Ne yapmalıyım? Kafam karışık !!!

sizden hoşlanan biri eski aşklarından bahsetmez ,eskilerden söze girmez..

kırıcı olarak algılamayın ama bu adamın amacı bence sadece cinsellik başka bişey değil.. sizinde henüz boşanamadığınızı biliyor yani ona ayak bağı olmazsınız

sizin ona duygusal boşluktan bir bağımlılık söz konusu olduğunu da iyi biliyor bence,bu durumuda her fırsatta değerlendiriyor gibi geldi bana..

kartlarınızı bu kadar açık oynamayın derim..

boşanma işleminizi de hızlandırın artık.. ayrı evlerde yaşamak ayrı boşanma dilekçesi alıpta mahkeme gününü beklemek apayrı.. umarım siz mahkeme günün bekliyorsunuzdur yada alacak verecek meselesi yüzünden 10 aydır davanız sürüyordur.

Ewet sanırım öle.İlk çok şaşırdı.Sen mi yazdın o mesajı falan diye aradı.Sonra dur dur olumsuz düşünme falan dedi.Konuşalım biz bunu dedi.Sonrası muamma.

O da senden hoşlansa zaten hiç böyle yapmazdı direk konuya girerdi. İş değiştirme şansın yok mu?

Arada akşamları arıyor iş için veya benden yardım almak için .Offf çok sıkıldım bu durumdan.

ben hiç birşey anlamadım
acaba sizin söylediklerinizi ciddiye almadı mı belki boşluktan söylediğinizi filan düşünmüştür
yada arkadaşlığınızı kaybetmemek için o konuya girmeyip arkdaş gibi dvranmayı seçiyo o zaman

Ewet boşanma sürecim sürüyor.İlk davam günüm haftaya .Amacı cinsellik olabilir mi gerçekten.Benim hoşlanmamla ilgili tek kelime konuşmadık ki şimdiye kadar.Çok iyi arkadaşız gibi davranıyor bana.

Ailemle yaşıyorum yaza kadar aynı iş yerindeyim.Ayrıca boşanmaya çalıştığım eşimle de aynı ilçedeyiz.Ben tayin isteyip yazın gitsem mi buralardan? Yeni bir hayata mı başlasam? Gerçi işimden çok memnunum ve ailemin yanında çok rahatım.

Ewt sanırım benden hoşlanmadığı için ve arkadaşlığımızı yitirmemek için konuyu açmadı.

Kızlar siz benim durumumda olsanız ne yapardınız? Veya nasıl davranırdınız? Yaptığımı hata olarak mı görüyorsunuz? Eğer hata olarak görüyorsanız, bundan sonra nasıl hareket ederdiniz?

bence ailenin yanından gitme.. sana her açıdan destek olacak insanlar ailen çünkü.
boşanma gününde gelmiş umarım eşinle sorunsuz bir şekilde ayrılırsın..
iş arkadaşına gelince kendini geri çek birazcık.. başka şeylerle mesgul et kendini oyala hobiler edin.. kurslara yazıl.. iş arkadaşına bağımlı olma canın skıldıkca onu arama mesela.. onun seni aramasını bekle . birde sana hiç bi şekilde umut vermemiş..sen konusunu açsanda o açmamış oralı bile olmamıs.. onunla basbasa kalacagın ortamlardan özellikle alkollüyken uzak dur.. belkide bu anı fırsat kolluyordur ,dikkatli ol.

Arkadaşım sen duygularını açtığın halde konuşalım diyip de konuşmaması, seni yardıma ihtiyacı olduğu için araması, ama arada da özel hayatıyla ilgili bilgiler verip senin umudunu canlı tutması seni yedekte tutmaya çalıştığının kanıtıdır. anlattıkların bana çok çok tanıdık geldi, tecrübe de istersen. Onun hayatında Başkası olduğunda bunu göreceksin, umarım öyle birşey olmaz tabi.
Yoksa o da aynı duyguları paylaşsa sana 'boşanma davan bitsin sonra yaşayalım bu ilişkiyi diyebilirdi. en azından duygularının karşılıksız olmadığını bilirdin. Ya da olmaz öyle şey biz arkadaş olabiliriz ancak diyip seni umutlandırmazdı. Ama kendisi şu anda senin ilginden hoşlandığı için sürsün istiyor, seni kenarda tutuyor. Belki tanımadan yorum yapmamı yanlış bulursun. Ama anlattığınız süreci aynen deneyimledim. Bence ilgini tamamen kes içinde yaşa ona belli etme daha iyi.

Tavsiyelerin için teşekkürler.Söylediklerini dikkate alacağım.

Beni yedekte tutmaya çalışarak eline ne geçecek?

Kızlar yorumlarınız bana nasıl bir yol izmemem gerektiği konusunda yardımcı oluyor.Teşekkür ederim

Kızlar siz benim durumumda olsanız ne yapardınız? Veya nasıl davranırdınız? Yaptığımı hata olarak mı görüyorsunuz? Eğer hata olarak görüyorsanız, bundan sonra nasıl hareket ederdiniz?

senin yerinde olsam,önce bosanma davami beklerdim o hoslandigim adamida yok ederdim

herseyi atladiktan sonra yeni bi hayata basla,is arkadasindan sana hayir yok gibi

eşinden ayrılmadan bence hiç görüşme ayrıca o seninle evlenmez sadece seni kullanır,hoscakal

Ben hata olarak görüyorum...

Yerinizde olsaydım; boşanma davamı uzatmadan sonlandırırdım.
O adama gelince,kendisiyle işle ilgili çok büyük mecburiyetlerin dışında görüşmezdim.

Kişisel fikrimi söylemeden geçemeyeceğim.Gerçi önerileri ne kadar dikkate alıp uygularsınız bilemem...
Daha büyük sorunlara gebe kalmak istemiyorsanız, evliliğinizi sonlandırmadan sakın başkalarıyla duygusal ilişkilere girmeyin!

Siz şuan duygusal bir boşluk içindesiniz. Eşinizle ayrılma sürecinde olsanız bile bu sizin yaptıklarınızı (başkasıyla duygusal anlamda görüşmek,koyu muhabbetlere girmek) doğru olduğunu göstermez. Bu işten duygusal/psikolojik olarak zararlı çıkan yine siz olursunuz.

Elbette zamanı gelince hayatınıza birileri girecek,paylaşımlarda bulunacaksınız.Ama bunun zamanı şimdi değil...
Önce kendinizi ve hayatınızı yeniden düzenleyin,her yönden...

Ayrıca; sizin evli olduğunuzu bile bile sizinle duygusal ilişki kuran bir erkeğe sakın GÜVENMEYİN!

Yorumunuz için tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…