Bu haftasonu hiç yazma o zaman. Haftasonları ne yapar genelde? İki gün seni özlesin bakalım. Pazartesi de karşısına çıkıp gayet olgun,cool bir konuşmayla onu bir daha sıkmayacağına ikna edebilirsin. Ama sen kendine inanıyor musun? Güvenebiliyor musun kendine?Ya inşallah.. Aynı okulda değiliz... Ama nezaketen olsa direk " İnternetten bak yada bilmiyorum" derdi değil mi?.. O bildiği kadarıyla açıklamaya çalıştı.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Uzun bir süre yazmasam mı?
Size bir ilgisi var gibi ama bunaltmaya devam ederseniz git gide soguyacagini dusunuyorum.Sizce bana hala ilgisi var gibi mi?... Yoksa ayıp olmasın diye yazıyor olabilir mi?.. Acaba fazla havalanmış olabilir mi?
Ben bugün ona ders çalışıyodum aklıma geldin nasılsın yazdım iyi sen yazmış. Çok soğuk değil mi?.. Ben mi aşırı abartıyorum?Size bir ilgisi var gibi ama bunaltmaya devam ederseniz git gide soguyacagini dusunuyorum.
Ben bugün ona ders çalışıyodum aklıma geldin nasılsın yazdım iyi sen yazmış. Yani zorla mı konuşuyor..Tam nezaketen verilen cevap.. İstese biraz sıcak aa hangi ders :) neden falan yazmaz mı? o kadar şeyden sonra..Bu haftasonu hiç yazma o zaman. Haftasonları ne yapar genelde? İki gün seni özlesin bakalım. Pazartesi de karşısına çıkıp gayet olgun,cool bir konuşmayla onu bir daha sıkmayacağına ikna edebilirsin. Ama sen kendine inanıyor musun? Güvenebiliyor musun kendine?
Ben bugün ona ders çalışıyodum aklıma geldin nasılsın yazdım iyi sen yazmış. Çok soğuk değil mi?.. Ben mi aşırı abartıyorum?
Bilmem mesela "aa hangi ders, neden ki :)" gibi.. ya da benim mi tedaviye ihtiyacım var ..Pardon da nasıl bir cevap bekliyordunuz?
Bilmem mesela "aa hangi ders, neden ki :)" gibi.. ya da benim mi tedaviye ihtiyacım var ..
Hayır yerinde cevap vermiş. Çocuğu kırmışsın. Bi iki güne toparlarsınız. Çok da şaapma bence. Uzatılacak bi mevzu değil.Ben bugün ona ders çalışıyodum aklıma geldin nasılsın yazdım iyi sen yazmış. Yani zorla mı konuşuyor..Tam nezaketen verilen cevap.. İstese biraz sıcak aa hangi ders :) neden falan yazmaz mı? o kadar şeyden sonra..
Ben bugün ona ders çalışıyodum aklıma geldin nasılsın yazdım iyi sen yazmış. Yani zorla mı konuşuyor..Tam nezaketen verilen cevap.. İstese biraz sıcak aa hangi ders :) neden falan yazmaz mı? o kadar şeyden sonra..
Geçmiş olsun :) İnsan yaşayarak öğreniyor.Evet arkadaşlar ilk mesajların gazına gelip bana ilgisi var sanıp daha da s... batırdım...Bu sefer tamamen acı bi şekilde farkettim. Kendi bilir. Herkes yoluna.. Kısmet değilmiş. Ben yazmazsam o da yazmaz ama o şekilde yazacak insan da zaten hiç yazmasın. Teşekkürler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?