Ne yapmalıyım? Kafam karışık !!!

belki dogrudur bilemicem ama erkek milleti cok kurnaz,önce onu iyice tanimani tavsiye ederim

asik oldu kiz oldunu bile sana anlatmis,kiza olan aski 3,5 günde bitceginide sanmiyorum
Elbette aynı iş yerindeyiz sonuçta.Tanımaya devam ediyorum.Bilemem bunun sonu nereye gider? Benim davam bitmeden zaten bir ilişkiye başlayamam.Ayrıca o da bugün dedi zaten davamın bitmesini bekliyorum.Offfff yine beni ümitlendirdi Benim hoşlandığımı anlattığım mesajdan sonrasında 2. mesajı haftalar sonra yazmıştım.Orda yazmıştım özür dileyip boşlukta olduğumu haddimi aştığımı.O da bana biz bunu sonra iki olgun insan olarak uygun şartlarda konuşalım demişti.Şimdi de beni oyalamaması üzerine konu aştım artık uzak durmasını bana zarar verdiğini söyledim.O da yapamayız dedi.Sonrasında da davan bitmeden bu konuyu konuşmayalım dedi açıkca.Yani o da mı benim davamın bitmesini bekliyor? Yoksa beni yedekte mi tutuyor anlayamadım

inan bende anlayamadim
bugünkü konusma olmasaydi yedekte tutuyor diyebilirdim ama bugün olumlu konusmus,sen yinede temkinli ol ,kendini fazla kaptirma

davan nezman bitecek ?

inan bende anlayamadim
bugünkü konusma olmasaydi yedekte tutuyor diyebilirdim ama bugün olumlu konusmus,sen yinede temkinli ol ,kendini fazla kaptirma

davan nezman bitecek ?
davamı 9 ay önce açtım.İlk davam bu hafta görülecek.İlk davam 9 ayın sonunda gerçekleşecek nihayet.Artık diğer davalar ne kadar sürer düşünemiyorum.

davamı 9 ay önce açtım.İlk davam bu hafta görülecek.İlk davam 9 ayın sonunda gerçekleşecek nihayet.Artık diğer davalar ne kadar sürer düşünemiyorum.

sen önce bosanmayi bekle,belki bi bosluktasin onunda yararlanmasina izin verme bu bosluktan

peki neden bukadr uzun sürecek davan ? bu hafta bosamazmi hakim :44:

sen önce bosanmayi bekle,belki bi bosluktasin onunda yararlanmasina izin verme bu bosluktan

peki neden bukadr uzun sürecek davan ? bu hafta bosamazmi hakim :44:

Rabia eşimle 9 aydır hiç konuşmadık.Oğlan evinden hiç tekpi gelmedi ben eve geldikten sonra.2 ay bekledim.Sonra dava açtım.Dava açtığımı öğrenince aradı keşke karşılıklı boşansaydık demez mi.Bende kızdım kapadım suratına.O gün bugündür ne kendisiyle ne ailesiyle bağım yok.O da ardından bana tazminat davası açmış.Dava ikiledi.Şimdiye kadar benim avukat onunkine onunkide benimkine dilekçe gönderip durdu.Yazışmalar döndü.Ekimde de hakim İlk dava gününü bu haftaya verdi.Çekişmeli sürecek.Ne yapabilirim ki ben giidpte altınlarımı çalan adama gidip de gel anlaşalım mı diyeyim kız tarafı olarak.

bana hiç güvenilir gelmedi
çok tepkisiz kapalı kutu gibi
boşandıktan sonra bi ilişkiniz olsa da çok mutlu ve uzun süreli olacağını sanmam
dediğin gibi sorumsuz bencilse zaten nişanlısındanda ayrılmış. yani kararsız ve dengesizliği var hiç uğraşma bence.
duygusal boşluktasın ve onu yakın buluyorsun kendine daha çok seveceğin biri çıkar

Son düzenleme:
Genelde çakişmeli olanlarda ilk davaya avukatlar giriyormuş.Hakim talepleri kabul ediyor musunuz diye soruyormuş avukatlara.Avukatlarda kabul etmeyim şahitlerin dinlenmesi kararıyla diğer bir dava günü veriyormuş.

