Dimiiii :)Hayirlisiyla sizi bir evlendirseydik...
Okudu ama cevap vermedi henüz :)Bi haber var mı ?
Benimde başımdan benzeri bi olay geçti, sonra sana değer veriyorum seviyorum ama biz arkadaşız dedi. Şapa oturmuştum vallahi
Insallah hayal kırıklığına ugramazsin. Bende senin gibi diyordum. Erkekler kirilinca geri donmesi cok zor oluyor. Daha mantiklilar bizden. Bende cok cektirmistim yaka silkip kacti resmen vallah.Okudu ama cevap vermedi henüz :)
Baya uzun yazdığımdan ancak anlayabilir sanırım..
Yok benimki arkadaşız demez, öyle olamayacağımızı biliyor. Bakalım ne diyecek :)
Özgecim ya:) bıraksana adı olmayıversin onca zaman bekledin anın tadını çıkarmaya baksana senMerhaba :)
Direk konuya girmek istiyorum.
Bir önce ki konumda bahsetmiştim Ayrıldığım Nişanlımın bulunduğu şehre gittim, 3 ay sonunda ilk defa görüşmüştük. 2 gün kalmıştım ve güzel geçirmiştik ama adını koyamadan P.tesi günü İstanbul’a dönmüştüm.
Aradan 1 gün geçtikten sonra yani geçen Çarşamba da Nişanlım çıkıp geldi İstanbul’a. Benimle konuşmaya gelmiş, 5 gün kaldı. Eski halimiz gibi gezdik eğlendik evimizde vakit geçirdik (düğüne 1 ay kala ayrıldığımız için eşyalarımız evimiz tutulmuştu ben yaşıyordum) , dışarda el ele tutuştuk, sorunlarımızdan bahsettik, hatalarımızı konuştuk, bana gitti bilgisayar aldı, alışverişler yaptı, eve alışveriş vs yaptı. Neyse, bu p.tesi gitti. Giderken harçlık verdi, bi derdin sıkıntın olduğunda beni ara dedi, hatta hesap numaramı istedi. Alnımdan Öptü bindi uçağa. Ama yine adını koymak adına bir girişimimiz olmadı. Korkularından bahsetti, tekrar aynı sorunları yaşamaktan koktuğunu söyledi. Anne baba kardeş sevgisi hikayeymiş, ben bu hayatta en çok seni sevmişim dedi..
Gideli 3 gün oldu. 3 gündür günde 1-2 defa arıyor beni, ufak mesajlaşmalarımız oluyor, neşeli baya, mutlu benimle..
Benim sorum şu ki,
Şimdi biz neyiz?
Ona nasıl sormalıyım bu soruyu?
Bi yandan korkuyorum sormaya, iletişimi keser mi diye, bi yandan da içim içimi yiyor Neyiz şimdi diye..
Bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim.
Çok yoruldum artık..
Bende buraya çok takıldım.anne baba kardes sevgisi hikaye miymis?
vay canına, ne kadar karakterli bi arkadaş.
bu lafına siz ne dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?