Ne yapmalıyım?

Sizin sevgili olduğunuzu biliyor da kuzenin tanıştırması mı sıkıntı?
Olayı düzgün anlatın da düzgün yorum gelsin

Konu sahibi bi düzgün anlatsan olayı
İçim şişti
Bundan bundan sebep babam onaylamaz demek bu kadar zor olmamalı dimi !!!
Babam erkek arkadaşımın sevgilim olarak aile ile bu kadar samimi olmasını problem çıkarıp beni kandırnız deyip problem çıkarabilir. Kuzenim konusuna gelince de kızıma koca bulmak sana mi kaldı diye problem çıkarabilir.

Babam erkek arkadaşımın sevgilim olarak aile ile bu kadar samimi olmasını problem çıkarıp beni kandırnız deyip problem çıkarabilir. Kuzenim konusuna gelince de kızıma koca bulmak sana mi kaldı diye problem çıkarabilir.
Oh be anladık şimdi olayı
Zor değilmiş demek ki ;)

Babanıza durumu izah edin çekindiğiniz için söyleyemediğinizi anlatın.
Biraz tepki verir sonra düzelir.

E babanız bu adamın sevgiliniz olduğunu bilmiyorsa "bir yerde görmüş beğenmiş" demeniz ne alaka? Aynı masaya oturmadınız mı çoktan
Kandırmışsınız zaten adamı

Problemi anlayamadım mı acaba?

Madem evinize giren çıkan biri, zaten kuzeniniz tanıştırmasa da bir şekilde tanışmış olacakmışsınız.

Kuzeni karıştırmaya hiç gerek yok. Eve gelip giderken birbirinizi görmüş olun. Gelsin sizi istesinler.

Ortada sorun yok cidden. Siz sorunlaştırıyorsunuz.

tanıdık tanıştırmış diye babanın mutlu olması gerekmiyor mu?
niye kızacak ki emin misiniz?
yoksa kuzeniz ve eşini mi sevmiyor?
fazla kimse bilmiyorsa söylemeyin ama yarın bir gün biri kaçırır ağzından yani yalanınız ortaya çıkarsa daha kötü beni oyuna getirdiniz diyecek

Zaten tanıdığı biri olduğundan,şurada tanıştık demene gerek yok.İsteyecekler diyeceksin,kim diye sorduğunda şu diyeceksin,bitti.Tanıdığı insan için sormaz nasıl tanıştın diye.Soru mantıksız olmaz mı sence de?Heyecandan sağlıklı düşünemiyorsun sanırım:)

Zaten tanıdığı biri olduğundan,şurada tanıştık demene gerek yok.İsteyecekler diyeceksin,kim diye sorduğunda şu diyeceksin,bitti.Tanıdığı insan için sormaz nasıl tanıştın diye.Soru mantıksız olmaz mı sence de?Heyecandan sağlıklı düşünemiyorsun sanırım:)
Sanırım öyle ya da çok ayrıntılı düşünüyorum

Kizlar bu konuyu açaĺı uzun zaman oldu ama yine de yazmak istedim. Temmuz 2019 da nişanladık bu sene kismetse Ekim de evleniyoruz. Süreçte bazı sıkıntılar yaşasakta her şey yolunda şükür. Bu ara da kuzenim ve eşiyle de 2 sene oldu başka sebeplerle küstuk

O zaman biraz kıvıracaksınız kuzeninizle bulunduğunuz bir toplulukta sizi beğenmiş edasıyla sonuçta özneler aynı..
Anne bildikten sonra babalar detay bilmese de olur demek istiyorum ama baba öğrenince de hep senin yetiştirdiğin oluyor🙄 yine de önerim çok yalanmış gibi değil😜

Kizlar bu konuyu açaĺı uzun zaman oldu ama yine de yazmak istedim. Temmuz 2019 da nişanladık bu sene kismetse Ekim de evleniyoruz. Süreçte bazı sıkıntılar yaşasakta her şey yolunda şükür. Bu ara da kuzenim ve eşiyle de 2 sene oldu başka sebeplerle küstuk
Diyecektim yine kim hortlattı konuyu 🤭 konu sahibinin ta kendisiymiş. Hayırlı olsun inşallah

Benzer bir durumu kuzenim de yaşamıştı. İki konuştular evimize geldin gittin kıza göz koydun diye ama şimdi o damattan iyisi yok.

Back
X