• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba 1.5 ay önce biriyle tanıştım.ilk sohbetlerimiz güzeldi sonra buluşmaya karar verdik yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için araba ile sakin bir yere gitmeye karar verdik.biraz muhabbet ettikten sonra yakınlaştık.sonra bana soğuk davranmaya başladi.daha önceden böyle bir şey yaşamış olduğumu anlamış.
Ben olmadığını söyledim neyse devam ettik konuşmaya ama eskisi gibi değildi ikinci buluşmayı gerçekleştirdik konuştuğumuzda bana karşı hisleri olduğunu anlıyorum gözlerime bakıyor uzun uzun

Bana olmadığını söyledi seni sevemiyorum dedi ben çok hoşlandım ne yapmalıyım sizce ?

Merhaba 1.5 ay önce biriyle tanıştım.ilk sohbetlerimiz güzeldi sonra buluşmaya karar verdik yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için araba ile sakin bir yere gitmeye karar verdik.biraz muhabbet ettikten sonra yakınlaştık.sonra bana soğuk davranmaya başladi.daha önceden böyle bir şey yaşamış olduğumu anlamış.
Ben olmadığını söyledim neyse devam ettik konuşmaya ama eskisi gibi değildi ikinci buluşmayı gerçekleştirdik konuştuğumuzda bana karşı hisleri olduğunu anlıyorum gözlerime bakıyor uzun uzun

Bana olmadığını söyledi seni sevemiyorum dedi ben çok hoşlandım ne yapmalıyım sizce ?

Ilk bulusmada yakinlastiysaniz karsi taraf farkli anlamlar yuklemis olabilir.

Sendeki de nasıl cesaret?!! Sadece mesajlaştığın telefonda görüştüğün ve daha önce görmediğin bilmediğin biriylr tenhalarda menhalarda buluşuyorsun. Çok yanlış yapmışsın. :duduk:

Sevmiyorsa zorlayamazsın ya.
Öyle göze uzun uzun bakmak sevgi belirtisi değildir ayrıca.

yol ver gıtsın bacım..!
madem o kadar namus duskunu kendısı nıye sana daha ılk bulusmada yaklasıyor???

hem ılk bulusmada neden ınsan sakın yere gıder ve arabada takılırdı tek sebebı var sevısmek yada fızıken yakınlasmak ıcın bunu dusunemedınız mı? bırsey yasayın yada yasamayın bu sızın tercıhınız ama adama bu gorusu sız vermısınız...

Sendeki de nasıl cesaret?!! Sadece mesajlaştığın telefonda görüştüğün ve daha önce görmediğin bilmediğin biriylr tenhalarda menhalarda buluşuyorsun. Çok yanlış yapmışsın. :duduk:
Daha önceden birbirimizi gördük
İleri gitmedik fazla öpüştük sadece

Yas kac bilmiyorum ama cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek
Ilk defa gorustugun biriyle arabaya binip tenha bo yere gitmek nedir yakinlasmak nedir bunu goze aldigina gore seni o an icin kullanip bi daha aramama ihtimalinide kabul etmis oluyosun adam demekki oyle bi kiz dedi belkide..
Olan olmus ama daha kotusude olabilirdi insanlara bi kadar cabuk guvenmeyin hergun neler oluyor orda irzina gecip sonra cekse vursa b*k yoluna gittiginle kalacaksin daha hala adam niye boyle yapiyo diyecegine ben nasil boyle bi hata yaptim kafam aklim nerelerde de bi silkelen kendine gel tuhaf olan adam degil sensin heryer bu tip adamlarla dolu sen kendini koruyacaksin

yol ver gıtsın bacım..!
madem o kadar namus duskunu kendısı nıye sana daha ılk bulusmada yaklasıyor???

hem ılk bulusmada neden ınsan sakın yere gıder ve arabada takılırdı tek sebebı var sevısmek yada fızıken yakınlasmak ıcın bunu dusunemedınız mı? bırsey yasayın yada yasamayın bu sızın tercıhınız ama adama bu gorusu sız vermısınız...
O olaydan sonra yakinlasmadik niyeti kötü değilde yaşadığımız yer küçük olunca böyle oldu ben çok hoşlandım ondan nasıl unutcam bilmiyorum

Geri kafalı ya da dar görüşlü biri değilim kesinlikle ama bence de ilk buluşmalar bu yönde değil de, karşındakini tanıma yönünde olmalı. yani rahat sohbet edebileceğiniz bir yer de görüşüp konuşmalısınız. Sonra ki aşamalar da duygularınız dan ve karşınızda ki kişiden eminseniz o zaman istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Ama daha ilk buluşma da bu tarz bir adım atan adam da kadın da ciddi düşünmüyordur bence.

Bu adamla da olmaz yani, önünüze bakın ve böyle bir hata yapmayın bir daha...

Yol ver gitsin bence... sevemiyorum demisse zorlamin anlami yok..sende takma kafana onune bak.. demek ki hayirlisi boyleymis..

İlk buluşma
Aracı tenha yere çekip yakinlastiniz?

İyi cesaret vallahi... Nasıl güvenebilirsin ki bence bidahakine dikkatli ol bence
İlk buluşmada seni tenha yere götüren adamlada görüşme ...

Öff ..
Kendi kendinize öpüşmediniz heralde, karşılıklı öpüştünüz.
Öpmeseymiş madem test mi yapmış bakalım öpüşmeyi biliyor mu diye?
Bırakın Allahaşkına bir de ne yapayım diyorsunuz?

Yas kac bilmiyorum ama cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek
Ilk defa gorustugun biriyle arabaya binip tenha bo yere gitmek nedir yakinlasmak nedir bunu goze aldigina gore seni o an icin kullanip bi daha aramama ihtimalinide kabul etmis oluyosun adam demekki oyle bi kiz dedi belkide..
Olan olmus ama daha kotusude olabilirdi insanlara bi kadar cabuk guvenmeyin hergun neler oluyor orda irzina gecip sonra cekse vursa b*k yoluna gittiginle kalacaksin daha hala adam niye boyle yapiyo diyecegine ben nasil boyle bi hata yaptim kafam aklim nerelerde de bi silkelen kendine gel tuhaf olan adam degil sensin heryer bu tip adamlarla dolu sen kendini koruyacaksin
Ben hiç tanımadığım biriyle çıkıp buluşmadim gittiğimiz yer aşırı tenha değil
Biz daha önceden gördük birbirimizi telefonda görüştük öyle buluştuk

B
Öff ..
Kendi kendinize öpüşmediniz heralde, karşılıklı öpüştünüz.
Öpmeseymiş madem test mi yapmış bakalım öpüşmeyi biliyor mu diye?
Bırakın Allahaşkına bir de ne yapayım diyorsunuz?
Bende söyledim bunu ben ilk buluşma da bunları yaşayınca ciddi düşünemiyorum diyor
Çok pişmanım bunları yaşadığım için kendime çok kızıyorum

uc gun sonra size "madem kimseyle bir sey olmadi bana bunu ispatla, seni hic birakmayacagim" diyecektir. sonrasinda da yuzunu goren cennetlik...

derhal arkaniza bakmadan bu adamdan uzaklasin.

Back
X