• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Simaygozdeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
60
25
3
32
Hanımlar merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var zira işin içinden çıkamıyorum.Evliyim ve suan 7 aylık hamileyim. Evlenirken kredi çekmiştik ve kiradaydık kv kendisi ve akrabaları ısrar kıyamet esimde ev almak icin birikim yaparız bir süre ayni eve çıkalım Dedi. Baska turlu birikim yapamayız bebeğimiz olacak ev almamizda lazim dedi ve ben kabul ettim tek şartım dublex olmasıydı. Taşındık kv 2 çekyati vardı kırıktı o yüzden onları attılar benim takımım alt kat salona koyuldu ben üst kata yerleştim sıkılınca çıkar kafamı dinlerim diye düşündüm. Yukarda Tv var. Eşim sana L koltukta alırım demisti. Ama isler değişti simdi ne gerek var annem seni merak ediyor aşagıda birlikte otur diyor. Bir yere gidecek olsam annemle git annemle yap. Yukarı çıkıyorum kv kp yukarda durma asagıda otur sorun mu var diye üstüme geliyor eşim annem seni merak ediyor yukarda durma diyor. Hamileyim karnımdan uyuyamıyorum geç vakte kadar Oturuyorm kv yanımdan ayrılmıyor salonda yatıp kalkıyor kp çağırıyor yatağına gitmiyor burda yatcam diyor. Ve afedersiniz sürekli gaz çıkarıyor kokudan midem kalkıyor zaten kokulara tahammülüm Yok. Eşimle konuşacak olsam hemen gidip annesine anlatıyor surat asıyor konuşmuyor ve kv hemen çalışıyor cocugu sıkıntıya sokma aklı kalır diye kızıyor.Esim gece çalışıyor aksama kadar yatıyor akşam ise gidiyor.tv izlerken Kuman'da ya kv yada kp ben bir yer açtığımda elimden alıp degistiriyorlar. Cok bunaldım ciddi ciddi boşanma fikri var aklımda ama karnım burnumda napacagim nasıl olacak bilmiyorum kendimi hissetmiyorum artık

Başta kabul etmeseydiniz keşke yanların da oturmayı .
Ev alana kadar sabredemiyorsanız tekrar kiraya çıkın niye bu kadar canınızı sıkıyorsunuz ki .
Ya da çıkmam diyorsanız bir tv ,bir çekyat alın kendi düzeninizi kurun ,ben uzanacağım halsizim bitti .
Çok mu zorlanıyorsun,eş sana sayğı mı duymuyor ,çok mu kafan atıyor al valizini topla git ,ne yani canınızı sokakta mı buldunuz ?

Hanımlar merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var zira işin içinden çıkamıyorum.Evliyim ve suan 7 aylık hamileyim. Evlenirken kredi çekmiştik ve kiradaydık kv kendisi ve akrabaları ısrar kıyamet esimde ev almak icin birikim yaparız bir süre ayni eve çıkalım Dedi. Baska turlu birikim yapamayız bebeğimiz olacak ev almamizda lazim dedi ve ben kabul ettim tek şartım dublex olmasıydı. Taşındık kv 2 çekyati vardı kırıktı o yüzden onları attılar benim takımım alt kat salona koyuldu ben üst kata yerleştim sıkılınca çıkar kafamı dinlerim diye düşündüm. Yukarda Tv var. Eşim sana L koltukta alırım demisti. Ama isler değişti simdi ne gerek var annem seni merak ediyor aşagıda birlikte otur diyor. Bir yere gidecek olsam annemle git annemle yap. Yukarı çıkıyorum kv kp yukarda durma asagıda otur sorun mu var diye üstüme geliyor eşim annem seni merak ediyor yukarda durma diyor. Hamileyim karnımdan uyuyamıyorum geç vakte kadar Oturuyorm kv yanımdan ayrılmıyor salonda yatıp kalkıyor kp çağırıyor yatağına gitmiyor burda yatcam diyor. Ve afedersiniz sürekli gaz çıkarıyor kokudan midem kalkıyor zaten kokulara tahammülüm Yok. Eşimle konuşacak olsam hemen gidip annesine anlatıyor surat asıyor konuşmuyor ve kv hemen çalışıyor cocugu sıkıntıya sokma aklı kalır diye kızıyor.Esim gece çalışıyor aksama kadar yatıyor akşam ise gidiyor.tv izlerken Kuman'da ya kv yada kp ben bir yer açtığımda elimden alıp degistiriyorlar. Cok bunaldım ciddi ciddi boşanma fikri var aklımda ama karnım burnumda napacagim nasıl olacak bilmiyorum kendimi hissetmiyorum artık
Canım esinle sıkıntın yok ki senin acil bir sekilde ayrılman lazım ev üstüne ev olmuyor keşke hiç kabul etmse idin canım yaaa bir şekilde ayrı eve çik derim bı de kirayı kim veriyor

Evet malesef cok büyük yanlış yaptım keske kabul etmeseydim
Yukarıda otur aşağıda rahat etmiyorum de niye kv ile uyuyorsun aynı odada ne mana yani.
Ağzın yok mu ver cevabı işte uzanıcam de inme yukarda tv yoksa oraya da aldır bi tv madem ortak evi kabul ettin o borca tv de eklensin birşey olmaz.

