Şu sosyal paylaşım sitesin de ki üyeliğin olmasa ne yapardın merak ediyorum ? :44:
Herkeste ordan ilan-ı aşkta bulunuyor
Eğer paylaştığın şarkıyı beğenirse çıkma teklifini kabul mü etmiş olcekkk
Sanırım yanlış anlaşıldı mesajla gönderecem ve onun tepkisine göre hareket edecem. Beğenirse kabul etti gibi bi olay olsaydı şimdiye çoktan benimleydi. Hem çıkma teklif etmek gibi biamacım yok sadece duygularımı paylaşmak istiyorumç Ha bide sosyal paylaşım siteleri olmasaydı öyle yada böyle bi şekilde yüzüne karşı söylerdim bunu. Şimdi daha anlaşır olmuştur umarım yapmak istediğim şey.
Oturup karşılıklı konuşmak varken niye internetten duygularını paylaşmayı tercih ediyorsun ki :44:
Daha mı etkili olacağını düşünüyorsun ?
Eğer öyle ise dediğini yap o zaman
Tabi ki daha etkili olmayacaktır. Ama burda daha rahat olabilirim diye düşünüyorum. Sonrasında görüşmeyi talep edecem ama öncelikle burda söylemek ve tepkisini görmek istiyorum yüz yüzeyken olumsuz bi tepki alırsam daha çok kırılabilirim.
Hayırlısı olsun
Merhaba Arkadaşlar,
Bir konuda yardımlarınıza daha doğrusu tavsiyelerinize ihtiyacım var. Birinden çok hoşlanıyorum önceleri söylemedim sohbet muhabbet derken arkadaşça devam ettik ama benim ona duygularım arkadaşça değil :/ Direk dile getirsem mi sizce yada bir şarkı göndererek konuya girsem mi ? İkimizde Ezginin Günlüğünü severek dinliyoruz Eksik bir şey var parçasını facede göndererek konuya gireyim diyorum siz nedersiniz?
Ayrıca bişey daha zaten aklıma takılan da bu. Bu şekilde yapmalımıyım yapmamalımıyım? Bunda soru işaretlerim oldugu için sizlerden tavsiye almak istedim. Yaptığım bi olay yok ki henüz :)
Ama anladığım kadarıyla bu şekilde yapmanın doğru olmayacağını savunuyorsun sen
Doğru bulmuyorum evet
Bi bakışının mimiklerinin yerini cümleciklere sığdırıp duygularını ifade etmeyi tercih ediyorsun
Bence böyle yapma derim
Karşılıklı olsa daha iyi olur
Tabi her duruma hazırlıklı olmak lazım
Sende az çok karşı tarafın sana olan duygularının
-Arkadaşca mı yoksa aşk anlamın da mı sana karşı bişiler hissediyor bilirsin
Ona göre niyetlen
Onun da sana karşı bişeyler hissedebileceğine inanıyorsan bi adım at derim..
Bir şansını dene derim ben. İkiniz de seviyorsanız hoş bir jest olur. Hem direkt olarak açılmadığın için daha az risk almış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?