntü yasayabilirdiniz..imkanınız varsa ise girin eve bir yardimci alin..
Sen dünya ya gelince annen baban kim bilir senin için nelerden vazgectiler.. ne olur o tarafı da düşün.. ben hasta bakmıyorum ,senin durumunu anlamasam da yinede sabret. Inşallah mükafatını alırsın..
Canim elbet zordur tabii seni Anlıyorum ama sen onlara sabredersen yardım edersen Rabbim sana öyle bi mutluluk verirki sen bile şaşarsin lütfen onları kaybetmeden değerini bil ilerde sende anne olacaksın Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin annenin söylediklerine de fazla takılma onun için de kolay değil ama ben kalpten inanıyorum sen çok mutlu olacaksın çünkü annene babana bakmış kalplerini kirmamissin bi arkadaşın dediği gibi bi iş bulup onlarada bakıcı tutabilirsin canım benim çok duygulandim bir anne olarak
Öz anne baban değiller büyük ihtimalle.
insanin anasina babasima bakmasi ne zamandan beri özgüven yitirici bir olay olmus ki?
Ben anneme kurban olurum be. Babam sağ olsaydi ayni şekilde ona da. Ayaklarının altinda paspas olurum.
Sen hayırlı evlatsin. Boşver milleti. Millet anasinj babasini atiyor..
Hayır hayır özgüvenimi onlara bakmaktan değil hayata baktığımda gelecek için bir planımın olmamasından dolayı. Ben bakmaktan gocunmuyorum ki . Annem babam neticede yani ahiretim onlar.
Arkadasim meslegini de yapip onlara da gül gibi bakabilirsin. Baska kardesin abin ablan yok mu?
Sen ne kadar dusuncelisin ya bitanem yaa annesinden kiyamiyor ahh yavrum ağlattin beni annen veya baban ikiside mi rahatsız peki konusabiliyorlarmi? Yani konusuyorlarsa bakıcı bişey yapsa sana söylerler demi?yada eve kamera takabilir ve bunuda bakıcı söyleyebilirsiniz yaptıkların kayıt altında diye seninde için rahat eder olmazmiÖncelikle çok teşekkür ediyorum çok Sağolun. Bakıcı olayını ÇOĞU kez düşündüm ya insanın canına davrandığı gibi o öyle davranır mi diye muallakta kalıyorum. Güvenilir birini bulmak çok zor. Gözü arkada kalıyor insanın.
Hayır tek Çocuğum ve ailenin tüm yükü bende pazarı alışverişi herşeyi fatura yatırması bişeyler bozulduğunda yapması erkek gibi hissediyorum kendimi. Herşeye tek başım a koşuşturuyorum Yanımda kimsenin olmayışı çok dokunuyor. Abim olsaydı bende bi kız gibi yaşabilseydim. Bazen erkeklerin girebileceği ortamlarda sanayi gibi işim oluyor evlenme alakalı Abi'min olmaması çok kötü olduğunu hissediyorum. En az 2 Kardeş olmalı bi aile tek olmak çok kötü.
Sen ne kadar dusuncelisin ya bitanem yaa annesinden kiyamiyor ahh yavrum ağlattin beni annen veya baban ikiside mi rahatsız peki konusabiliyorlarmi? Yani konusuyorlarsa bakıcı bişey yapsa sana söylerler demi?yada eve kamera takabilir ve bunuda bakıcı söyleyebilirsiniz yaptıkların kayıt altında diye seninde için rahat eder olmazmi
Evet canım yabancı guvenilmez tabii keşke sana yakın olsaydım seve seve gelirdim inan ama malesef ben yurt dışında yaşıyorum bitanemÇok şükür konuşabiliyorlar babamla ilgili bi sorunumuz yok herşeyi yapabiliyor. Ama annem oturup kalkma wc gitme gibi şeyleri yapamıyor. İşte evine bi yabancıyı almak kolay olmuyor bu soğuklar geçince iyi bir yardımcı da bulursam. İşi düşünürüm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?