ne yapmalıyım sizce?

Kp sizin annenize b.k dedi ve sustunuz öyle mi?
TABİKİDE SUSMADIM 1 AY eşimle ayrı kaldık . kp kvmle konuşmuyorum zaten böylelikle eşime geri döndüm . cvp verdik ama kpmin dilinde değil sayggımı bozmadım. onun seviyesine inmedim. eşim ise babasını savunuyor hala öyle demek istememiş.falan filan..

Ay canım sen affedersin yeme içme dişinden arttır eve katkım olsun de ev almaya ugras sonra sabhları erken kalk işe git sonra biri gelsin o dişinden arttırdıgın paraya göz koysun yazık olsun ya gercekten eşinde iş yok canım ne olursa olsun vermıcektı o parayı ve kmseyede senın bankada paran oldugunu sölemicekti

CNM benm eşimle ortak hesabımızda eşime güveniyorum benden izinsiz çekmez . işi için çekti ..

5 yıllık evlilikte eşinizin maaşını yemiş sizinkini biriktirmişsiniz yani o para ortak paranız aslında.
Ha sağa sola savrulmalı mı kesinlikle hayır ancak sadece size ait değil bence.
Diğer geline size taptıklarını yapmamaları onun tavrıyla alakalı. Sizin davrandığınız şekilde davranıp baxı şeyleri kabuşlenmemiş olabilir ya da henüz çok başında kimse gerçek yüzünü göstermemiştir.
Bu arada niye noktalama işaretli boş mesajlar atıyorsunuz merak ettim

.. işaretleri güncelleme adına yaptım . konular çabuk geçiyor burda oyüzden

Bir kez evet derseniz devami gelir size olur olan .Bir kadin olarak rizasi olmadan parasinin borc olarak bile alınmasına karşıyım .Ben de calisiyorum iyi bir isim var .Oyle birikmis paramiz vardi senin yasadigin gibi bir durum yasacaktim asla dedim hayir dedim iliskim zedelendi ama ben kazandim.O.para gitse gelmezdi tekrar aynı seylerin olmamasi icin hemen araba aldim .Borcum var üzgün müyum hayir benim param benim borcum

Benm param lafı yok bizde ufak tefek paralar olur sonuçta biz aileyiz ama bu kadar para alıp beni oyalamsı beni üzen...sonuçta ev alabilmek için gayret ediyoruz burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…