• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Kuzenim ve eşimin en yakın arkadaşı bir dönem flört ettiler sonra ayrıldılar.
Eşimin arkadaşı yeni biriyle birlikte ve geçen gün size çok yakınız müsaitseniz size gelicez kahveye dedi.
Evdeydik gelin dedik. Kızla geldiler ama ben vicdan azabından ölmek üzereydim aklıma hep kuzenim geldi o yüzden hiç medeni olamadım kızla sohbet bile etmek istemedim. Hatta arkadaşı anladı durumu.
Eşimde kuzenimi çok sever ona söylemeyelim ayıp olur diyor. Ben ise söylemek istiyorum.
Eve almasaydım arkadaşına ayıp ederdim eve aldım kuzenime ayıp ettim iki arada bi derede kaldım.
Sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi suçluluk hissediyorum.
Şimdi kuzenime söylemelimiyim söylememelimiyim

Son düzenleme:
Medeni bi şekilde ayrıldılarsa bence iki tarafla da görüşmekte sıkıntı yok. Sonuçta kuzeniniz, eski sevgilisinin sonuna kadar yalnız kalacağını arkasından ağlayacağını filan düşünmüyor, ikisi de kendilerine yeni yollar çizecekler işte. İki tarafla da görüşürdüm ben olsam hiç de vicdan yapmazdım onların kararı saygı duyarım ama birini seçmek falan çok saçma, benlik bişey yok sonuçta

Medeni bi şekilde ayrıldılarsa bence iki tarafla da görüşmekte sıkıntı yok. Sonuçta kuzeniniz, eski sevgilisinin sonuna kadar yalnız kalacağını arkasından ağlayacağını filan düşünmüyor, ikisi de kendilerine yeni yollar çizecekler işte. İki tarafla da görüşürdüm ben olsam hiç de vicdan yapmazdım onların kararı saygı duyarım ama birini seçmek falan çok saçma, benlik bişey yok sonuçta

Hep dördümüz takılıyorduk.. sürekli ortak birşeyler yapıyorduk. Onun yanında kuzenimi değilde başka bir kızı görünce çok kötü oldum. Sanki hep birlikte kuzenime ihanet etmiş gibi hissettim :olamaz:

Bu durumu niye bu kadar abarttiniz ki. Sizden bagimsiz 2 birey ayrılır barışır onların hayatı. Sucluluk filan ne alaka

Onun yerine kendimi koyuyorum ben istemezdim sanırım.
Bunu kuzenime söylemeli miyim yoksa eşimi dinleyip söylememelimiyim evime geldiğini

Onun yerine kendimi koyuyorum ben istemezdim sanırım.
Bunu kuzenime söylemeli miyim yoksa eşimi dinleyip söylememelimiyim evime geldiğini
Hayat herkesin istedikleri doğrultusunda olmuyor. Soylesiniz ne farkeder söylemeseniz ne. Kadin yeni hayat kurmuş. Herkes yoluna. E evinize giren cikan her misafiri de kuzeninize anlatmadiginiza gore yersiz olur soylemek

Kuzenine soyleme bir daha da disarida gorusun. Cok da bir sey degil yani ama biraz rahatsiz edici tabi sizin acidan.

Hayat herkesin istedikleri doğrultusunda olmuyor. Soylesiniz ne farkeder söylemeseniz ne. Kadin yeni hayat kurmuş. Herkes yoluna. E evinize giren cikan her misafiri de kuzeninize anlatmadiginiza gore yersiz olur soylemek

Kuzenimle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez en özellerimizi biliriz. Şimdi bunu söylemesem Allah ya bi yerden bir gün duyarsa diye korkuyorum.
Söylesem eşim ayıp olur diyor.

Anlıyorum çok yakınsanız durum biraz değişir tabi.. anlatın bence kapıya geldiler bi anda misafir sonuçta git denilmez mecbur davet ettik oturduk filan diyin, doğru zaten

Valla bakmasın zaten mümkünse bi daha karşılaşmak istemiyorum.

Onunda sizi pek görmek isteyeceğini pek sanmıyorum.

Sırf kuzeninizle görüştü diye böyle düşünmeniz bana çok manasız geldi. Kızın ne suçu günahı var böyle bir davranışı görüyor? Empati yapın biraz.

Anlıyorum çok yakınsanız durum biraz değişir tabi.. anlatın bence kapıya geldiler bi anda misafir sonuçta git denilmez mecbur davet ettik oturduk filan diyin, doğru zaten

Aynen bir anda gelişti her şey.. çok fazla yakınız kuzen değil kardeş gibiyiz. Düşünsenize ağladığı, ne kadar sevdiğini anlattığı adamı bir anda başkasıyla gördüm.

Onunda sizi pek görmek isteyeceğini pek sanmıyorum.

Sırf kuzeninizle görüştü diye böyle düşünmeniz bana çok manasız geldi. Kızın ne suçu günahı var böyle bir davranışı görüyor? Empati yapın biraz.

Kızın bir suçu yok tabi. Ama kuzenimle kuzenden öte kardeş gibiyiz. Düşünsenize hep dördünüz takılmışsınız.. kuzeniniz sizin yanınızda o adam için göz yaşları dökmüş, ne kadar sevdiğini anlatmış, mutlu anılarına sahit olmuşsunuz. En çok güvendiği kişi sizsiniz.
Ben onun yanında hep kuzenimi görmüşüm o kızı görünce ne kadar kötü hissettim kendimi biliyor musunuz? Normal bir arkadaşım olsa haklısınız ama bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez en özel sırlarımız anılarımız var.
Benim evimde kuzenim onun için kaç kere göz yaşı döktü o ise benim evime başka kızla geldi şimdi ben ne yapayım o da haklı ona da kızamıyorum. Kızın zaten suçu yok. Ama ben ne yapayım şimdi.

Aynen bir anda gelişti her şey.. çok fazla yakınız kuzen değil kardeş gibiyiz. Düşünsenize ağladığı, ne kadar sevdiğini anlattığı adamı bir anda başkasıyla gördüm.

Haklısınız yani benim için de kardeşim arkadaşlarımdan ötedir yalan değil. Sizin için de kuzeniniz öyle demekki. Bir daha eve çağırmamaya dikkat edin bence adama da ayıp olmuşsa olmuş ne yapalım, çok meraklıysa eşinizle görüşsün artık sık sık. Sonuçta eskiden var olan durumlar değişti onun da hak vermesi lazım sizin eskisi gibi olmamanıza. elin adamı yani 40 yıllık dost değilsiniz

Kuzenimle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez en özellerimizi biliriz. Şimdi bunu söylemesem Allah ya bi yerden bir gün duyarsa diye korkuyorum.
Söylesem eşim ayıp olur diyor.
Söyleyin gitsin o zaman. Kızı arayıp illa gel demediniz sonucta. Durumu ifade edin o da anlayacaktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X