Henüz net bir karara varamadım. Ama uzun süredir hissizim. Cesaretim pek yok.Bir sure kapalilar gibi giyinmeye devam et sadece sacin acik olsun, ilk dalgayi atlattiktan sonra kafana gore takil. Hayat senin hayatin bir sene mirildanirlar sonra cenelerini kaparlar
Allah beni cinsel obje olarak görmüyordur. Ama etrafımdakiler görüyorlar. Bu kadar yıllık hayatımda olan birşeyi aniden kestirip atmam çok kolay değil.Çevremdekiler ne der? Yerine, Allah ne der ? Diye düsünmüş olsaydınız, böyle bir görüşe sahip olmazdınız.
Neyse fazla derine girmiyorum Hakkinizda hayirlisi olsun.
Demekki sen, insanlar tarafndan cinsel obje olarak görünmemek icin tesettürlüsün? Allah emrettiği icin degil yani. Hmm anladim.Allah beni cinsel obje olarak görmüyordur. Ama etrafımdakiler görüyorlar. Bu kadar yıllık hayatımda olan birşeyi aniden kestirip atmam çok kolay değil.
Haklı. Başkaları için kapanmışsınız sanırım. Yargılamak bize düşmez ama derin bi düşünün derim. Ne için başınızı kapattığınızı neye bağlı kaldığınızı ve nelerden vazgeçtiğinizi düşünün. Ben açık biriyim ama sadece saçım açıktır. Kapanmayı istiyorum aslında ama bu biraz zor bir süreç. Şu açıdan zorlanıyorum. Kapalı kalabilecek miyim yaşam tarzımı değiştirmek bende nasıl etkiler oluşturacak. Hiçbir zaman kim ne der diye düşünmüyorım.Çevremdekiler ne der? Yerine, Allah ne der ? Diye düsünmüş olsaydınız, böyle bir görüşe sahip olmazdınız.
Neyse fazla derine girmiyorum Hakkinizda hayirlisi olsun.
Siz benim hayatım ve içinde bulunduğum şartlar hakkında ne biliyorsunuz ki? Bu ülkede bir tek ben bunu yaşamıyorum. Neyse bulunduğunuz yerden taşlamaya devam edin.Demekki sen, insanlar tarafndan cinsel obje olarak görünmemek icin tesettürlüsün? Allah emrettiği icin degil yani. Hmm anladim.
Benim kimseyi taşladığım yok hanımefendi. Bu ülkede bunu tek sen yaşamıyo olabilirsin, ama herkes kendinden meshuldur. Neyse uzatmicam, yolunuz acık olsunSiz benim hayatım ve içinde bulunduğum şartlar hakkında ne biliyorsunuz ki? Bu ülkede bir tek ben bunu yaşamıyorum. Neyse bulunduğunuz yerden taşlamaya devam edin.
Öncelikle teşekkür ederim. Ben ergenliğime girdiğimde ani bir şekilde uzadım ve yapılı bir görüntüm oldu. Ve kapanmak benim tercihime bırakılmadı. Daha sonra sevdim. Benimsedim. Ama son zamanlarda gel gitlerim var. Ve etrafımdaki insanlar ilkeller.Allah yardımcınız olsun hakkınızda hangisi hayırlısı ise rabbim o tarafa yonlendirsin inşallah...
Bu şekilde dusunmenize sebep ne acaba aslında uzun zamandır kapaliymissiniz bence şuan ki psikolojik süreci atlatabilirsiniz. Etrafınızda size karşı ilgi azlığı mı var yada arkadaşlarınızın çoğu açık o yüzden mi sebep bu şekilde belki daha yardımcı olabiliriz.
İnanın çoğu kişi açık olduğu halde kapanmak istiyor siz zoru basarmissiniz vazgecmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?