ne yapmalıyım kızlar :(

Ben nişanlı değil, evliyim. Buna rağmen eşimin ailesinden hiç bir sıcaklık görmedim. Doğumgünüm mü? Bir doğumgünüm olabileceğine ihtimal vermezler :66: Kimseye tek kuruş masraf yaptırmadan evlendiğimiz halde yine yaranamadım. Yaranmak zorunda mıyım? Tabiki hayır! Salla gitsin işleri düşünce arasın doğumgününü hatırlamasın sen sevdiğinle mutlu ol yeter karışma gerisine. Hem ailesini şimdiden bu kadar önemsersen evlendikten sonra neler yaparlar Allah bilir.

önceden çok önem verirdim ailelere ama azdıklarınızı okuyunca vazgeçtim anlaşılan herkeste aynı sorun var. allah kalbine göre versin canım umarım çok mutlu olursun eşinle :)

Canım durumlarımız çok benziyor...
Eşim 28, ben 22 yaşındayım ve eşimin en küçük kardeşi ile aynı yaştayım...
Yaş konusunda hiç problem yaşamadım, senin problemlerinin de yaşl alakası olduğunu sanmıyorum...
Erkek tarafı genellikle böyle problemler yaratıyor erkeğin ciddi bir ilişkisi olunca...
Benim de görümcem aynı şekildeydi, aslında hala öyle ama çok şükür uzakta yaşıyorum onlardan...
Aynı ortamda yaşamayacaksanız dert etme derim...
[/QUOTE

aynı ortamda yaşamayacağız canım herkesin dediği gibi umursamamayı öğrenmem gerkiyor galiba şu okulum bitsede bir evlenebisek nefret ediyorum belirsizlikten.mutluluklar canım

aynı ortamda yaşamayacağız canım herkesin dediği gibi umursamamayı öğrenmem gerkiyor galiba şu okulum bitsede bir evlenebisek nefret ediyorum belirsizlikten.mutluluklar canım

Ben evlendikten sonra okumaya başladım canım...
3 yıllık evliyim ve 2. sınıfa geçtim...
Darısı başına canım, teşekkürler...

Son düzenleme:
haklısın canım valla bu benim en büyük sorunum herşeyi büyütüyorum içimde bu niye böyle dedi o neden öyl düşünüyor kim ne demiş herşeyi takıyorum kafama erken yaşlanacam bu gidişle :(

bu zamanda sevgi kolay bulunmuyo canım kıymetini bil böyle ayrıntılarla hayatı zehir etme kendine. kız milletiyiz işte en ince ayrıntısına kadar düşünmezsek mutlu olamayız:1:

hiç sallama canım sen önüne bak fazlada değer verme sen çek kendini bak bakalım ne oluyo :)

bu zamanda sevgi kolay bulunmuyo canım kıymetini bil böyle ayrıntılarla hayatı zehir etme kendine. kız milletiyiz işte en ince ayrıntısına kadar düşünmezsek mutlu olamayız:1:

sorma ya erkeklere göre herşey ne kadar basit ve net biz ufacık şeylerden birsürü sorun yaratabiliyoruz keşke onlar gibi rahat olabilsek

hiç sallama canım sen önüne bak fazlada değer verme sen çek kendini bak bakalım ne oluyo :)

sağol canım artık arayıp sormuyorum zaten aman sevgilim yanımda olsunda ailesi uzak olsada olur soğuttular kendilerinden çok teşekür ederim ilgilendiğin için :)

arkadaşlar hepinize teşekür ederim insan burası sayesinde kendini çok iyi hissediyor artık kocaman bir ailem var 1 saat bile girmesem merak ediyorum neyapıyorlar acaba diye

Back
X