Ne yapmalıyım?

Bi haber var mı ?
Benimde başımdan benzeri bi olay geçti, sonra sana değer veriyorum seviyorum ama biz arkadaşız dedi. Şapa oturmuştum vallahi
Okudu ama cevap vermedi henüz :)
Baya uzun yazdığımdan ancak anlayabilir sanırım..
Yok benimki arkadaşız demez, öyle olamayacağımızı biliyor. Bakalım ne diyecek :)

Okudu ama cevap vermedi henüz :)
Baya uzun yazdığımdan ancak anlayabilir sanırım..
Yok benimki arkadaşız demez, öyle olamayacağımızı biliyor. Bakalım ne diyecek :)
Insallah hayal kırıklığına ugramazsin. Bende senin gibi diyordum. Erkekler kirilinca geri donmesi cok zor oluyor. Daha mantiklilar bizden. Bende cok cektirmistim yaka silkip kacti resmen vallah.

Alınmayın ama bana metres gibi geldi. İstediğim zaman istediğim gibi gelip giderim. Canım isterse başkasına da giderim filan. Parasını veriyorum nasılsa diye bi mantık. Ay neyse susayım en iyisi.

Özgecim ya:) bıraksana adı olmayıversin onca zaman bekledin anın tadını çıkarmaya baksana sen

Ozge zaten oteldekı adama nişanlım demişti. Neden bu konunun ustune gıttın

Ne oldu canım? Henüz cevap gelmedi mi?
Seni çok iyi anlıyorum, bunca zaman bekledin tekrar eskisi gibi olmak istiyorsun ama demek ki zamanı var.
Bırak akışına bekle bakalım o sorsun biz neyiz diye :))

anne baba kardes sevgisi hikaye miymis?

vay canına, ne kadar karakterli bi arkadaş.

bu lafına siz ne dediniz?
Bende buraya çok takıldım.
Bunu diyen erkek her şeyi silip atab kişi bir de.. Yazık ailesinin emeklerine!

Sevgilisiniz iste.en bastan bebek adimlarla emin olarak ilerliyorsunuz.niye 1 sey soracaksin ki

Ben bu işin sonunu iyi görmüyorum. Geçen konunda da yazmıştım. Sen romantik bir ilüzyon içerisindesin. Kaldığınız yerden, senin istediğin hızda devam etme ihtimaliniz çok düşük. Gereğinden fazla yıpranacaksın.

Bilgisayar almış ,alışveriş yapmış ,para vermiş ..bildiğin koca modeli :)
Eski konularını bilmiyorum ..el ele tutusulmus, gezilmis,tozulmus Ee daha ne olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…