Ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok

bude40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
13
9
1
Arkadaşlar merhaba.
daha önce bir üyeliğim vardı ama uzun zmandır girmediğim için kullanıcı adıma kadar unuttum yeni üyelikle devam etmek istedim.

Konuma geçecek olursam 4 yıl süren bir ilişkim oldu ve malesef çok sorunlu bir şekilde bitirdim zorda olsa. 1 yıl sonra kpss kazanıp geldiğim şehirli simdiki erkek arkadaş tanıştım yeni bir sayfa açma kararı aldım. 4 aydır beraberiz şimdilik büyük bir sıkıntımız yok. ama benim önceki ilişkimden dolayı bazı şeylere daha fazla takılır oldum. Örnek vericek olursam; erkek arkadaşım gayet çalışkan saygılı bir insan. O mesai şeklinde çalışıyor ben nöbet usulu. akşam 6dan sonra görüşebiliyoruz ve her görüşmemizde bir sorun var ya ailesi tartısıyor, ya ablasının taksiciliğini yapıyor. gelin görün ki mekana girmemizle çıkmamız bir oluyor yok ablasıının onunla işi varmış yok annesi hastalanmış yok babasıyla annesi tartışmış gibilerinden. ve ailesine karşı da inanılmaz düşkün. tabiki öyle olmalı ama bununki aşırı derecede, annesi eve gel dese 28 yaşındaki adam tamam deyip apar topar gidiyor yanımdan. ben gerçekten napacağımı hiç bilmiyorum. gelecek düşünebileceğim bir insan olduğu için şimdiden gözüm korktu bu durumdan.annesi biliyor benim yanımda olduğunu ama çok gereksiz bir biçimde yanına çağırıyor ben bunu dile getirdiğimde de saygısız konuşuyor oluyorm. yol yakınken vaz mı geçsem bilmiyorum. ben çok tartışmaya girmeyi bir insanım aksi bir durum yaşandığında yanımda olabileceğine inancımı kaybettim:( Bu kadar anneci bir insanla yapabilir miyim bilmiyorum. Zaten gelenek görenek olarakta farklıyız. Doğuda görev yapıyorum sevgilimde buralı benim geldiğim yere göre daha farklı büyümüş. Uyum sağlayabilir miyim hep kafamda sorular.
Nasıl bir yol izlemeliyim bana dışardan bir göz olarak yardım edebilir misiniz? Teşekkkür ederim şimdiden.

bi kere kültür farkı olacak gibi aranızda.

bekar bi adamın da ablasının taksiciliğini yapmasında, annesi gel dediğinde gelmesinde bi sıkıntı yok. ama kadın hisseder. siz de aradaki dengeyi kuramayacağını hissetmişsiniz.

vazgeçmek için başka neyin olmasını bekliyosun?

belkide şuan bu sorunu küçük bir sebeb olarak görüyorum. bunun dışında herhangi bir yanlışını da göremediğim içindir bilmiyorum gerçekten. Görüyorum belki de görmezden geliyorum haklısınız :(

bi kere kültür farkı olacak gibi aranızda.

bekar bi adamın da ablasının taksiciliğini yapmasında, annesi gel dediğinde gelmesinde bi sıkıntı yok. ama kadın hisseder. siz de aradaki dengeyi kuramayacağını hissetmişsiniz.

Kurabilecek durumda olmadığımı farkettiğim için bu denli korkuyorum zaten. Ben baş edemem katlanamam sanırım evimin içinde 2. bir ev olmasına diye düşünüyorum

Kurabilecek durumda olmadığımı farkettiğim için bu denli korkuyorum zaten. Ben baş edemem katlanamam sanırım evimin içinde 2. bir ev olmasına diye düşünüyorum

açık açık rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi? nasıl bi tepki aldınız?

açık açık rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi? nasıl bi tepki aldınız?

evet an itibariyle sıkıntımı dile getirdim. Denge kuramayacağımı, ileride bana sorun olacagını böyle bişeyin beni çok rahatsız etttiğini söyledim. Yakın zamanda teyzesi vefat ettiği için annesinin biraz daha hassas olduğunu, bu denli rahatsız olduğumu bilmediğini bundan sonra daha dikkatli olup yansıtmayacagını beni çok sevdiğini ve üzülmemi istemediğini söyledi. ama içimdeki 'acaba' hala son bulmuş değil. Gerekirse birikim yapıp burdan gitmek istediğimde gidebileceğimizi de söyledi.

kadınlar klübü maalesef anneci erkeklerden yakınan kadınlarla dolu canım
iyi düşün yani, çok genel bir dert bu
hatta evlenmeden önce ailesinden bucak bucak kaçan adamlar bile evlendikten sonra ana kuzusu oluyorlar

benimde korkumun sebebi o zaten burda okuduklarımdan ciddi anlamda gözüm korktu. Biraz daha zamana bırakıp düşünmek istiyorum bir yandan da. Annemde uzaklıktan dolayı çok sıcak bakmıyor olaya. Ama hayırlısı olur inşallah

Back
X