• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım? Lütfen yardımmm

Erkek arkadaşımla benzer yönleri var benimki de hayal kurmaz arada hatta gaza gelir tatlı tatlı kız bebek istediğinden, evlilik hayatından bahseder sonra da sus ya diye beni azarlar:9:İlk günlerimizde bana, plan yapınca hep olmaması için aksilik çıkıyomuş gibi geliyo korkuyorum derdi ben ise tam tersi saatlerce hayal kurarım konuşurum yani:1:
Dürüst olma kısmında da çok dobradır ama özledin mi beni sorusuna öyle cevap verse bilmiyorum bakış açım değişirdi benim kaldı ki biz nerdeyse hergün görüşüyoruz:26: Bak ben akrep burcuyum feci coşkulu yaşarım içimde ama o daha mantıkçıdır. Ama gel gör ki romantiklik yaptı mı tam yapar o bana aylarca yeter öyle diyim:27:

Oyüzden bence içinde bi'şeyler ölç tart. Eğer sürekli ilgisizsin muhabbeti yapıyorsan ki öyle gözüküyor bence "olmazsa ayrılalım" cümlesi de çok yersiz değil. Çünkü ona göre davranışı normal. Bak bizim 2 yıla yaklaştı başlarda bocalamış olsam bile zamanla oturuyo bi'şeyler. Geçen fazladan 1 ayda bile ilişkinin havası değişiyor oyüzden arkadaşın dediği gibi bence de 1 yıl az güzel düşün:16:
Bu arada burcu ne
:44:

Bu abi aynı ben :)))
Valla ben de çok romantik değilimdir, erkek arkadaşım bana göre daha romantik ve ilgilidir bana karşı..
Bu tamamiyle karakter meselesi aslında, sevgilim beni böyle kabul etti, idare ediyor çıkışlarımı..
Eğer sen de buna inanabiliyorsan devam ettirebilirsin ancak, yoksa zor arkadaşım ...
Kabullenmekten başka çaren yok, değiştirmeye çalışmamalısın ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek arkadaşımla benzer yönleri var benimki de hayal kurmaz arada hatta gaza gelir tatlı tatlı kız bebek istediğinden, evlilik hayatından bahseder sonra da sus ya diye beni azarlar:9:İlk günlerimizde bana, plan yapınca hep olmaması için aksilik çıkıyomuş gibi geliyo korkuyorum derdi ben ise tam tersi saatlerce hayal kurarım konuşurum yani:1:
Dürüst olma kısmında da çok dobradır ama özledin mi beni sorusuna öyle cevap verse bilmiyorum bakış açım değişirdi benim kaldı ki biz nerdeyse hergün görüşüyoruz:26: Bak ben akrep burcuyum feci coşkulu yaşarım içimde ama o daha mantıkçıdır. Ama gel gör ki romantiklik yaptı mı tam yapar o bana aylarca yeter öyle diyim:27:

Oyüzden bence içinde bi'şeyler ölç tart. Eğer sürekli ilgisizsin muhabbeti yapıyorsan ki öyle gözüküyor bence "olmazsa ayrılalım" cümlesi de çok yersiz değil. Çünkü ona göre davranışı normal. Bak bizim 2 yıla yaklaştı başlarda bocalamış olsam bile zamanla oturuyo bi'şeyler. Geçen fazladan 1 ayda bile ilişkinin havası değişiyor oyüzden arkadaşın dediği gibi bence de 1 yıl az güzel düşün:16:
Bu arada burcu ne
:44:

Burcu yengec. kendisine soracak olursanız burcunun özelliklerini harfiyen taşıyormus beyefendi ama hiçte öyle değil duygusal bi insan asla değil arada romantik oluyo ama. ne biliyim farklıyız ya :)

Canım konunu okudum benım erkek arkadasımda aynı anlattıgın gıbıydı herseyı oldugu gıbı dank dıye yuzume soylerdı bazen cok tutkulu asık bazende umursamaz oluyodu. Ben bu gelgıtlerın arasında sıkısmıs kalmıstım. Ayrılmak mantıklı gelıyodu ama kalbıme soz gecıremıyodum. Bızımde aramızda 10 saat mesafe vardı. Neyse bıkac kere ondan kaynaklı sorunlardan ayrıldık barıstık sımdı okadar tutkulu sevecen bır asıkkı anlatamam oncede boyle davrandıgı ıcın ben aglardım aglarken bana ben senı mutlu edemıyorum ya cek kurtar kendını benden derdı. Sımdı cok korkuyo ben kaybetmekten sadece bıraz zaman lazım sıze ılıskı suresı uzayınca olaylar otomatık cozuluyo zaten ıster ıstemez tutkulu oluyosunuz merak ettıysen 5 senedır beraberız :)

Cok rahatladım bunu okuyunca inan :) Ya sevgilim garip biri kıskanır ama bunu belli etmez ben kıskandın mı diyince utanır kızarır anlamıyorum duygularını içinde yasamaya bayılır. bi keresinde ayrılma noktasına gelmiştik ilk onu üzgün gördüm ilk defa o gün. onun dısında bi şeye cok üzüldüğünü cok sevindiğini yada cok sasırdıgını hiç görmedim. onun hayatında cok diye bi şey yok duygularını öyle yalın yasıyor ki :) ama beni cook seviyormuuusss :P:)

tatlim cocuk seni seviyor, sen de onu seviyorsun, oyleyse dusunme bile ayriligi bence. sonucta yasin cok genc. gittigi yere kadar senin sevgin devam ettigi muddetce gitsin bakalim... kaldi ki o tatli sevgi sozcukleri nadir soylendiginde kiymetli zaten. yasin da cok genc, kalpini carptiran bi baskasi da yok, nicin ayrilacaksin ki o halde :) hani 30larinda olsan yakininda daha bir tane de aday olsa ayril derim de su durumda bosver gittigi yere kadar..

Back
X