• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzenim hala ara ara soruyor bana neyi hatırlatmayayım.
Biz kardeşten de öteyiz yarın bir gün duyarsa nasıl bakarım yüzüne.
Onun için ne üzüntüler yaşadı... herşeyi ikimiz birlikte atlattık. Şimdi günlerce kuzenimin göz yaşı döktüğü adam yeni kız arkadaşıyla benim evimde.
Evlensin mutlu olsun.. kuzenimde illaki evlenecek. Fakat önceliğim kuzenimin psikolojisi. Onun hayatı değil.

Keşke ilk mesajda da belirtseydiniz kuzenim hala onu soruyor diye ona göre yorumlardık biz de vicdanınız rahat edecekse anlatın o zaman, görüştüğü kişi oldugunu öğrenirse belki umudu keser .

Kuzeninize soyleyin ,uzulmesin hayatina devam etsin ,
Yeni biriyle beraber gecerken ugradilar ,
Bisi diyemedim buyur ettim,
Hayirlisi olsun senin icin diyin ,
Belki bir umut duzeliriz diye bekliyorsa beklemez,
Sanki adamda bir nevi nispet yapar gibi ne diye getirdi ki kizi size ,sacmalamis

Tabi ki de benim evime gelene kimse karışamaz fakat bu özel bi durum.
Kendimi yerine koyuyorum kuzenim benim eski erkek arkadaşımı sevgilisyle evinde ağırlada ve bana söylemese çok kırılırdım. Sonuçta onunla ilgili herşeyi bana anlatırdı.. onu unutmaya çalışırken bile benim yanımda göz yaşı döktü.
K.bakmayın önce can sonra canan. Biz onların akrabaları değiliz arkadaşının eşiyim tabi ki de ondan önce kuzenimin psikolojosini düşünücem.
Keşke o kıza da önceden söyleseymiş benim kuzenimle birlikte olduğunu belkide o da benim evime gelmek istemezdi.
Bir de o tarafi var isin. Bence asla gelmezdi kiz bilse.

Kuzeninizin bilmesi gerekmez.
Ayrıca şu an kuzeninize değil, o kıza ayıp ediyorsunuz.

Bitmiş gitmiş, şimdi yeni biri var adamın hayatında, eski ilişkiyi gündemde tutmak duymasa bile sevgilisi açısından hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X