Ne yapmalıyım lütfen yardım ediinn :((

fanatikgsli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
83
25
98
33
18 kasımda amniyon sıvısı azlığı nedeniyle 22 haftalık bebeğimi kaybettim 28 aralıkta kontrole gittim. Doktorum herhangi bi problem yok dedi. Korun fln da demedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Ya tekrar böyle birşey yaşarsam. Çok korkuyorum..

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bende ekim ayında bebeğimi kaybettim doktor korun filan demedi bir sefer adet oldum şimdi sanırım tekrar hamileyim yani sen kendine sıkıntı yapma düşünme çok fazla allah vereceği zamanı bilir hayırlısı de ona bırak :)

Allah razı olsun canım. Aklımdan çıkaramıyorum maalesef Hayırlısı böyleymiş elbette ama çok üzülüyorum. Tekrar olamıcakmışım gibi geliyor

bende 8 haftalik dusuk yaptin daha yeni bende senin gibi korkuyorum tekrar olcak diye doktor bana 1 ay bekle dedi.kurtaj olduysan 3 ay beklemeyi oneriyorlar

bence doktora tekrar git en dogru cevabi o verir sana cok zor bir durum insan yasayinca anliyor.ben doktora gidecegim konusup oyle karar verecegim tekrar ayni sorunu yasamak istemiyorum insan yipraniyor.allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…