- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.689
- 798
Cinsellik yaşamış
ee niye kendinize bu çifte standartı reva görüyorsunuz..
birde açıklama yapmışsınız hırboya..
tenhalarda öpüşen kendisi, öpüşmemiş arayan kendisi. bu ne yaman çelişki. gelişmemiş insan canlısı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik yaşamış
Evet öyle o erkekmis mantığıee niye kendinize bu çifte standartı reva görüyorsunuz..
birde açıklama yapmışsınız hırboya..
tenhalarda öpüşen kendisi, öpüşmemiş arayan kendisi. bu ne yaman çelişki. gelişmemiş insan canlısı..
Adamın zihniyet belli, daha açık olamazdı.B
Bende söyledim bunu ben ilk buluşma da bunları yaşayınca ciddi düşünemiyorum diyor
Çok pişmanım bunları yaşadığım için kendime çok kızıyorum
Evet öyle o erkekmis mantığı
Bazen insan sevmek sevilmek istiyoryahu onu anladık zaten de siz niye istiyorsunuz bu mantıktakini onu anlayamadık..
insanın kendine saygısı olur.
Hep yanlış insanlar çıkıyor bıraktıkları hasarlar daha çok hata yaomama neden oluyor çok yoruldum artıktatlım ilk bulusmadan 3-4 level atlayinca adamda heyecan kalmamis..kendini harap etme..emin ol karsina daha iyisi cıkacaktır yeter ki kendini agırdan al
İlk öpüşmede olan lafı söyleyip, 2.sinde tekrar yaklaşmasından niyeti belli zaten.Ben kendisine en başta dedim ben ciddi düşünüyorum amacım seni tanımak dedim
İkinci buluşmada tekrar yaklaşmak istedi
Ben geri durdum sonra ben suçlu oluyorum dedim yok öyle birşey dedi
Bazen insan sevmek sevilmek istiyor
Hata yapıyor
B
Bende söyledim bunu ben ilk buluşma da bunları yaşayınca ciddi düşünemiyorum diyor
Çok pişmanım bunları yaşadığım için kendime çok kızıyorum