Yukarıda otur aşağıda rahat etmiyorum de niye kv ile uyuyorsun aynı odada ne mana yani.
Ağzın yok mu ver cevabı işte uzanıcam de inme yukarda tv yoksa oraya da aldır bi tv madem ortak evi kabul ettin o borca tv de eklensin birşey olmaz.

Canım diyorum tabi bu seferde Burda uzan yukarda napcaksin gel uzan üzerine örtü getireyim diyor. Esimde annem üzülüyor aklı kalıyor asagıda uzan diyor

Kv kendi evi var canim onu kıraya verdiler onun üstüne ekleyip kırayi ödüyorlar canim
Anladım hiç gerek yokmuş hayır yani öyle bı imkanları varsa yarısını onlar verip sizde katar öderdiniz keşke kabul etmese idiniz bide ev almak uzun iştir yani bı kaç senenisi alacak hani boşanmak ilginç sonuçta sizin kararlariniz da olmuş bı şekilde çık canım o evden eşine şöyle

Anladım hiç gerek yokmuş hayır yani öyle bı imkanları varsa yarısını onlar verip sizde katar öderdiniz keşke kabul etmese idiniz bide ev almak uzun iştir yani bı kaç senenisi alacak hani boşanmak ilginç sonuçta sizin kararlariniz da olmuş bı şekilde çık canım o evden eşine şöyle

Evet bende zaten buna cok kızıyorum canım benim evimin kirası 800'du. Simdi buraya gelen kiranın üstüne 500 ekliyorlar madem durumları vardı öyle yardım etselerdi benim duzenimi bozdular

Evet bende zaten buna cok kızıyorum canım benim evimin kirası 800'du. Simdi buraya gelen kiranın üstüne 500 ekliyorlar madem durumları vardı öyle yardım etselerdi benim duzenimi bozdular
Aynen canım iyi olmamış böyle ev üstüne ev olmuyor eskiden imkan yokmuş olurmuş mesela ama öyle değil şimdi inşallah düzelir eşinle tatlı konuş istersen ne bilem yada çok bı yaşına girdi mı sende bı ise gir çalış olmadı akşamda olunca yorgunum yatacam dersin yatarsın canım

Benim ablamda birikim yaparız diye kv kp ile oturmayı kabul etti.

Sonuç depresyon. Biri kucağında biri karnında evi terketti. Şimdi babamın evinde. Eşi çok zorladı dön diye. Ablam yeter artık ya ev tutarsın ya da boşanırız dedi. Şimdi enişte ev bakıyor. 4 aydır babamlarda kalıyor ablam.

Yani ezdirme kendini. Kolay kolay birikim olmuyor. Yalan o işler. 3 sene geçirdi ablam o evde. Enişte 2 tl bile kenara koyamadı. Hatta kredi kartları tıka basa dolu. Çünkü kp ve kv nin istekleri hiç bitmedi.

Resmen kandırıldın bilesin!!!!

Hanımlar merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var zira işin içinden çıkamıyorum.Evliyim ve suan 7 aylık hamileyim. Evlenirken kredi çekmiştik ve kiradaydık kv kendisi ve akrabaları ısrar kıyamet esimde ev almak icin birikim yaparız bir süre ayni eve çıkalım Dedi. Baska turlu birikim yapamayız bebeğimiz olacak ev almamizda lazim dedi ve ben kabul ettim tek şartım dublex olmasıydı. Taşındık kv 2 çekyati vardı kırıktı o yüzden onları attılar benim takımım alt kat salona koyuldu ben üst kata yerleştim sıkılınca çıkar kafamı dinlerim diye düşündüm. Yukarda Tv var. Eşim sana L koltukta alırım demisti. Ama isler değişti simdi ne gerek var annem seni merak ediyor aşagıda birlikte otur diyor. Bir yere gidecek olsam annemle git annemle yap. Yukarı çıkıyorum kv kp yukarda durma asagıda otur sorun mu var diye üstüme geliyor eşim annem seni merak ediyor yukarda durma diyor. Hamileyim karnımdan uyuyamıyorum geç vakte kadar Oturuyorm kv yanımdan ayrılmıyor salonda yatıyor kp çağırıyor yatağına gitmiyor burda yatcam diyor. Ve afedersiniz sürekli gaz çıkarıyor kokudan midem kalkıyor zaten kokulara tahammülüm Yok. Eşimle konuşacak olsam hemen gidip annesine anlatıyor surat asıyor konuşmuyor ve kv hemen çalışıyor cocugu sıkıntıya sokma aklı kalır diye kızıyor.Esim gece çalışıyor aksama kadar yatıyor akşam ise gidiyor.tv izlerken Kuman'da ya kv yada kp ben bir yer açtığımda elimden alıp degistiriyorlar. Cok bunaldım ciddi ciddi boşanma fikri var aklımda ama karnım burnumda napacagim nasıl olacak bilmiyorum kendimi hissetmiyorum artık
Ben bu ev almak icin her seye evet diyen kadinlari anlamiyorum. Yazmissinya akrabaları israr etti kv istedi eşim ev alamayiz yoksa dedi. Ya bunlarin hepsine nasil inanir da kv ayni eve cikarsin. Kusura bakma sen kendin isteyerek gitmissin o eve o yuzden sikayet edecek hakkin yok. Ust kat muhabbeti seni ikna etmek icin kurulmus bi duzen iste. Kurtul kurtula bilirsen valla

Back
X