Ne yapmalıyım? Kafam karışık !!!

adam daha önce evlenmemişse senle ciddi düşüneceğini sanmıyorum ... zaten sen senden holanıyorum birşey beklemiyorum demişsin ... beklemiyorsan takılırsınız belki 2 ay belki 2 sene belli olmaz .. ama sonuç olmaz sanmıyorum .... gerçekçi olmakta fayda var .... birşey beklemiyorum demen yanlış olmuş ... yani gel takılalım gibilerinden anlamıştır ...adamın canına minnet yani ... böyle demene rağmen aslında pekde ilgi göstermemiş ... başkalrına gitmiş şimdi sana dönüyor bunu kendine yedirebiliyorsan başla tabi banane ....

Bu adam bana da sağlam pabuç gelmedi şekerim , ben olsam güvenemezdim. Zaten boşanma stresindesin, bir de bu adamdan darbe yersen iyice mutsuz olursun. Bence bu adamı s..tir et geç , yüzüne bile bakma.

Zaten aramızda duygusal bir şey gelişmedi ondan yana.Çünkü benimle yakın arkadaş.Aslında ben içimdeki bu durumdan kurtulmak için açıkladım ona hoşlandığımı.Bana olmaz deseydi içimdeki hoşlantıyı bitirecektim super olacaktı.Ama yorum yapmayınca daha kötü oldu.Ayrıca benimle arkadaş olduğu içinde aşık olduğu kişiyle bir görüşüp bir görüşmediğinden bahsediyor.Yani hiç olgun değil.

Yani daha sorumluluk alacak biri değil.Çünkü hep ben topluyorum arkasını.Sürekli benden yardım ister durur.Beni arkadaş olarak görüyor.Dağınık sorumsuz ve biraz da bencil.Hatta nişanlısını yazın nikaha 1 hafta kala aşık olduğu kızı kafasında bitiremediği aşkı için yarı yolda bıraktı.Çok kızdım nasıl yaparsın bir bayana diye.

Yaşam tarzımız aynı ve düşünce tarzımız.Belki de beni çeken şey bu oldu.Sorun da içimdeki duyguları nasıl bitireceğim.Ve bu işimi etkiliyor.

demez ki neden desin ... sen ondan hoşlanıyorsun ilgin hoşuna gidiyor ..bütün erkekler aynı ... hiçbir erkek senden hoşlanıyorum beklentim yok diyen bir kadına yok kardeşim senle olmaz sen hayatına bak demez ... ama davranışları ona ele verir ... ciddi düşünse başka türlü davranırdı ... bence onun için üzülme ... sende boşanıyorsun sonuçta .... yeni bir hayatın olucak ..belli belirsiz ilişkilere hiç girme ... erkekler cinsellik için bu durumları kullanabilir ....

Feridacım yorumların benim için önemli tşkler

Şu msji okuyana kadar hoş bi kadini elinde, yedekte tutmaya calisan klasik erkek diye dusunmustum.. ama bu bahsettigini yapan yapabilen birinden sana degil sevgili arkadas bile olmaz. Keske yapabilsen de bu adamla arkadasligini ona bile belli etmeden yavasca ustaca turlu bahanelerle kesebilsen.. nisanlisina boyle bir kalleslik yapan adam degildir, insan bile degildir bnm gozumde.. hertürlu alcaklik beklerim oyle bi tipden. Bak bosanma asamasindasin ztn cok uzgun ve kirilmissindir, boyle hassas bi doneminde ikinci darbeyide bu adamdan yeme. Yavas yavas belli etmeden çek kendini...

Yorumun için tşkler

Kızlar proje için görüşmek istedi.İş için şimdi kafe de buluşacağız.Sorcam bunun derdi ne? Ve şöyle diyeceğim yanlış anlaşılıyoruz.Lütfen benile görüşmeni kısıtla.

Kızlar proje için görüşmek istedi.İş için şimdi kafe de buluşacağız.Sorcam bunun derdi ne? Ve şöyle diyeceğim yanlış anlaşılıyoruz.Lütfen benile görüşmeni kısıtla.

Net ol, kararsiz gibi gorunme. Seni oyalamasinada yarim agiz konusmasinada izin verme. Sen yedekde tutulacak oyalanacak kadin degilsin. Unutma...

Net ol, kararsiz gibi gorunme. Seni oyalamasinada yarim agiz konusmasinada izin verme. Sen yedekde tutulacak oyalanacak kadin degilsin. Unutma...

Bu çok çok çok doğru bir tavsiye. Sadece bunları yap, sen her türlü kazanan taraf olursun. Hayatımda 2 defa senin gibi arada kaldım, kararsız kaldım, kafayı yedim. Sonunda "eeeee yeter ama" deyip çekildim kenara. Kararlı oldum ve sonuç? O iki kişi deyim yerindeyse kul köle oldular! İnsanlara ilgi göstermek, kalbini açmak ne yazık ki her zaman iyi sonuçlar getirmiyor. Ne kadar acı...

Kızlar projeye yardım ettikten sonra konuyu açtım ve herkes tarafından yanlış anlaşıldığımızı ve benim zorda kaldığımı söyledim.Artık sınır koyayım dedim.Hakkımde dedikodu olabileceğini söyledim.O hayır sen hiç yanlış davranmıyorsun ve herkes çok iyi arkadaş olduğumuzu bildiğini söyledi.Böylece konuyu açtım.Sonra dedim ki senin özelini duymak istemiyorum artık dedim.Ve devamında benim sana karşı ilgime nasıl tepkisiz kalıyorsun?Neden söylemiyorsun senle ilgilenmiyorum biz arkadaşız,ikimiz için farklı düşünme diye neden söylemiyorsun diye sordum.Dedi ki yerin kulağı var bence bu konuyu şu anda dile getirme sakın dedi.Ve ne telefonda ne de çalıştığımız ortamda bu konuyu açmamız yanlış dedi.Ben senin davanın bitmesini bekliyorum dedi.

Bu görüşmenin ve aylar sonra konunun açılmasından ardından son yazdığım hakkında ne düşünüyorsunuz? Kalakaldım.Offffff.

Allah Allaah ne demek simdi yerin kulagi var iş duyulursa bosanman sıkıntıya girer diye dusunuyorsa orda acikca soyleyebilirdi. Ne yani amerikan filmindemisiniz de açik alanda dinleneceksiniz

içinde oldugun durum olumsuz degıl yapacagın bırsey yok zamana bırak dusunerek olumsuzlukları cagırma
mutlu olmaya bak yanında olmak ıstıyorsa mutlu demekki seninle
hayırlısı dua et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…