ne yapmalıyım sizce?

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
Slm bayanlar eşimle 5 sene oldu evleneli ailesiyle altlı üstlü oturyoruz kaynım evleniyor ve aile apt. gelmiyecek yeni bir ev alıcaklarmış eşi ile o eve gelin gidicek eltim .
kaynım ayrı eltim ayrı kredi çekicek ödüyeceklermiş. yıllardır eşimle bunun yüzünden tartıştım ailesiyle ayrı eşimle ayrı eşimin aile b.. lafı benim kıyafetime karışması bunlarla savaştım ama haksız olan benm
eşim sen başka bir evde olsan yine aynı şeyleri yaparsın diyor .. ben hata yaptım evt,, başta kabul etmiyecektim altlı üstlü oturmayı .. ben 5 seneden beri maaşımı bankaya yatırıyorum yatırım olsun ev alalım diye.. eşimde ev masrafını karşılıyor 5 kuruş vermemiştir al şunuda yatır benmde katkım olsun
eşim benden 6 ay önce 25 milyar çekti. kaynımla beraber ortak iş yapıyorlar . Eşim 2 hafta sonra yatırcam dedi 1 ay geçti aynı şimdi 6 ay geçti hala geçiştiriyor bana oturup adama akıllı bir laf söylemiyor .
o yüzden konu açılıyorum soruyorum hep dolandıryor işi ve gerçekci konuşmuyor . bana beni 6 ay idare et diyebilir ama konuşmuyor benmle ciddi ciddi..şimdide bana kardeşim düğün hazırlığı için çekicek ordan vericez diyor..sorun sorun hep böyle uzayıp gidiyor .. tam kalsın para vermesin onun çalıştığı yerde uygun kredi veriyorlar
ondan çekip ev alalım diyorum alırız deyip sallıyor beni .. hep laflarında sallıyor ne yapacağımı şaşırdım artık ..5 sene boyunca çok tartıştık ev konusundan baba evne geldim sorunlar yaşadık..haftalarca ayrı kaldık . .. kaynım benmle konuşmuyor .kayınpederimin son kötü lafından sonra bize b.... dedi. kaynım babasının bu lafı bilmiyor olabilir .
bu olayda 4 kişiydik annem ben eşim kayıınpedrim .. annemi kovalar gbi bunlar az b... değil dedi bize ... nasıl koydu o laf anlatamam.. bunu hiç unutmayacağız.. benm alacağım eşyalara bile karıştı .. ama şimdi yeni geline ses yok .. benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayan arkadaşlar vardır içinizde tecrübelerinizi yazarmısınız. tecrübeli bayanlardanda yorum
istiyorum ne olur yazmadan geçmeyim nasıl davrammam gerektiğini şaşırdım yardımcı olursanız sev,inirim.

Kalan 20 yi elinizde tutmaya bakın. 25in de peşini bırakmayın. Ses çıkarmayan, fedakar olan asla yaranamıyor. Çocuğunuz var mı?

Bence kalan 20 bini git annenin üstüne falan bankaya yatır. Yoksa o parada gidicek elinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…