• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

George Mc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
373
677
103
Arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar kısaca bahsedip soruma geçmek istiyorum. Yaklaşık 5 aydır biriyle beraberdim sonra bir şekilde korkular vs bitti.Normal arkadaşız bazen beni çok sevdiğini evlenebilecegimuzi söylüyor ben bir umutlaninca kendini geri çekiyor 5 gün ses yok.En son bugün sabah konuştuk gidiyorum dedim umrumda bile degil dedi.Ama hala hiçbir şey yapmadım bekliyorum ya oluruna bırak kal dedi ya da git dedi.Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kendime kızıyorum.Acikcasi fikirlerinize ihtiyacın var tamamiyle silip hayatımdan çıkarmali miyim yoksa beklemeli miyim?

Doğru diyorsun hep beklemekten kaybettim lavienrose.
Belkide cesaret edemiyorum bilmiyorum ama bir yandanda o bu kadar rahatca umrumda değil diyorsa ben neyi bekliyorum diyorum

Arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar kısaca bahsedip soruma geçmek istiyorum. Yaklaşık 5 aydır biriyle beraberdim sonra bir şekilde korkular vs bitti.Normal arkadaşız bazen beni çok sevdiğini evlenebilecegimuzi söylüyor ben bir umutlaninca kendini geri çekiyor 5 gün ses yok.En son bugün sabah konuştuk gidiyorum dedim umrumda bile degil dedi.Ama hala hiçbir şey yapmadım bekliyorum ya oluruna bırak kal dedi ya da git dedi.Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kendime kızıyorum.Acikcasi fikirlerinize ihtiyacın var tamamiyle silip hayatımdan çıkarmali miyim yoksa beklemeli miyim?

Canım şöyle bi laf var ' Allah yüzüne baktı'. Bu sana bir işaret. Kaç canım kardeşim kaç. Her seviyorum diyene gönül verip evlenme hayali de kurma. Kaç!

Doğru diyorsunuz bunları bende farkındayım cesaret edemiyorum artık aynı şeyleri yaşamaktan özgüvenim kalmadı kendime. :(

Doğru diyorsun hep beklemekten kaybettim lavienrose.
Belkide cesaret edemiyorum bilmiyorum ama bir yandanda o bu kadar rahatca umrumda değil diyorsa ben neyi bekliyorum diyorum

Seven bekletmez. Kaybetmekten korkar ilk basta.

Cesaretle alakasi yok, uzadikca daha cok üzülürsün. Hem yasarken üzülürsün, hemde vazgectikten sonra!

Doğru diyorsunuz olaya dışardan bakınca aynı sizler gibi düşünüyorum.Hep sizleri uzaktan takip ederdim yaklaşık 7 senedir.Farklı bir yeri var buranin.Fikirleriniz tavsiyeniz benim için önemli.Şaka değil tabiki artık şaka heraldr diye düşünüyorum kendime kızıyorum.

Çıkar hayatından. Daha fazla vakit kaybetme. İsteyen adam çeker alır. Bir yolunu bulur bahane uydurmaz

Sevgi ya da alışkanlık aslında suan kendimi zor tutuyorum inan yazmamak için ama bitirmek en doğrusu gelirse kendi gelsin ben mi peşinden koşucam bir tane yorum ne kadar doğru seven uğraşır seven bahane aramaz seven kaybetme korkusu yaşar diye

Back
X