Ewt hala davam sürüyor.eşinizle boşanmadan mı yakınlık oldu
Konudan artık bahsedememSen ne yapmaya çalıyorsun amacın ne söyle ben de ona göre davranayım de o zaman tatlım sen de kendine sorsan daha güzel olur
Davam sürüyor 10 aydır ayrı yaşıyorum.Boşanmaya çalışıyorum.yani şu anda ayrı değilsin eşinden öyle mi:44:
Bazı arkadaşlar gecelerin yargıcı moduna girmiş, yargılıyorlar da yargılıyorlar... Neyse, ben henüz kağıt üzerinde bitmemiş olan evliliğinle ilgili yorum yapmayacağım.
Sadece şunu bilmen lazım, ilk açılan kadın olunca işler tepetaklak oluyor. ona hislerinden bahsettiğin anda çok şaşırmalıydı ve anında iyi ya da kötü tepki vermeliydi. o ise tam tersini yapıyor, çok saçma. Tanımdağım, görmediğim bir insan hakkında konuşmak bazen yersiz ama bence bu kişinin seni yedekte tuttuğu ihtimalini unutma. Belki arada bir bağlılık olmadan cinsellik yaşayacağı birilerini arıyordur. Bunları mutlaka aklında tut derim ben... İnsan hiç belemediği insanlardan neler görüyor. Sen şu anda bir de "dul" olmaya adaysın ve ne yazık ki erkeklerin çoğunun buna bakış açısını biliyorsundur...
Ewet sanırım öle.İlk çok şaşırdı.Sen mi yazdın o mesajı falan diye aradı.Sonra dur dur olumsuz düşünme falan dedi.Konuşalım biz bunu dedi.Sonrası muamma.Ben adamı anlayamadım doğrusu. Bence senin ondan hoşlanman hoşuna gitti ve sürekli yanında yedekte tutmak istiyor...
Bende öyle düşünüyorum yani evliliğim bitmeden başlamam zaten.Duygularımı söndürmek istiyorum.bence sen onu karşına al açık açık konuş niyeti neymiş öğren
hoşlandığını bildiği halde sana yaklaşıyosa bişeyler bekliyodur sonuçta
sürekli sonra konuşuruz olayları çok saçma
sende evliliğini sonlandırmadan böyle birşeye başlama bana sorarsan
Bende öyle düşünüyorum yani evliliğim bitmeden başlamam zaten.Duygularımı söndürmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?