Ne yapmalıyım?

philosophergirl

"I'm alone!" you will shout one day.
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
1.382
3.351
83
33
Bursa
Bir yıldan uzun süredir kuzenimin en yakın arkadaşı ile beraberim. Ve bir sorun çıkmazsa önümüzdeki yıl mart gibi söz düşünüyoruz. Ama benim problemim şu tanışmamıza vesile olan kuzenim ve eşi. Durumu babama acikladigimiz zaman büyük ihtimalle nasıl olduğunu öğrenmek isteyecek ve aracı olanların kuzenim olduğunu öğrenince kıyamet kopacak. Cevrem babama olayı bu şekil de değil de bir yerde görmüş beğenmiş istemeye gelecekmiş diye söylemem konusunda hem fikir. Ama ben de babama yalan söylemek istemiyorum. Erkek arkadaşım babam ve kardeşlerimle de görüşüyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz?

Madem baban büyük tepki gösterir bi yerde görmüş beğenmiş yalanı en iyisi...
Kuzenlerin bizim adımız geçmesin diyorsa onları ifşa etmemeniz en doğrusu...

O kuzenin ben olsaydım benim vesile olduğumu sorun çıkacağını bile bile soylersen ben bir daha konuşmazdım seninle...

Madem baban büyük tepki gösterir bi yerde görmüş beğenmiş yalanı en iyisi...
Kuzenlerin bizim adımız geçmesin diyorsa onları ifşa etmemeniz en doğrusu...

O kuzenin ben olsaydım benim vesile olduğumu sorun çıkacağını bile bile soylersen ben bir daha konuşmazdım seninle...
Babam kandırıldığını düşünecek büyük buyuk ihtimalle erkek arkadaşım masamıza oturup yemek yemiş bir insan o derece iyi bizimkilerle.

Babam kandırıldığını düşünecek büyük buyuk ihtimalle erkek arkadaşım masamıza oturup yemek yemiş bir insan o derece iyi bizimkilerle.
Ee ozaman baştan doğruyu söyleseydin madem yalan söylemeyi sevmiyorsun. Baban su güne kadar ayni masada oturduğu insana kizimla nasil tanıştınız diye sormaz mi?

Yalana ne gerek var ki? İki konuşur susar. Hem tanıdık birinin tanıştırması daha iyi. Hayır sevgiliniz evinize girip çıkıyor aileniz bunu sorun etmiyor ama akraba tanıştırdı diye sorun ediyor? Yeni nesil babalar da bir tuhaf oldu artık :)
Babam durumu bilmiyor bilse zaten aynı sofraya oturur mu?

kuzeniniz size kötülük mü etmiş oluyor ki aynı masada yemek yediği insana haksızlık etmiş gibi olsun?
sanki sizi alıp kötü yola düşürmüş filan.
eğer ki evlenmenizi isteyeceği kadar iyi birinin hayatınıza girmesine vesile oldu ise teşekkür bile etmesini bekliyor insan.

Babam durumu bilmiyor bilse zaten aynı sofraya oturur mu?
Neden kız turşunu mu kuracak baban? :)

Ne güzel evine alıp masasında birlikte yemek yediği bir adam. İt kopuk değil. Ben babanın yerinde olsam memnun olurdum. Bunca zamandır arkasından iş çevirdiğinizi düşünmesin diye de fazla detaya girmeden basitçe birbirinizden etkilendiğinizi anlatsanız yetmez mi?

Konu sahibi bi düzgün anlatsan olayı
İçim şişti
Bundan bundan sebep babam onaylamaz demek bu kadar zor olmamalı dimi !!!

Back
X