Yorumun için teşekkürler.İnan uzak durmayı deniyorum zaten.Ama insan duygularına gem vuramıyor.

Genelde çakişmeli olanlarda ilk davaya avukatlar giriyormuş.Hakim talepleri kabul ediyor musunuz diye soruyormuş avukatlara.Avukatlarda kabul etmeyim şahitlerin dinlenmesi kararıyla diğer bir dava günü veriyormuş.

umarin hersey istedigin gibi olur

aman dikkatli ikinci darbeyide bundan yeme

erkek milleti cok fena olmus ikili oynamayi iyi biliyorlar umarim bu onlardan degildir

Yorumun için teşekkürler.İnan uzak durmayı deniyorum zaten.Ama insan duygularına gem vuramıyor.

rica ederim canım.
hissettiklerin geçici olabilir yani sevgiye ilgiye ihtiyacın var sonuçta iyi gitmeyen bir evlilik ve üstüne boşanma süreci içindesin.
arkadaşın hakkında kötü konuşmak istemem ama gerçekten sevse tepkisi farklı olurdu.
diğer ilişkilerini bu şekilde paylaşmazdı.
sana en azından evlisin bende seviyorum ama şu süreç bitsin yolumuza bakalım vs. hiç ışık yakmamış.
senin ona gösterdiğin ilgi hoşuna gidiyordur ayrıca işlerinde de yardımcı oluyormuşsun. onunda işine geliyor tabi
belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum :26:

umarin hersey istedigin gibi olur

aman dikkatli ikinci darbeyide bundan yeme

erkek milleti cok fena olmus ikili oynamayi iyi biliyorlar umarim bu onlardan degildir
Aynen emin ol erkeklere güvenim çok azaldı.Elbette illa bu olmalı diye bişey demiyorum.Hayırlısı olsun öncelikle.Zaman her şeyin ilacı.Artık zamana bırakacağım ve temkinli davranmayı sürdüreceğim.Gereksiz görüşmeler yapmamak için elimden geleni yapacağım.

aldigin kararlar güzel umarim bundan sonra mutluluk hep seninle daim olur

Ewt Gökdeniz.Bana senden hoşlanıyorum seviyorum gibi birşey demedi hiç.Ben ona neden benim yazdıklarıma hiç tekpi vermedin diye sordum.O da net bir şekilde davanın bitmesini bekliyorum deyince.Kalakaldım.Sonrasında da kalktık.Ama aramızdaki seviyeyi arkadaşlığı hem o koruyor hem ben.Asla yanlışlıkla bile olsa eli elime değmedi.O da çok dikkat ediyor buna.Ne olursa olsun kendimi kullandırtmam.O da iyi biliyor bunu.Çünkü benim memleketimde çalışıyor.O buralı değil ama ben buralıyım.Ve benim üzerime laf gelmesini istemiyor o konuda çok dikkatli.Canım yorumun için çok sağol.Dikkatli olacağım her zaman.

Hanımefendi yanlış anlamayın ama Rabbimin en sevmediği günahmış evlilelerin helalleri dışında başka birilerine gönüllerinin kayması.Kadının olmanın,anne olmanın fıtratına uymayan hareketler inanın yaşadıklarınız hissetikleriniz elbette sizi yargılamak bizlere düşmez ama biz inançlı insanlarız kardeşlerimizin günaha girmelerini istemeyiz.Lütfen sizde hem eşinize hemde kendinize saygınızı yitirmeden ya evliliğinize yada bu olmaması geren duygularınızı bitirin.Çok samimi bi arkadaşım geçen sene böyle birşey yaşadı sizin ve arkadaşımın öyküsü o kadar yakın ki ve o evliliğini yıktı şimdi o çocukta terk etti hemd ayrıldığı sözlüsüne geri döndü.Tek temnennim sizin için Rabbimi etrafınızdakileri üzmeden bu işi hayırlı bir şekilde nihayetlendirmeniz...Allah yar ve yardımcınız olsun...

adamın niyeti gayet acık bence yine boş anına denk getirip ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…