• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

pembepapyonlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
4
2
1
28
Merhabalar,
Uzun suredir KKyi takip ediyorum. Uye olup konu acmak bu gune kismetmis.
Bodoslama daliyorum.
2 yildir suren bir iliskim var ben 20 sevgilimde 26 yasinda. Dun gorustuk ve tartistik.
Daha dogrusu ben bagirdim cagirdim, icimi doktum rahatladim.
O da sut dokmus kedi gibi sustu.
Tartismamin nedeni sevgilimin umursamaz olmasi. Belki de ben boyle dusunuyorumdur. Sevgisinden suphem yok guvenim de sonsuz. Fakat beni ikinci plana atiyormus hissine kapildigimi, beni kose yastigi olarak gordugunu soyledim. Seni seviyorum seninde sevginden suphem yok ama beni onemsemiyorsun, ilk baslarda boyle degildin eger bir problemin varsa benimle paylas cunku ben boyle bir iliski istemiyorum. Bu huyun yuzunden dusunmeye basladim acaba ben bu adamla bir omur gecirebilir miyim diye. Konustum da konustum. O da ben kendimi ispat etmek zorunda degilim bunca zamandir beni tanimadin mi dedi. Senin bu sekilde dusunmen beni cok sasirtti dedi.
Birkac konusma daha gecti aramizda kalktik. Tabiki ikimizinde surat 5 karis.
Bugunde telefonda konustuk ve Bana "Ben sevgili olmayi istemiyorum. 2 yildir birbirimizi taniyoruz ben evet umursamaz bir adamim ne dersen de iyice dusun tasin okuluna mi devam ediceksin kariyer mi yapacaksin bilmiyorum benimle devam etmek istiyorsan ben ciddiyet istiyorum. Duygusalliga hayatimda yer vermek istemiyorum. Sevgililik uzakdikca b*ka sardi. Tatiline git dusun tasin sonra da soz-nisan mi yapariz yoksa benden gider misin bilemem dedi.
Yani butun topu bana atti. Hayir sanki kabahatli olan benim dusunmesi gereken benimde beyefendi bana kizdi. Simdi.ben ne yapmaliyim?
Karmakarisik yazdim.biliyorum umarim anlasilir olmustur.

Ayrica okulum bitti 2 yillik moda tasarimi okudum sadece stajim kaldi.

Bu forum 20-21 yaşında evlenip pişman olanlarla dolu sen bilirsin. Ben umursamaz bir adamım demiş kendini düzeltme yoluna girmemiş, bence seni elde edince daha da umursamaz hale gelir. Birbirinize uygun olsanız sevgililik ***a sarmazdı bence, evlenince düzelme ihtimali çok düşük.

Duygusallığa yer vermek istemiyorum derken? Nasıl yani? Biran evvel imzayı atalım ben de "öküz mode on" a mı geçeyim diyor?

Sana tek tavsiyem işini eline almadan en az 25 yaşını doldurmadan evlenmemen... daha çok küçüksün ne evliliği Allah aşkına?

Kariyer yaparsanda eyvallah okula devam etsende eyvallah beni secsende eyvallah demis. Genislikmi dogru iletişimi bilmemekmi bilemedim.ama evlilik icin coooook erken bir yas vurgusunu yapmadan gecemedim.

Kariyer yaparsanda eyvallah okula devam etsende eyvallah beni secsende eyvallah demis. Genislikmi dogru iletişimi bilmemekmi bilemedim.ama evlilik icin coooook erken bir yas vurgusunu yapmadan gecemedim.
Ista benimde kafam belki de bu yuzden karisik topu bana atti kenara cekildi. Olursa olur olmasa olur havasinda sanki. :(

Nişanlanınca sizin şikayetleriniz duracak mıymış?
Arkadaş siz biraz ilgisizlikten şikayet edince sorumluluk almaktan kaçıp yan yola sapmış. Size "beni böyle kabul et, ilgi / önem filan bende bu kadar. Hatta o kadar böyle kabul et ki sana kancayı böylecene takayım, beni böyle kabul ettiğin, razı olduğun garanti olsun, başımı ağrıtma" demiş.
Doğru düzgün, mutlu bir ilişki sunmak yerine, isteklerinizi karşılamayacağını, daha fazlasına üşendiğini, onu böyle kabul etmeniz gerektiğini "harika" olması gereken evlilik teklifinizi de çirkince araya sıkıştırarak ortaya bırakmış. Bir de yanında "ya da sana yol görünür.." tehdidi de cabası.

Evlenmek için erken hemde adam sevgililiği becerememiş , eş olmayı becerebilecek mi?
Severek evlendik sonra cok değişti diye cok konu okuduk burda, sizinki direk baştan belli etmiş ne olduğunu. Fragmanı iyi değil bu filmin , Aslı nasıl olur

Böyle bi evlenme teklifi Yok.evlenirsen ekime evlenmezsen s.....me kadar gibi.tövbe ya.çok gençsin önünde ne güzel yılların var ne diye böyle bi adamla evlilik yükünün altına giresin.şimdiden böyleyse evlenince düzelmez daha çok bozulur bilesin.

Sevgili olmayı becerememiş boka sarmış biriyle evlenip hayatını mı karartmaya meyillisin.

Ben kendi adıma böyle şeyler söyleyen bi insanla evlenmek istemezdim. Ne demek ben umursamaz bi adamım? Ayrıca sen hayatımda olsan da olur olmasan da anlamına gelen bi konuşma yapmış. Bilemiyorum, ben sevgisini bi şekilde belli etsin isterdim. Bazı insan "seni seviyorum" der bazı insan korumacı tavırlarıyla belli eder falan ama hissedersin yani. Burda öyle bir durum sezemedim.

Back
X